Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | december 1, 2015

Vinn presentkort på 6000kr!

Hej min vän. Hoppas att din vecka börjat bra. Jag har kickstartat veckan och tisdagen ordentligt och känner mig laddad. 

Nu är det snart jul så jag tänkte passa på att bjuda på olika tävlingar och grymma erbjudanden på riktigt bra grejer. Perfekta julklappar.

Först ut är ett presentkort på 6000 kronor på en kryssning med MSC Cruises i Medelhavet samt 5% rabatt till alla som väljer att boka en kryssning i Medelhavet på avresorna från Maj-Augusti. Uppge rabattkoden MEDIA när du bokar. Rabatten gäller fram till 15/12.

Jag och Peter var ju iväg på en veckas kryssning med MSC Preziosa. Det var så underbart och något jag rekommenderar både att åka på som par men också med familj och barn. Det finns något för alla. Det är verkligen anpassat så att både barn och vuxna ska ha det bäst.

 

Bara att kunna sitta ute på däck och njuta av värmen, utsikten…


… och otroliga solnedgångar var helt fantastiskt.

   
En av alla pooler som finns.


Vi bodde i hytt med balkong och det tycker jag man ska göra. 

 

SPA with a view.  

Vi gjorde många olika utflykter. Antingen själva eller uppstyrt av MSC Cruises. Här strosade vi runt på Palmas gator. 
    

Tapas i Palma. Pasta i Italien. Så många härliga matupplevelsen. 

   
Att få insupa lugnet med en god bok, solen i ansiktet och ljudet av havet som slår mot båten är svårslaget.

Det är ett galet stort utbud av mat på båten. Nyttigt, mycket grönt och mängder av olika pastasorter, grillad fisk och kött, frukt samt dessertbord.

En härlig upplevelse på så många sätt. Först och främst så är det inte så galet dyrt som många tror i alla fall inte om man tänker på vad man får. Jämför man med att åka på charter och bo på samma hotell hela veckan så är ju det här så mycket bättre. Du får uppleva flera olika städer och länder i Medelhavet samtidigt som du har allt från teater och lyxiga middagar till SPA och flera pooler på båten också. I runda slängar så kan en veckas kryssing med all inclusive, inklusive flygresa och transfer kosta 8.000 kronor. 

Så för att ha chans att vinna detta presentkort på 6000 kronor så önskar jag rätt svar på frågan:

Hur många Kryssningsfartyg har MSC Cruises?

HÄR! kan du få lite hjälp 🙂

Lämna rätt svar samt en motivering varför just du ska vinna i kommentarsfältet. Kicka in på deras hemsidan och se på alla olika rutter och fartyg. Du kommer gilla det. Det kan jag lova.

Vinnaren dras 15/12.

Lycka till!

Kram ❤
                I samarbete med MSC Cruises


257 kommentarer257 kommentarer om “Vinn presentkort på 6000kr!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 13 st. Vore väl härligt att hoppa av ekorrhjulet före ett tag och åka på kryssning med man och barn!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag skulle vilja få möjligheten att bjuda min mamma på en kryssning i Medelhavet då hon alltid ställer upp för mig och min son. Hon har dessutom reumatism så en veckas värme skulle göra henne gott.

  Tack för en fantastisk blogg.
  Kram Lovisa

  Svara
 • Svar: 13 fartyg.

  Motivering: Det här hade varit en obeskrivligt häftig julklapp att ge till mina föräldrar i julklapp!
  De förtjänar en semester av den här typen där man bara tar det lugnt, äter gott och njuter av sol och värme.
  De jobbar mycket och ska dessutom snart bli morföräldrar (så de behöver vila upp sig innan dess)!
  Jag får gåshus bara av tanken att ge det här till mina föräldrar- dem förtjänar det bästa!

  Stor kram

  Svara
 • Glömde ju att skriva hur många fartyg MSC har. 14 är svaret =)

  Kram Lovisa

  Svara
 • Hej !
  De har 13 st kryssningsfartyg.
  Min motivering;

  Jag har precis mött den stora kärleken i mitt liv. Äntligen ! Vi har båda haft det tufft och gått igenom jobbiga saker i livet. Skulle vara underbart att bara få resa iväg vi två och få vår kärlek att växa sig starkare. Vet vet….. det kanske blir ett frieri också.

  Svara
 • 13 st fartyg är svaret 🙂

  Mina tre barn (7,7,10) har aldrig flugit eller varit utomlands, tänk att få åka på en sån här resa…flyga OCH besöka flera lander = lycka 🙂

  Bästa hälsningar, Jessica

  Svara
 • 13 kryssningsfartyg finns det!
  Sommaren 2016 har jag och min man varit ett par i 30 år och det vore helt fantastiskt att få rå om varandra en hel vecka på en lyxig kryssning för att fira detta. Vi träffades när vi var 14 resp 15 år gamla och är lika kära nu, en massa år och 3 barn senare som vi var då 🙂

  Svara
 • De har 13 fartyg.

  Jag tycker att jag är värd en liten semester efter separation, flytt och fyra månaders sjukskrivning. Att få ladda batterierna med ny energi och skämma bort mig själv lite.

