Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:04 | november 18, 2015

Väldoft och tjockt hår

God morgon vacker. Hoppas allt är väl. 

Känns som det fortfarande är natt när det är så mörkt ute. Tur att jag laddade upp med galet mycket ljus när jag var på GeKås 🙂 

Finns inget mysigare än att tända ljus i hela huset när det är så mörkt. Gärna något doftljus också som sprider en väldoft. Älskar dofter. Rena, fräscha dofter. Nytvättade kläder och lakan som torkat ute i friska luften och är sådär solvarma. Ljuvligt.

  
Nu ska den här fina älsklingen till skolan. Min Liv. Båda hennes framtänder är lösa, då är man stor 🙂 Den där 6-årsgluggen är ju så söt. 

Jag har testat en ny extensionsmetod. Jag brukar ju ”tjocka” ut mitt hår med några enstaka slingor. Tidigare har jag haft slingor som fästs med keratin. Det har varit jättebra MEN sliter tyvärr en hel del har jag märkt och tar lång tid att göra. Har man en förlängning använder man minst 100 slingor och jag har haft 30 stycken. Så bara fyllt ut håret helt enkelt.

Nu när jag var hos min frisör så fick jag testa en ny metod från Hairtalk. Men dra mig sidleds vad bra bra den verkar. 

   
 
Inget varmt kertin som ”limmas” runt hårslingan utan man tejpar i håret.

  
Ta daaa! Tog knappt 30 minuter och sen var det klar! Perfekt för mig som alltid är i farten. 

  Före.
 
Efter.

  
Ska inte slita något och varken syns eller känns. Hoppas det är så bra som jag hört och hoppas. Då kan mitt egna hår hämta sig. Har korta hårstumpar i hela huvudet.

Visst blev det bra? Fylligare längder och toppar.

  
Grymma Catta på Creative Headz som fixat mitt hår. 

Dags att svepa en morgonkaffe och kicka igång dagen.

Tack för att du finns.

All Kärlek ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Väldoft och tjockt hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt 🙂 Hoppas det är så bra som du tänkt.
  Jag ska iväg på jobbintervju fast det känns lite meningslöst då jag fick ett nytt jobb igår; -)
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

  Svara
 • Grattis Lotte ❤️

  Svara
 • Vilka underbara stövlar, var kommer dem ifrån? 🙂

  Svara
 • Ja, de är helt underbara. Snygga och sköna. Det är från PrimeBoots och modellen heter Claudia X-High, svart mocka. Kram

  Svara
 • Hej!

  Jag sitter på kontoret för företaget 2egroup, just nu sitter vi och planererar ett event där vi gärna vill komma i kontakt med dig. Så hör gärna av dig till mig via mailen.

  Med vänlig hälsning Clara

  Svara
 • Maila till [email protected] och skriv att det är till mig 🙂 Kram

  Svara
 • Hej!
  Snyggt det blev 🙂 Jag undrar hur länge det håller och hur de plockas bort?

  Ha en fin dag!
  Kram
  Sara

  Svara
 • Tack! Man har dem i ca 8 veckor sedan flyttar de upp dem, så de sitter vid hårbotten igen. Man kan använda samma hårslingor till 4 uppflyttningar innan man byter. Grymt. De plockas bort med en vätska som löser upp tejpen. Kram

  Svara
 • Håret blev jätte fint! Köpte du längderna hos frisören och vad är priset? Ha en fin dag fina Hannah KRAM

  Svara
 • Tack Helene. Ja, de finns hos frisören. Jag var där en vecka innan och kollade vilka färger jag skulle ha så beställde de håret En utfyllnad kostar ca 2500kr. Beror på hur långt och hur många. Stor kram

  Svara
 • hej vet du hur man kommer i kontakt med bambi alla hennes bidrag till spa tävlingen kommer till min datotacksam för svar!

  Svara
 • Oj! Har du skrivit till henne på hennes sida? Jag kollar upp det. Kram

  Svara
 • Snyggt! Och det där nagellacket är en väldigt fin nyans:)

  Svara
 • Så fin Liv är

  Svara
 • Gaaah, neeej inte Hairtalk! De är toppen, i typ en vecka! Sen börjar fästena lukras upp och lossa. Dessutom går det inte att sätta upp håret utan att fästena syns. En svindyr metod och mitt hår blev slitet när jag tog ut dem. Rekommenderas inte!

  Svara
 • Jag har hört tvärtom. Håller tummarna för att det ska funka. Får återkomma med hur det går. Men det är iaf inte dyrare än keratin. Kram

  Svara
 • Jag har hairtalk i just nu och är helnöjd! Jag har hunnit flytta upp fästena en gång och nu är dom som nya igen! Håret håller superbra och jag har inte haft några problem med fästena alls. Tycker inte ens att dom känns. Allra bäst är det i ”mellanperioden” innan det är dags att flytta upp dom igen, när tejpen har hunnit mjukna och fästena inte sitter så nära hårbotten. Jag väntade nog liiiiiite för länge med att flytta mina så sista veckan var det tofs som gällde för att inte fästena skulle synas så lätt eller vrida sig, men där får jag ju skylla mig själv. 🙂
  Mitt hår hade växt massor när jag flyttade upp fästena så jag hoppas på att kunna få lite längd på mitt egna hår och sen kunna ha lite färre remsor som utfyllnad bara!

  Svara