Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:59 | november 18, 2015

Doft av jul

Idag smygstartar jag julen med nybakade lussebullar/katter och varm glögg. Massor med tända ljus överallt hemma också så klart. Måste ju inviga min nyinredda uteplats snart för att den är så fin och mysig. Sitta där med en kopp glögg och känna tacksamhet.

  
Min vän Linda kom över med dessa. Mmmm! Glöggen står på spisen och det doftar ljuvligt.

I nya numret av Chic som finns i butik nu kan du läsa om Femme Collection, mina visioner och framtidsdrömmar med FME samt få tips och råd om att starta eget företag.

  
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Doft av jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha snacka om att jag kände mig som en stalkar, satt utanför maxi o kollade bloggen när sonen va inne o fixade en grej. Sen va jag ju bara tvungen att rusa in och köpa chic 🙂 Den ska jag läsa i min ensamhet imorn när alla är på skola o dagis

  Svara
 • Måste bara säga igen att du har en sån mysig blogg.
  Fina och inspirerande bilder……och att du känns som en väldigt mysig person.
  Hinner tyvärr bara kika in hos dig ca 2 ggr i veckan, men blir alltid lika inspirerad.
  Tack för att du delar med dig detta!!
  Ha en bra kväll!!

  Svara
 • Tack Jennie ❤️ Vad glad jag blev över dina ord! Kram

  Svara
 • Den klänningen är ju bara
  så snygg. Det får nog bli en
  sådan också 🙂 ha en fin dag ❤️

  Svara
 • Hej! Snygga stövletter, var kan man hitta dem? 🙂

  Svara