  Svara
 • Hej, 13 st fartyg!

  Efter nästan 7 år ensam med mina två tjejer där jag kämpat mig igenom universitetsutbildning, skiftjobb och knaper ekonomi så har jag nu träffat en otrolig man där jag både har kärlek och passion samtidigt som han är underbar mot mina flickor. Man ska aldrig nöja sig med mindre. Nu vill jag gärna få en chans att resa med min familj, vilket jag aldrig haft möjligheten att göra.

  Svara
 • Hej Hannah
  Rätt svar är 13 fartyg.

  Här kommer min och min makes motivering:
  Vi behöver investera i vår relation då vi haft några tuffa år bakom oss så en kryssning och egen tid som par skulle vara så välsignat. Vi behöver tid för varandra, närhet och miljöombyte och har svårt att få till det hemma i vardagen. Vi skulle båda två bli bättre som mamma, pappa och partners av en liten resa tillsammans.

  Kram Karl och Hanna

  Svara
 • 13 st fartyg. Jag skulle gärna vilja ta en paus från husrenovering och ta med mig sambon på en vecka i lyx och njutning. Nästa år fyller han 30 så det vore underbart att få fira hans födelsedag på det viset.

  Svara
 • Rätt svar: 13 stycken fartyg!!
  Innan vårt första barn kommer skulle jag vilja se mer av Europa, uppleva romantik, slappna av och bara njuta med sambon:)
  Håller tummarna för att få möta våren och solen på en kryssning innan en ny del av livet tar vid!

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Rätt svar är 13 stycken.

  Jag och min sambo väntar just nu vårt 2 barn. I och med graviditeten är jag sjukskriven och sängliggandes tills beräknat födelsedatum, som är 31. Januari 2016.
  Att veta att man ska vara sängliggandes i 3 månader är en svår sak att smälta. Speciellt när ens graviditet ska vara härlig och njutbar. Många tankar hinner tyvärr passera när man intet för göra eller ta sig an.
  Vår första dotter föddes redan i vecka 34, men är idag en glad och sprallig tjej på snart 3 år.

  Vår situation var därmed rätt väntad – men ack så underbart det hade varit att få ta med mig familjen på en resa genom Medelhavet!

  Med vänlig hälsning
  Therese

  Svara
 • Dem har 13st fartyg. Jag skulle verkligen behöva ta med min hårt jobbande sambo på en kryssning. just för tillfället har jag ett tillfälligt jobb men annars är det han som står för inkomsten i vår sammansatta familj, där han har 2 barn och jag har 1 barn men ser oss som en familj som han gärna hjälper. Han är helt underbar helt enkelt och skulle gärna vilja unna honom detta, min egna lilla vardagshjälte och stöttepelare.

  Svara
 • 13st fartyg
  Jag skulle vilja vinna och ta med min man på en resa. I januari har vi varit ett par i fem år och i juni i år blev vi föräldrar till världens finaste lille kille. Det vore underbart att ge honom en resa för att fira de här åren och att vår son är startskottet på många fler fina år som förhoppningsvis innebär fler födelsedagskalas och andra roliga tillställningar än begravningar vilket tyvärr inte varit fallet hittills.

  Svara
 • Jag svarar 13 st kryssningsfartyg!

  Varför ska jag vinna? Helt ärligt finns det nog hundratals personer som har en liknande situation som jag…men jag gör ett försök och hoppas på att denna gång – då är det jag som drar den gyllene biljetten!
  Jag är en mestadels glad tjej som har två fina pojkar på halvtid. Jag är skild sen två år vilket har varit det bästa och mest turbulenta jag någonsin gjort. Till våren kommer nu äntligen min situation att ordna upp sig – men min ekonomi är körd i botten! Att ens tänka tanken att boka en semesterresa – än mindre en kryssning!!! – och skämma bort mig och mina fina fina pojkar, finns inte på någon karta. Varje utgift (julklapp till skolan 20 kr, tomtekläder, julpynt, julklappar!!) väger jag på guldvåg – prioriterar bort allt som har med mig (ensam) att göra och försöker ordna min och pojkarnas jul s fin som möjligt trots skrala medel.
  En sån här chans finns som sagt inte för mig, och att kunna använda detta presentkort för att unna mig och mina pojkar något fint, fira vår nystart – hade varit fantastiskt!
  God Jul!!

  Svara
 • svar är 13 fartyg

  Efter år av sorg och förtvivlan så är min son hemma igen, att få dela denna upplevelse med honom skulle vara ett underbart slut på denna resa vi gått igenom, många tårar har denna hemska tvist gett både mig och sonen och jag tror denna resa kan få oss att hitta tillbaka till varandra och få tillbaka den fina relation vi hade innan allt detta började !

  Svara
 • Rätt svar: 13 stycken! Om jag vinner så ska jag bjuda min sambo på en resa på hans 25 årsdag i maj för han är en underbar sambo och världens bästa pappa till vår dotter som är 3 månader. Jag håller tummarna! Kram !

