Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | november 23, 2015

Black Weekend

Hej min vän. Allt väl? 

Idag har jag jobbat hemifrån och så smet jag och mamma iväg till Stinsen en stund. Ända sedan jag var liten har vi haft våra måndagar. Bara mamma och jag. Nu när jag själv har barn och familj så blir det inte lika ofta men vi försöker ha våra mysmåndagar så fort tillfälle ges.

För mig är det viktigt att få egentid med min mamma och lika viktigt är det för mig att ge det till mina barn. En bra tradition som jag alltid håller hårt i. 

Vi har ätit och strosat runt, kikat i affärer, druckit kaffe och jobbat på våra datorer. Business and pleasure 🙂

  
  
Inne i provshytten med min snygga FME-tröja. Inget var bättre än den av det jag provade 🙂

  
En av mina favoritbutiker är Granit. De har alltid så mycket fint och nu till jul har de ännu mer. Blir galen!

Har du följt mig sedan jag började blogga för sju år sedan så vet du att det är på Stinsen i Häggvik jag hängt mycket. Så pass att vi t.o.m. har börjat jobba ihop. Har kollat upp att ha en pop up-store här med Femme Collection och idag kommer jag lägga upp en grym tävling på mitt Instagram @hannahgraaf i samarbete med Stinsen. 

Där kan du vinna ett generöst presentkort som du får shoppa upp med mig, som personal shopper, här under några timmar 🙂

Så håll ögonen öppna och var med och tävla om du vill hänga med mig och få shoppa gratis.

Vill också passa på att tipsa dig om helgen som kommer. Ta dig en tur hit till Stinsen vetja. Lätta att ta sig hit både med bil och kommunalt.   

 
De har Black Weekend 27-29/11 med massor av bra erbjudanden och rabatter. Perfekt att shoppa alla julklapparna då.

De har dessutom något som verkligen lockar mig. ÅTERBÄRINGSRACET! 

På lördag 28/11 startar racet kl. 13.00. Handla för minst 300 kr i minst 3 butiker totalt och max 5000 kr (återbäring 2500 kr). Återbäringen är 50% på summan av kvittona och detta läggs på ett presentkort som kan bli ditt. Läs mer HÄR! 

  
Jag har köpt tre böcker som jag ser framemot att läsa. Julklappsshoppingen håller jag på.

  

Älskar att läsa och är alltid på jakt efter bra böcker. Dela gärna med dig av dina bästa boktips.

Stor Kram ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Black Weekend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar också att läsa men undrar nääär jag ska hinna läsa, haha. När barnen somnat är jag så himla trött så då somnar jag bara mitt i läsningen. Kram A

  Svara
 • Ja, tiden är knapp för läsandet men jag försöker alltid hitta en liten stund då jag dyker in i böckernas värld. När jag reser, om jag äter lunch ensam och så på kvällarna när barnen somnat. Perfekta sömnpillret 🙂

  Svara
 • Jag kan varmt rekommendera ”Sekten på Dimön” av Mariette Lindstein. Hon rymde själv från Scientologerna för ett 10-tal år sedan (efter 25 år!!!) och boken är influerad av hennes egna upplevelser. Mycket välskriven, lättläst och oerhört spännande. Enda nackdelen är att del 2 dröjer till nästa höst! 🙂 Sen får vi inte glömma Katarina Wennstam! Har läst alla förutom flickan och skulden och de är fantastiskt bra!!

  Kram

  Svara
 • Tack Maja! Kram ❤️

  Svara
 • Jag har jämt näsan i en bok:på tunnelbanan, på rasten på jobbet, vid matbordet om jag äter ensam, i sängen innan jag somnar och i solstolen på sommaren. Bland de bästa böcker jag läst är nog Diana Gabaldons serie om Claire Randall, som reser i tiden. Hade jag bara hört det hade jag nog valt bort de böckerna då det låter för onaturligt. Men de är så välskrivna och så spännande så man nästan tror att det skulle kunna hända!

  Svara
 • Ja! Den har syrran tipsat mig om också. Minns att hon läste den serien när vi var yngre. Ska vara så bra. Puss

  Svara
 • Hej Hannah,
  Om du inte läst jojo moyes böcker så kan jag varmt rekommendera dig att läsa allihop!
  Tack gör en fin blogg. Malin

  Svara
 • Tack Malin. Har också läst alla hennes böcker och älskar dem! Kram

  Svara
 • Åh den tröjan du har på dig beställde jag i helgen 🙂

  Svara
 • Jag älskar också att läsa! Denise Rudbergs böcker är bra, alla hon skrivit, både deckarna och de som kallas chick-lit! Lättläst o utspelar sig oftast i Stockholm vilket är kul när man känner igen sig.
  Gillar din blogg, du känns så naturlig och härlig!! Kram

  Svara
 • Jag har fastnat för Winston Grahams böcker om Poldark. De två första böckerna gick som serie på SVT under hösten, sen läste jag bok 3 o 4. Jättebra! Totalt 12 böcker, ännu bara på engelska. Kolla in serien om du inte gjort det, Ross Poldark är riktigt snygg:)!!!

  Svara
 • PS Hela säsong 1 finns här: http://uk.watchallchannels.com/category/dramas/poldark/
  De håller på att spela in nästa säsong nu:)

  Svara
 • Mossvikenfruar av Emma Hamberg är såå bra. Är ju ingen ny bok men det är bland den bästa jag läst 🙂
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Har ett tips på två böcker av Catharina Ingelman-Sundberg. Den första är Kaffe med rån och uppföljaren Låna är silver, råna är guld. Handlar om ett gäng pensionärer som blir trött på livet på hemmet och rymmer. Skrattade så tårarna rann! Kram.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag måste fråga en viktig (!!) sak 😉 var kommer ert svarta soffbord ifrån? Jag såg det i bakgrunden på en bild hos magdalena från i helgen och jag tror att det är ett sånt jag varit på jakt efter en längre tid (har ett bord ’i huvudet’ men har inte hittat det (än?)). Hjälp! Stor kram till dig!!

  Svara
 • Åh mina nya svarta soffbord! Har två likadana. Så fina är de. De har jag köpt på samma ställe som min soffa http://www.sofacompany.com och bordet heter Felton. Ska lägga upp bilder på det i veckan. Kram

  Svara
 • Stort tack för supersnabbt svar. Önskar dig en fin dag! Kram

  Svara
 • Åh en pop-up-shop!!!! Tycker verkligen att ni har superfina kläder och skulle bli överlycklig om ni kommer hålla till i Stinsen – hänger där en hel del. Såg dig faktiskt i måndags ☺️.

  Kram!

  Svara