Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:27 | november 17, 2015

Årets Mamas 2015

God kväll min vän. Jag ligger i en nybäddad, väldoftande och mjuk säng hemma hos syster. Den är ljuvlig men känns väldigt tom. Är van att ha tre stycken bredvid mig, eller mer hullerombuller 🙂

Ikväll har jag och syster varit ute på galej så jag sover här inatt. Vi har haft det så mysigt och kul. Jag mötte upp syster efter att jag var klar med jobb och möten och så gjorde vi oss iordning och for på Årets Mama 2015. I år var det en mer intim och exklusiv tillställning. Inte som åren innan då det varit hundratals tjejer och modevisning i stora lokaler.

Galan och middagen hölls på restaurang Oaxen. Eva Röse var konferencier och det var flera härliga Mamas som fick ta emot pris för sina insatser. Vi var ca 75 personer och det bjöds på trerättersmiddag och kvällen avslutades med skönsång av Jennifer Brown. Gillar verkligen Eva Röse. Hon var grym ikväll… som alltid.

 Jag fick låna en sjukt snygg klänning från Dagmar av Maggan och så hade jag mina nya Primeboots Claudia X-High i svart mocka.

 Foto: Karin Törnblom Kolla fina bebismagen.

Foto: Karin Törnblom

Jag hade goa Mia Rossling, VardagsPuls, bredvid mig under middagen.  

Och härliga Ann Söderlund.

   
    
   

Maten var otroligt god.  

Tack mama för en jättefin kväll. 

Har du haft en bra måndag?

Stor Kram ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Årets Mamas 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här