  Svara
 • Svar: 13 st
  Skulle ta med min älskade vän Johanna, vi ses alldeles för sällan och det vore grymt att komma bort från sjukskötandet på jobbet och renoveringarna hemma och bara dricka vin, njuta och prata skit 🙂

  Svara
 • Svar: 13st

  Efter ett långt 2015 utan någon semester alls, så skulle jag behöva avkoppling som denna.
  Jag skulle ta med mig min fina vän som genomgått många dödsfall de senaste 3 månaderna.

  Kram Nathalie

  Svara
 • Rätt svar; 13 stycken.
  Jag har haft många många år med mycket ångest, nya diagnoser, mycket kontakt med psykiatrin och dåligt psykiskt mående jag hade behövt komma iväg och försöka komma på andra tankar än psykiatrin och det som får mig att må dåligt, min depression. Jag är påväg uppåt igen och det hade vart så skönt att komma bort ett tag och släppa allt.
  Hoppas på tur.
  Kram fina Hannah!

  Svara
 • Svar: 13 stycken
  Jag skulle vilja bjuda min underbara mamma på en resa. Hon har betalat många resor under åren som gått och nu känner jag att jag vill bjuda tillbaka.Åren har satt sina spar på gamla mamma och hon har svårt för att gå. En kryssning skulle vara perfekt!

  Svara
 • 13 st kryssningsfartyg har MSC Cruises

  Underbart skulle det vara att ge min dotter möjlighet att få åka på ett äventyr med sin mamma och pappa. För vad vore mer spännande för en 5 åring än detta, vilken fantastisk julklapp det skulle vara!

  Svara
 • Svar: 13 st
  Vi har länge pratat om att kryssa med grabbarna (2 och 4 år gamla). Känns som att det är det ultimata sättet att resa på tillsammans med barn. Det enda man riskerar är väl att man inte vill sluta kryssa!

  Svara
 • 13 st! Jag skulle vilja ge detta i present till min dotter och hennes fästman. Idag flyttar de till eget hus och så prio kommer ligga på det givetvis, så vore välkommet med ett bidrag till en semester som man kanske inte unnar sig till en början:)
  Med vänlig hälsning o God Jul o Gott Nytt År!
  Elisabeth

  Svara
 • Oj vilken drööm! 🙂 Hur ska jag finna en bra motivering, men jag tror att en motivering är att jag älskar att upptäcka världen men jag har inte riktigt haft tiden. Jag började min mammakarriär som 17 åring och är nu 32 år och har 2 små mirakel till. Jag vill och önskar att få uppleva en fantastisk båtkryssning som denna. Med mina barn eller bara mannen och jag <3

  Svara
 • 13 fartyg.
  Min sambo fyller 40 nästa år. Vi hade planerat en underbar resa till en ö i Karibien men tyvärr kom trista saker emellan och det blev inte längre möjligt. Med denna möjlighet skulle jag kunna överraska honom med en kryssning i Karibien. Och en liten babymoon innan han ska bli pappa för första gången <3

  Svara
 • 13 stycken

  Min fru och jag firar silverbröllop nästa gång. Vore ju coolt att få överraska henne med en kryssning på Medelhavet istället för en bukett rosor 😉

  Svara
 • Svar: MSC Cruises har 13 st kryssningsfartyg
  Sedan min motivation är att jag verkligen skulle vilja vinna eftersom att min familj har gått igenom 2 hemska olyckor inom 1 år, min mamma var med om en hemsk bilolycka, och vi höll på att förlora henne ett antal gånger. Sedan min bonuspappa blev sparkad av en häst rakt i ansiktet.
  Så jag vet att min familj skulle behöva något positivt som händer, och jag vet att det här skulle vara rena drömmen för oss alla.
  Att bara få koppla av och njuta, och även få en resa för livet.
  Och det här skulle vara rena dröm julklappen att få ge familjen. <3

  Svara
 • Svar: 13 st

  Jag vill ge min lilla 15 åring en sådan upplevelse med mig innan han nu börjar gymnasiet på annan ort, jag har lite panik nu i mamma hjärtat att han ska flytta, så det skulla vara grymt skoj att få göra detta tillsammans.

  Svara
 • Dom har 13 st fartyg!

  Skulle vara helt fantastiskt att få åka iväg med vår lilla familj vi håller på att bilda. Vår son är nu 1 år och han blir storebror i april. Skulle va underbart att få överraska min sambo med nåt, finns inte så mycket pengar till sånt just nu!

  Tack för en fantastisk blogg!

  Svara
 • 13st olika fartyg.

  Jag är en mama med näsan i böcker (påväg att ta mig an läraryrket) och känner att den här möjligheten till energi och upplevelse vore en gudagåva. Håller alla tummar jag har!

  Svara
 • RÄTT 13 ST
  Som så många andra försöker man att vinna detta presentkoret.
  Vi har varit gifta i 10 år i år varför inte få fira det ordentlig med en kryssning på meddelhavet. Låta våra undomar vara hemma och vi njuta.

  Svara
 • Svar: 13 st fartyg

  Min motivering: Till sommaren har jag och min sambo varit tillsammans i 20 år. Och detta skulle vara ett underbart sätt att fira det på… Första egna resan på tu man hand på 19 år.. :-0. Låter inte klokt, jag vet.. Men tiden snurrar på så snabbt och prioriteringarna blir därefter. Kanske dax för lite egen tid <3.

