Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:33 | november 21, 2015

Indien i Märsta

God lördag vacker. Har du en fin helg? Berätta gärna vad du har för dig.

Vi kom precis hem från en trevlig eftermiddag då vi ätit gott och umgåtts. Vi klädde oss för att vara ute och för att ta en promenad nere vid vattnet men det var så kallt så vi tappade lusten. Barnen hade varit ute en stund innan oss och var stelfrusna trots overall, vantar och mössa. Kylan kom som en chock. 

Så istället åkte vi till Märsta där den godaste indiska maten jag någonsin smakat i Sverige serveras. Det var som att äta i Indien. Allt lagades från grunden och råvarorna och kryddorna var så bra. Vällagat och smakrikt. Indian Paradise, mitt nya favvoställe.

  
Filip och deras vän Tomas kom också och åt med oss. De minsta satt under bordet 🙂

   
 
Har fått fina blommor av Peter som pryder köket och köksbordet. Den ena ger julkänsla och den andra är full av höst. Vackra på olika sätt.

Det kom ett mycket trevligt bud till mig igår. 

   
 
En låda med finviner och en spännande inbjudan. Jag Längtar! 

Nu ska jag vila mig en stund. Känner mig lite hängig. Vill ju orka mysa med familjen ikväll och inte sitta i soffan med gamnacke 🙂

Stor Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Indien i Märsta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag verkligen älskar fylliga och vältempade Italienare – Tommasi, MonteVecchio, Amarone….
  Krya på dig….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/11/21/cognac-i-november/

  Svara
 • Vi kör en familjehelg m filmer, popcorn och mys. Jag tankar lite extra hos alla mina killar eftersom jag och 13åringen åker till NY på torsdag, kommer längta ihjäl mig efter alla där hemma. Oroar mig lite över vad som skulle kunna hända, men vill inte låta det ta över och förstöra…
  Ta hand om varandra… <3

  // M

  Svara
 • Syster åker också till NY nästa vecka. Nä, låt inte oron ta över. Allt kommer gå så bra och ni kommer få det underbar. Är så avis. All julskyltning i NY är nog magisk ❤️ Kram

  Svara
 • Låter som ni haft en mysig dag! Här har vi haft familjekalas och firat sonen som fyllde 8 år igår! Resten av kvällen blir det soffhäng med mina guldklimpar <3

  Svara
 • Jag har ägnat det mesta av dagen med att läsa Viveca Stens nya bok, nu är den snart slut. Spännande!
  Fortsatt trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hannah.
  Vi har våra barnbarn i helgen och myser, tittar på filmer.
  Ha en fortsatt mysig Helg
  Kram Ewa

  Svara
 • Man får ta hand om varandra lite extra mycket nu o umgås med nära o kära. Träffat min syster idag, alltid lika kul att ses. Vi har samma humor, skrattar o har så mysigt även om det skiljer 13 år mellan oss

  Svara
 • Vi är ute i Roslagen hos svärföräldrarna, dottern har åkt skridskor för första gången 🙂 jag var dock inte med, har legat däckad av influensa. Kram kram

  Svara
 • Har varit på Perelli på Grand hotel ikväll!! Jättebra!:kr

  Svara
 • Gårdagen ägnades åt en massa bakning 🙂 Älskar det!! Bjöd sedan över syskon o föräldrar på fika… O på kvällen kom en vän över på mat, vin o ”Så mycket bättre” och en massa prat såklart :)En härlig lördag!

  Svara
 • Går och väntar på att lilla bebisen i magen ska vilja kika ut… 🙂

  Svara
 • Låter som en mysig dag för er! Själv har jag jobbat hela helgen så ska mysa med familjen lite extra nu på eftermiddagen ! Kram

  Svara