Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:45 | november 29, 2015

Drömeventet

Glad första advent min vän. Hur har din helg varit?

Min har varit galet rolig. Har blivit så omhändertagen och bortskämd. Bästa eventet jag varit på. En tjejhelg som varit helt perfekt på alla plan.

Igår samlades vi kl 12 i repan och skulle fara till hemlig destination. Älskar när man inte vet som komma skall. Glada överraskningar är det bästa jag vet 🙂

Vi åkte ut mot Hovås till en helt magisk butik som heter Wakakuu. Där väntade en hel dag med god mat, bubbel, shopping, tandblekning, smink och styling. Helt galet fantastiskt!

  
En multibrandbutik med grymma märken. Skor, väskor, kläder och accessoarer.

   
    
 Vi bjöds på otroligt god mat från en nyöppnad restaurang som heter Pixbar. Så fina smaker, en matupplevelse utöver det vanliga. 

  
En god drink med smak av kanel och jul.

  
Ägarna av Pixbar och bästa kocken.

  
   
 
Alla blev vi stylade i håret med produkter från Eleven av duktiga Jenny Aspenberg. Vi blev även sminkade av en make up-artist från GloMinerals och salong Ca Va i Hovås.

Något som jag velat göra länge är att bleka tänderna. Det är så snyggt och fräscht tycker jag. Och igår fick jag det 🙂 Wiiiiiii!

Inne i ett rum i butiken blekte Susanne som har BrilliantSmileakuten våra tänder. 

 
Fräsch 🙂

 
Här låg jag och Nette och vilade samtidigt som vi fick vita tänder.

  
Susanne och Michaela med sina vita tänder.

  
Men dagen tog inte slut där inte. Roliga överraskningar väntade kvällen lång.

Ska berätta mer om en stund. Men först ska jag mysa med William och Mio innan det är dags för dem att gå och lägga sig.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Drömeventet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah 🙂 vart har du köpt den gråa toppen och den svarta toppen i inlägget innan 🙂 ? Kramar och hoppas du får en fin måndag

  Svara
 • Den grå är från H&M och den svarta är från Cubus. Kram

  Svara
 • Jag blekte tänderna med Brilliant Smile i höstas och det blev då rakt ingen skillnad. Efteråt säger tjejen som gjorde det att ”det tar 2-3 ggr” innan man uppnår önskat resultat. Hmpf, det stod ingenstans att läsa när hoppade på erbjudandet.

  Svara
 • Men så tråkigt. Jag tror man kan välja om man vill ha skonsam eller mer intensiv. Du kanske fick den ”snälla” varianten. Mina är i alla fall vita och jag känner mig nöjd. Kan du inte få en omgång gratis när det inte blev ett bra resultat. Det tycker jag du ska försöka få. Stå på dig! Kram

  Svara