  Svara
 • Efter 20 år och 7 barn skulle det vara underbart med lite tid bara jag o min man. Vi skulle sååå behöva det inte för att vi har det dåligt itan för att bi efter 20 år fortfarande älskar varandra❤️

  Svara
 • Skickade iväg innan jag skrivit svar

  Svara
 • 13 st. Skulle leva på denna vinst för evigt. Har inte haft tid eller ork eller råd att åka någonstans på ett bra tag. Skulle åkt till Thailand med min sambo förra året i november då jag fylla 50 år, men tyvärr dog min far dagen innan min födelsedag så det blev ingen resa ….

  Svara
 • 13 st.
  skulle vilja överraska min pappa med denna resa då han är en underbar pappa och nu då mamma inte finns kvar i livet vill jag att han ska få resa och leva gott som pensionär. Vore en perfekt julklapp och som tack att han finns fastän inga klappar i världen kan slå det han gör för mig, min bror & såklart min dotter – hans enda barnbarn

  Svara
 • De har 13 styckna!

  Vilken otroligt generös tävling!
  Jag har haft en dröm om att få åka denna båt tillsammans med min familj sedan du skrev och visade bilder från din och Peters resa. Det är så vackert och ett riktigt drömställe för barnen. Vi har inte haft det lätt de senaste två åren och detta skulle vara som balsam för själen, att få resa bort, se vackra ställen och få bo i ett stort lyxfartyg. Jag kan fortfarande se poolen framför mig som du visade bild på. Mina barn skulle älska den! Och jag och deras pappa med 🙂

  Tack snälla Hannah för en så otroligt generös och fin tävling. Du är verkligen mån om oss läsare. En ren och vacker själ! Kramar från Malin

  Svara
 • 13 st. Om jag vann skulle jag ta med mig min sambo. Vi två behöver ha roligt tillsammans och bara njuta av varandra. vi är två tjejer och vi har tyvärr inte fått njuta av vår kärlek i den grad man vill när man är kär. Vi har fått ge så mycket tid och energi på att bli accepterad av samhället. Detta presentkort skulle hjälpa oss att slappna av och vara kära med allt vad det innebär. Kram och tack för din blogg. Älskar den. Jag hoppas du o din syster snart har en bloggträff 🙂

  Svara
 • De har 13 st!

  Jag skulle bli så himla glad om fick vinna detta presentkort som en present för mig och min sambo som båda blir klara med våra utbildningar i juni, och vad vore inte bättre med att fira med en kryssning i sommar? Vi har kämpat oss igenom detta 100 mil hemifrån och jag har tyckt detta vart supertufft då jag är en riktig mammatjej.. har saknat min fina hemstad så otroligt mycket!

  Kram!

  Svara
 • 13 stycken fartyg

  Svara
 • MSC Cruises har 13 st fartyg.

  Jag och min sambo hade inbrott i fredags. De stal datorer (innehållande alla våra semesterfoton) så vi skulle behöva skapa nya minnen. Dessutom stal de en påse med alla julklappar till mina syskonbarn och diverse elektronik och smycken, så nu är det bara att börja handla nya julklappar igen. Blir många extra oväntade utgifter nu, så vore trevligt med hjälp till en semesterresa i vår.

  Svara
 • Svar: 13 st kryssningsfartyg!

  Wow vilken kryssning ni var på! Underbart, härligt och lyxigt! Jag och min man gifte oss i somras och denna kryssning skulle jag vilja överraska honom med på våran 1 åriga bröllopsdag nästa år, vilken dröm det hade varit!

  Tack för att du delar med dig av din vardag! Kram!

  Svara
 • De har 13 st fartyg!

  Jag skulle verkligen vilja vinna så jag och min älskade sambo kan få lite tid ihop
  Vi har haft det tufft, med två småttingarna så hinner vi inte med varandra. Min största mardröm är just det, att vi två går förlorade. Jag vet att han är den jag vill vara med,jag önskar så vi bara kunde få kasta loss, ta hand om varandra och skämma bort oss. Tack för din fina blogg. ❤

  Svara
 • Hej!

  Svar: MSC Cruises har 13 kryssningsfartyg.

  Jag vill så gärna ta med min härliga familj på en kryssning. Våra barn är 15 och 13 och vi har så kul tillsammans. Men snart är tiden när de vill resa med oss förbi.
  Skulle vara så kul att överraska med en kryssning i julklappen!

  Kram och tack för en enormt inspirerande blogg. <3

  Svara
 • Det finns 13 fartyg.
  Tänk vilken underbar julklapp att få ge sin tonårsdotter, 16 år den 18/12. Lite egen tid med sin mor nu när hon är så stor och tiden inte riktigt finns till för mamma…skolan, killen och kompisar tar den mesta tiden i hennes liv.
  Det skulle vara den bästa gåvan att få och ge. Tid tillsammans.

  Svara
 • Rätt svar är 13 fartyg.

