Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:38 | november 19, 2015

Julfirande och 3D bryn

Hej min vän. Har du en bra dag? 

Nu visar verkligen hösten upp sin sämsta sida. Blä! Grått, blött, mörkt och kallt. Hoppas vi får snö snart. Jag önskar mig i alla fall en vit jul. Vill att barnen ska få den där härliga julkänslan som massor av snö ger. Allt blir roligare då. Mysigare att vara ute, åka pulka och bygga snögubbar. Men det är ett tag kvar så jag får hålla tummarna.

Fick bara en sån mysig julkänslan i kroppen för idag bestämde vi och bokade vad vi ska göra i jul. Något vi aldrig gjort förr.

Jag är väldigt hård med mina jultraditioner och har svårt att bryta dem. Har konstiga tvångstankar att något ska hända om jag ändrar om men nu släpper jag det.

Mamma, Gunnar, jag och min familj samt syster och hennes familj ska fira jul på Krägga Herrgård. Vi checkar in 23/12 och ut 25/12. Där ska vi fira julen tillsammans. Bara tanken på att slippa allt julstök, laga julmat och städa är ju magisk 🙂 Allt är uppstyrt och klart med julmat och aktiviteter. Åh vad mysigt vi ska ha det!

Det här hade Isak älskat. Skönt att veta att han är med oss ❤️

Vad har du för planer i jul?

  
Har mysigt sällskap av den här gurkätande godingen. Hon får mig alltid att skratta hur ledsen eller sur jag än är. 

Nu till lite ytligare ting. Jag har gjort mina ögonbryn! Syster gjorde dem för två veckor sedan. Vi har pratat i månader om att göra 3D ögonbryn. Vi har googlat, kollat bilder, pratat med tjejer som gjort det och letat efter bästa stället. Och vi hittade det och är så nöjda! StockholmsBeautyCenter.

Jag älskar ögonbryn. Markerade, mörka och lite tjockare bryn. Tyvärr förstörde jag mina på 90-talet då man skulle noppa bort nästan allt och bara ha två tunna streck som gav ett lätt förvånat intryck. Minns du?

Har låtit dem växa och fått ut helt okej bryn men måste alltid fylla i dem för att de ska se jämna och snygga ut. 

Jag brukar inte sminka mig så mycket till vardags men bryn, lite rouge och lippgloss är ett måste. Det enda som behövs för att se pigg och fräsch ut. Ett par snygga bryn ramar in ansiktet.

  
Ha ha ha! Lite småkul tycker jag.

Är så nöjd med mina bryn. De läker fortfarande och jag smörjer dem med vaseline varannan timme. När jag varit på återbesök om ca två veckor behöver jag bara komma tillbaka varannat år för påfyllning. 

  
Här fyller Susan i mina bryn med en penna för att göra rätt form. Hon följer min egna form för den gillar jag.

Den första delen hon gjorde på mig var med en skalpell som kallas microblading/taffy/3D och den sista delen med tatueringsmaskinen kallas för stråteknik. Hon gjorde små streck som ser ut som strån. Det gjorde sjukt ont men helt klart värt det. 

Hon verkligen skapar.

  
Färgen blandas innan Susan sätter igång.  

 Den första bilden uppe till vänster är mitt bryn innan, den andra när det är ifyllt med penna och den nedersta bilden är när det är klart.

Så naturligt. Strecken som ligger under mina riktiga bryn ser ju ut som mina strån.

Jag är supernöjd.

  
Tack Susan. Du är en konstnär.

Nu ska jag hjälpa Mio med hans läxor. Tur att det inte är matte för då är jag inte till någon vidare hjälp 🙂

Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Julfirande och 3D bryn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kollade också på krägga herrgård då vi är ensamma utan barn för första gången. Alla har flyttat hemifrån och firar på annat håll. Men tyvärr tyckte jag priset var högt så nu hittade vi en vecka till Teneriffa för 1000 kr mer per person så det fick bli det. Ska bli kul att höra hur krägga var.

  Svara
 • Teneriffa är ju inte heller helt fel men där är det garanterat ingen snö 🙂 Ska berätta allt om Krägga sen. Du får följa med oss i bloggen från solstolen. Kram

  Svara
 • Åh, vill också göra 3-D bryn! Men bor i Malmö och vet inte riktigt vart, man vill ju hitta bästa stället ☺️

  Svara
 • Amen hur snyggt var inte detta då 🙂
  Vill göra NU . Detta måste jag absolut
  kolla upp ❤️

  Svara
 • Wow vad snyggt, men man får väl fortsätta noppa bort de små som kommer hela tiden? Får jag fråga vilket eye-lashserum du använder? Dina fransar är ju ”to-die-for” 🙂 Kram

  Svara
 • Nej, jag har kvar mina bryn precis som innan. Noppar bara de småstråna som växer där de inte ska vara 🙂 Jag använder inget lashserum för tillfället men tidigare har jag använt lashfood. Det stärker och ger näring till fransarna men gör dem inte så där långa som andra serum. Men mycket bra för att behålla de fransar man har. Jag har alltid haft långa i mig själv. Kram

  Svara
 • Supersnyggt!!
  Vad fick du betala?! 🙂
  Xoxo Veronica

  Svara
 • Nu hade du killer-bryn innan, men detta blev om möjligt strået vassare (lite vitsig på en fredag)ändå. Mycket imponerad av resultatet och än mer sugen på att göra mina.

  Svara
 • Åh vad snygga bryn, och ögonfransar! Vad använder du för mascara och ögonfransböjare? Kram.

  Svara
 • Tack! Använder inte ögonfransböjare, har aldrig provat det. Mascaran Lancome Definicills använder jag däremot och den är grym. Kram

  Svara
 • Hej!

  Så himla snygga ögonbryn. Susan verkar dock ha slutat på Sthlm Beaty center, vet du eller någon annan möjligtvis vart hon jobbar nu? 🙂 Ha en bra dag!
  Angela

  Svara