Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | november 30, 2015

8ight, brunch och flip-flop

God morgon vacker. Hoppas att allt är väl. Jag skulle ju fortsätta berätta om helgen igår kväll men jag somnade med pojkarna 🙂

De kom hem från Mios pappa igår och jag kom hem från Göteborg. Eftersom jag vi var iväg hela helgen så passade Peter på att göra något kul med flickorna. Så i fredags flög de till Spanien och kommer hem idag.

De är varmt och skönt där. De badar och går runt i flip-flop. Härligt.

   
   
Men nu får de skynda sig hem. Saknar dem så jag har ont i hjärtat.

Jo, tillbaka till Göteborg och det fantastiska eventet som jag var medbjuden på. På lördagskväll efter en heldag på Wakakuu med allt från styling och tandblekning till shopping fortsatte kvällen med middag på Hotell Bellorna där vi bodde.

Jag hade på mig fina kavaj från By Malina, top från H&M och nya jeans som jag köpte på Wakakuu.

Malin, ena halvan av bästa festfixarna.

  
Och den andra halvan, Miranda ❥

   
   
Vi åt och drack mycket och gott innan vi gick till den nyöppnade nattklubben Eight som låg dörr i dörr med hotellet. Kristallkronor i taket, bra musik, kul folk och så fick vi vår egna VIP-hörna där bara vi tjejer hängde, skrattade och dansade.

  
Ska snart till Göteborg igen men då på kärleksweekend med Peter. Måste ta med honom på alla roliga ställen jag varit på.

Igår innan vi for hem så åt vi en superfin brunch på mysiga Biljardpalatset.

   
    
   
Mmmmmm!

  
Till all god mat fick vi även njuta av fin livemusik från två otroligt duktiga tjejer.

 
Mätta och belåtna checkade vi sedan ut från Bellora och begav oss mot Landvetter och flyget som tog oss hem. Tack för en fantastisk helg. Så tacksam och glad. Roliga och härliga tjejer hela bunten. På Instagram hittar du alla våra bilder från helgen under #MaMiEventSweden.

Önskar dig en fin start på denna nya vecka.

Jag kommer ha flera roliga tävlingar och erbjudanden i veckan så håll ögonen öppna.

All kärlek ❤️

 


4 kommentarer4 kommentarer om “8ight, brunch och flip-flop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Göteborg är alltid mysigt att besöka 🙂 Ha en fin vecka du med!

  Svara
 • I dessa svåra tider där klyftorna ökar mer än någonsin i vårt samhälle så känner jag att vi alla som lever i så kallat överflöd borde rikta vår energi och framförallt pengarna dit. I helgen har vi tillsammans med våra barn, köpt ( och samlat in ) julklappar till de familjer som i år kanske inte har råd att köpa julmat och julklappar till sina barn.
  Skriver inte detta av illvilja utan för att jag vill öppna upp eller belysa hur vi kan använda vår tid , pengar och resurser till de som har det riktigt svårt.
  Tänk om alla familjer som planerat att göra en vinterresa skulle skänka dessa pengar till behövande istället. Vilken grej ! Och att berätta det för sina barn. Och att offentliga bloggare skulle uppmana varandra att göra detsamma ☺
  Självklart kan vi inte sluta leva för att vi vet om att allt fler familjer lever i fattigdom. Men jag tror vi någonstans måste så ett frö ( särskilt hos våra barn ) och börja konsumera mindre , dvs lägga mindre pengar på sig själv och sin egen familj.
  Så otroligt skev värld.
  Tänk vad många bloggare som skulle ha möjligheten att påverka genom att vara förebilder til en minskad konsumtion och lägre levnadsstandard. Men sådant är liksom bannlyst att ta upp idag då svaret blir ”skuldbeläggande”. Inte alls.
  Som kristna så är det ännu viktigare att vi försöker leva lite mer så. Säkert någon som håller med iaf….

  Svara
 • Men åh vilken härlig tjejtripp du har varit, grön av avund =D Fy sjuttsingen så härligt. Då är batterierna tankande för ett tag fram över =) Jag fick mina batterier påfyllda av den härliga solen som strålar idag, (vi bortser från att minstingen har kräksjukan =/ )

  Ha en fortsatt fin dag !
  Kram

  Svara
 • Go`måndag fina Hannah! Önskar dig en bra start på veckan o att din familj snart är samlad igen. Kram

  Svara