  Jag studerar och har därför inte ekonomin till att ge bort några fina klappar i år vilket ger mig lite dåligt samvete då min mamma är så snäll och generös. Det skulle vara en dröm att få ge bort en fin present till henne som ett tack för allt hon gör och har gjort för mig och min bror och hur mycket hon stått ut med genom åren. Hon hade behövt det nu mer än någonsin då min morfar, hennes far, blir allt sämre och det är en otrolig stress för henne att ta ansvar för det också och lösa alla problem som uppstår.

  Svara
 • Svar: 13 fartyg

  Vore den bästa resan för vår familj. Hade varit underbart att få bara vara tillsammans, göra det man har lust eller orkar dag för dag. Äntligen få fira lite, känna glädje och tacksamhet och våga se framåt. Jag har helt enkelt inte vågat eller orkat planera något på ett bra tag. Äldste barnet har nu fått en sjukdomsdiagnos, livslångt, men får det nog ändå ok med konstant medicinering, sjukgymnastik och träning…älsklingen, som älskar att spela fotboll och innebandy men alltid har smärta.
  Jag har haft hjärnblödning och de vet inte varför, förmodligen stress, för mycket jobb och för lite sömn.
  Nu vill vi bara se framåt, ha lite roligt och vara tillsammans. Långt bort från olika sjukhusmiljöer…
  Kram

  Svara
 • Min kommentar försvann i första.. såhär kommer den igen!

  Rätt svar: 13 fartyg!! 🙂

  visst hade det varit underbart att ta med familjen på denna underbara kryssning, men den här gången skulle de nog få stanna hemma. efter två graviditeter, extrakilon, sömnbrist, hårbortfall.. ja, listan kan göras lång och därför skulle jag givetvis ta med mig en kär vän som också behöver få vila upp sig. så JAAA. jag vill vinna! 🙂

  Svara
 • 13 fartyg!
  Jag vill så gärna överraska min familj med en semester på
  ett av fartygen. Barnen (4/5/8 år) tjatar om en resa till Turkiet men
  vi vågar oss inte iväg till de området i dessa dagar.
  Håller både tummar och tår för att resan blir vår!!!

  Svara
 • Svar: 13 stycken fartyg

  Skulle jättegärna åka på en sådan här härlig kryssning tillsammans med min sambo. Då kan vi få slappna av och bara njuta av sol, god mat och intressanta platser 🙂

  Svara
 • 13 st fantastiska fartyg har MSC cruises.
  Mina föräldrar har åkt med ett av fartygen två gånger och dom har bara gott att säga om upplevelserna! Jag har flera gånger tittat på deras hemsida men ekonomin har inte räckt så det vore en så häftig upplevelse att men hjälp av vinsten få komma iväg men tre barn och man på en underbar kryssning.

  Svara
 • Rätt svar: 13st
  Efter ett mycket hektiskt och intensivt år skulle en sådan resa göra underverk för vår lilla familj(man och två barn 4 och 7år).
  Vi skulle njuta av all tid tillsammans och bara vara!
  Håller tummarna!

  Svara
 • 13 härliga fartyg

  Så underbart det skulle vara att varva kryssning med städer, vilken lyx för både stor och liten. För barnen får ju självklart följa med 🙂

  Svara
 • SVAR: 13 fartyg

  Nu i november förlorade jag min älskade pappa i cancer. Det är lätt att gräva ner sig tycka att livet är orättvist. Istället försöker vi leva efter pappas motto att inte låta det som händer knäcka humöret. Det är svårt många gånger när saknaden sköljer över oss. Därför vore det fantastiskt att få överraska familjen och mamma med en resa full med glädje och äventyr.

  Svara
 • Rätt svar: 13 fartyg!

  Jag och min sambo har ett tungt år bakom oss som ofrivilligt barnlösa. Vi genomgår en tuff process med provrörsbefruktning där mängder av hormoner, sprutor och en resa mellan hopp och förtvivlan är vardagen. Hittills har vi tyvärr inte lyckats. Men en resa skulle göra så otroligt gott för oss. En chans att få komma bort och få lite ny energi så att vi orkar ta nya tag <3

  Svara
 • Svar: 13 fartyg.
  Skulle vara som en skänk från ovan. Tänk att få resa bort med sin man och ladda batterierna från alla måsten och alla som man måste ställa upp för och hjälpa som man har här hemma.

  Svara
 • Svar: 13 st

  Motivering: Nu vill jag inte vinna denna kryssning för min egen räkning då jag är höggravid och inte vill ta med en bebis på resa det första jag gör. Utan jag tävlar för min mammas skull. Hon behöver verkligen komma bort och unna sig något, hon kämpar mot envis cancer (hudcancer) som aldrig vill försvinna, utan tumörerna ploppar upp som svampar i skogen. Tar rätt hårt på oss alla i familjen men framförallt på min älskade mamma såklart, så denna resa skulle hon behöva för att orka kämpa sig igenom denna förjävliga sjukdom.

  Kram// Therese

  Svara
 • MSC Cruises har 13 olika kryssningsfartyg och jag skulle hemskt gärna vilja åka ut och kryssa med något av dem. Det är en dröm som jag vill ska gå i uppfyllelse någon gång och nu när jag är ”mellan två jobb” har jag ju all tid i världen till resor och härliga upplevelser…

  Svara
 • 13 fartyg har de.
  Jag skulle väldigt gärna vilja kunna bjuda mina två tonårs barn Emma 17 år o Victor 15 år på en riktig semester. Har tyvärr inte kunnat gjort det på väldigt väldigt länge. Är ensamstående sjukpensionär och endast 40 år men levt själv sedan 2003 och är otroligt svårt att få ekonomin att gå ihop. Särskilt nu när de är tonåringar och vill göra massa annat och inte umgås med sin mamma så skulle jag väldigt gärna vilja kunna ge dem detta att kunna göra tillsammans med dem. Kram Malin Jannson Sigtuna

  Svara
 • Precis som alla skrivit: 13 fartyg.
  I ” crazy” huset med 4 söner försöker jag mellan skratt, bus, tårar och trötthet plugga på distans till förskollärare, skynda till jobbet och mysa med mina grabbar. Känner mig beslutsam och envis att klara av allt och skulle vilja bara för någon dag byta en lugn stund på toa med en skvallertidning som är min egentid till några dagar till sjöss.

  Svara
 • Men åh! Jag var faktiskt inne och kikade på MSCs kryssningar efter att du bloggat om din resa. Jag och mina tjejkompisar lägger undan en peng varje månad för att vi nästa år, när vi alla fyller 40, ska åka på en resa tillsammans. Jag rekommenderade, efter att ha läst om er härliga kryssning, att vi skulle välja att kryssa samma rutt som er. Det hade varit toppen att ha ett presentkort att starta med. Håller tummarna för mig och mina vänner.

  13 fartyg finns!

  Svara
 • Svar: 13 st fartyg.
  Jag skulle bli så glad om jag vann detta! Jag skulle bjuda med mina kära lilla mamma då hon är mer än värd detta!
  Hon är så snäll och generös mot oss barn och även barnbarn! Nu håller jag tummarna! Tack å kram

  Svara
 • Svar: 13 st fartyg

  Mina svärföräldrar var iväg på en resa med MSC Cruises i somras och efter ha sett bilder och hört om deras äventyr så blev jag och min sambo så sugna på att åka på en liknande resa. Vi har aldrig varit iväg på en utlandsresa bara vi två så det skulle vara så mysigt att få göra det och att dessutom få uppleva flera platser på samma resa vore en dröm.

  Fantastisk blogg du har!

  Kram Malin

  Svara
 • Hej,

  Rätt svar är 13 stycken fartyg.

  Jag har haft ett jobbigt år och känner att en kryssning för underbart för både kropp och själ. Har varit utsatt för mobbning på en arbetsplats, men jobbar inte kvar där. Känns skönt att slippa mobbare.

  Med vänlig hälsning
  Anna

  Svara
 • Svar 13 st

  I hela mitt liv har jag drömt om att få se dessa platser MSC Cruises trafikerar till. Medan mina föräldrar levde talade jag alltid om att jag ville bjuda med dem på en drömkryssning i Medelhavet. Tyvärr är mina båda föräldrar borta nu och jag kan inte hålla detta löfte till dem, men min dröm är fortfarande att få uppleva detta. Jag är säker på att det skulle kännas som att vi gör denna kryssning tillsammans, för var känner man sig som en del av allt det stora runt om oss om inte på havet….

  Svara
 • Svar: 13 st fartyg.

  Om jag vinner ska jag bjuda med min lilla familj på kryssning nästa år. Det har varit en intensiv period med utbyggnad, jobb och graviditet. På en kryssningsresa kan vi bara rå om varann och vara tillsammans.

  Svara
 • 13 stycken. Det verkar vara den ultimata upplevelsen. Resa mellan olika städer, njuta av det som kryssningsfartyget har att erbjuda och upptäcka nya platser och miljöer. Jag skulle så gärna åka med min man, bara vi två. Det är alldeles för sällan man gör saker på tu man hand numera 🙂

  Svara
 • 13 stycken fartyg 🙂

  Hoppas jag vinner då jag och maken länge pratat om att åka på kryssning 🙂

  Svara
 • 13 fartyg.
  Skulle jag vinna skulle vi åka på bröllopsresa. Vi ska nämligen gifta oss den 18 juni 2016.

  Svara
 • 13 st, skulle behöva komma iväg då mitt liv vänts upp och ner den senaste veckan. Min sambo och pappa till mina två små barn har varit otrogen bakom min rygg i 2 mån. Medans jag gjorde en abort och slet med våra barn hemma då han sa att han var tvungen att jobba så roade han sig med en annan. Jag fick aldrig chansen att komma tillbaka till min kropp och liv efter graviditerna utan han byter ut mig mot någon i hans ögon bättre som han säger är hans livs kärlek. Så jag blir ensastående i vårt nyrenoverade hus med 2 barn och kommer att ha det otroligt kärvt. Så här skulle inte livet bli. Men jag blir inspirerad av din blogg och du bevisar för mig att man kan bli lycklig igen! Tack för att fina du och denna blogg finns! Jag skulle behöva lära känna mig själv igen och få ha mina tankar ifred och det skulle passa så bra på denna kryssning :)Kram Emelie

  Svara
 • De har 13 stycken kryssningsfartyg.

  Åh precis som många andra skulle jag vilja ta med min älskade man på detta underbara kryssningsfartyg, han fyller 40 år i januari och det skulle vara kul att ta med honom på något alldeles extra. Att jag får hänga med är ju bara en härlig bonus 😉

  Svara
 • Svar 13 st.

  Jag skulle vilja ta med min sambo på denna fantastiska kryssning. Han bjuder mig på så många fantastiska överraskningar och jag skulle så gärna vilja kunna bjuda på något tillbaka och denna resa skulle ju vara toppen!

  Svara
 • Hej
  Svaret är 13 st fartyg. Jag hoppas att jag vinner för då kan jag och min man (vi gifte oss i midsommar) åka på en kryssning, en försenad bröllopsresa 🙂
  som vi av olika anledningar annars inte har möjlighet till.
  Deee vore verkligen en helt fantastisk överraskning <3

  Svara
 • Rätta svaret är 13!

  Om jag hade turen att vinna så skulle jag ta med mig min man och våran 11-åriga dotter på denna oförglömliga resa! Skulle bli en lyxig start på mitt nya liv! Är på väg att skola om mig efter ett antal år som butikssäljare! KRAM!

  Svara
 • Svar 13
  Då skulle jag vilka ta med mig min utflugna 24 åriga dotter!❤️
  Skulle vara så härligt att få umgås med henne.

  Svara
 • Svar 13 st. Med tanke på att min man aldrig förmår sig /kan ta semester då det alltid är mycket på jobbet så skulle han vara tvungen att slita sig. Risk för skilsmässa annars då jag fått nog av att inte kunna få minst 1!! Sommar då han kan tillbringa den med oss utan jobbsamtal! !så hoppas turen är på min sida.

  Svara
 • Hej Hannah, de har 13 st fartyg. Med 4 barn på 2, 4, 13 och 15 år så känns en kryssning som den ultimata resan för vår familj! Det finns något för alla, både tonårskillarna och småknattarna. Och inte att förglömma, även njutning och upplevelser för en heltidsarbetande småbarnsmamma och den underbara pappan i familjen. Kram

  Svara
 • 13 st fartyg.

  Jag fyller 30 år i maj och skulle verkligen vilja bjuda min sambo och barnen på en sådan kryssning.
  Vi skulle då definitivt byta ringar, min sambo har friat men vi har ännu inte satt planerna i bruk,’men hur härligt vore det inte att gifta sig på ett sådant fartyg? Fantastiskt!

  Svara
 • ÅÅ tänk att få kryssa runt bland dessa fina städer å det underbart fina Medelhavet…men men det vore väl dock bara en dröm …Rätt svar är 13 ..

  Svara
 • Det finns 13 fartyg! Med 4 barn i familjen så går väldigt mycket tid till familjelivet (vilket jag älskar) men skulle jag vilja åka på en mysig kryssning med min man. Älskar ju våra barn mer än livet men det vore inte så tokigt med en vuxen kärlekstripp för mamman och pappan

  Svara
 • Hej Hanna!! Svar:13 st
  Skulle vara super att få överraska min man med det här priset, då vi firar 10 årig bröllopsdag på nyårsafton! Han är en romantiker och väldigt duktig på överraskningar! Tänkte det kunde vara min tur nu att få ge tillbaka något till honom. Och vad hade inte passat bättre än vår drömresa…..
  God jul & gott nytt år till dig och din familj, mvh Emma

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det finns 13 kryssningsfartyg.

  Jag skulle överraska min älskade sambo med en resa eftersom han alltid ställer upp för mig, speciellt då jag under det senaste året varit sjukskriven på heltid med svår migrän så är jag nu äntligen på bättringsvägen, men tyvärr har relationen inte kommit i första hand och vi har varit dåliga på att ta hand om den. Så en resa tillsammans skulle verkligen vara värt hur mycket som helst!

  Svara
 • 13 st
  Eftersom jag är båträdd så har min familj alltid fått rätta sig efter mig varje gång vi har åkt på semester. Jag hade gärna velat vinna detta presentkort för att övervinna min rädsla Och ge familjen en resa som de länge velat göra men som jag stoppat!
  Håller tummarna!

  Svara
 • Hej Hannah!
  De har 13 fartyg. Jag skulle vilja vinna för att bjuda min man på en resa. Vi har tre barn 5,7, 8 mån och en hund. Bebis håller oss vakna om nätterna och tär på romantiken liksom vardagen också ibland kan göra

  Svara
 • Hej Hannah!
  De har 13 fartyg. Jag skulle vilja vinna för att bjuda min man på en resa. Vi har tre barn 5,7, 8 mån och en hund. Bebis håller oss vakna om nätterna och tär på romantiken liksom vardagen också ibland kan göra. Jag älskar alla innerligt och skulle inte vilja byta…. .men barn och hund skulle inte få följa med och förstöra sömn och mys, de skulle få bli bortskämda hos farmor och farfar. Detta skulle bara vara för mig och mannen. För att han är min bästa vän som alltid ställer upp oavsett vad som sker.
  Stor kram /Jenny

  Svara
 • Hejsan Hanna!
  Det finns 13 fartyg, så det är det rätta svaret.
  Jag skulle vilja ta med min lillasyster som är
  min stjärna i livet. Skulle vilja överraska henne med denna resa och verkligen få skämma bort henne på bästa sätt.
  Hon är den som alltid finns där och sätter färg på min tillvaro.
  Ha en fin kväll.
  Kram/ Nicole

  Svara
 • De har 13 stycken fartyg

  Jag skulle så gärna vilja vinna för att ge detta till min man i 50-årspresent. Vi har pratat om att resa så länge, men kommer inte iväg pga barnen och deras aktiviteter alltid kommer före

  Svara
 • Svar:13 fartyg
  Jag arbetar som sjuksköterska och min man är polis dvs serviceyrken där mkt går ut på att hjälpa andra. Vi båda älskar våra jobb men det skulle vara otroligt härligt att för en gångs skull bli lite ompysslad själv. Därför skulle jag vilje vinna 🙂

  Svara
 • Att vinna en sån här tävling skulle betyda allt. Jag vet inte vad motiveringen spelar för roll, men försöker skriva ihop något som åtminstone visar på min starka vilja att vinna. Jag och sambon har pratat om lyxkryssning. Att det vore så fantastiskt att åka iväg. Faktiskt så har det länge varit en dröm att göra det. Vi har sagt att som bröllopsresa.. Ja då kanske vi ska satsa på detta. Men samtidigt vet jag hur lång tid det kommer dröja innan vi tar oss råd och tid till att genomföra bröllopet. Visst, kryssningen kan absolut vänta och bli bröllopsresan trots allt. Men skulle vi vinna den.. Ja då känns det som något vi verkligen skulle kunna få unna oss här och nu. En dröm som går i uppfyllelse.

  Det har varit en jobbig höst. På sätt jag inte kan gå in på i ett öppet kommentarsfält. Men jag vet att vi behöver rå om oss själva lite, få åka iväg och bara vara. Och få uppleva den där drömmen. Om du läser motiveringarna så kanske den här viljan märks igenom lite i alla fall? Sambon har nog också tävlat. Vet dock inte vad hon har skrivit. Om inte detta duger så får vi ju hoppas att hon formulerade sig bättre 😉

  Rätt svar är för övrigt 13

  Svara
 • 13 fartyg är det rätta svaret.

  Säger bara……….46-årig bröllopsdag i januari.
  Gifte mig när jag var 17 år.
  Dessutom påstår mannen att kryssningar kostar uppemot 100000:-
  Vill överbevisa honom om annat !

  Hälsningar Skåneland

  Svara
 • Vilken tävling!! Rätt svar är13 fartyg. Jag skulle mer än gärna vilja dela detta äventyr med min underbara man. Han är en sådan fin människa som tyvärr fått känna på livets hårda sida men nu ser vi båda framåt och hoppas att det är slut med allt det hemska…KRAM

  Svara
 • Rätt svar är 13! 🙂

  Den 22.a augusti gifte jag mig med min bästa vän. Tyvärr har vi haft strul med efternamn och grejer så vi har inte hunnit åka på någon smekmånad än så detta hade varit den bästa presenten. Våra planer var att åka kryssning nere i medelhavet så detta hade varit en dröm. Så jag håller alla tummar och tår! 🙂

  Tack för en härlig blogg!
  Kram Marija

  Svara
 • 13 fartyg

  Vi fick barn i somras och första tiden har inte varit lätt för någon av oss då lillfisen bestämde sig för att komma 4 veckor för tidigt och inte nog med det fick jag förlossningsdeppresion.vi har pratat om att vi vill resa och upptäcka världen men tyvärr räcker inte pengarna till. Så jag hade blivit otroligt glad om vi fick vinna detta

  Svara
 • Hej Hannah, svaret är 13 fartyg! Tidigare i år fyllde både jag och min man sen 26 år 50. Vi planerade att resa iväg med våra två barn och deras respektive. Ibland tar livet en vändning som man inte tänkt sig och jag blev sjuk i bröstcancer. Efter nästan ett år av tuffa behandlingar så började jag åter att jobba i dag. Känns härligt att livet normaliseras igen. Resan som inte blivit av i år känns nu som både välbehövlig och efterlängtad.

  Svara
 • 13 fartyg

  Vi fick barn i somras och första tiden har inte varit lätt för någon av oss då lillfisen bestämde sig för att komma 4 veckor för tidigt och inte nog med det fick jag förlossningsdeppresion.vi har pratat om att vi vill resa och upptäcka världen men tyvärr räcker inte pengarna till. Så jag hade blivit otroligt glad om vi fick vinna detta

  Svara
 • Rätt svar 13st
  Jag vill vinna för att jag inte haft någon sem sedan sommaren 2011 då jag jobbar som timvikarie. Detta tillfälle skulle göra det lättare för mig och mina pojkar att komma iväg på lite vårda familjen tid.

  Svara
 • Hej, 13 st fartyg! Jag om min sambo har varit tillsammans i 7 år men dom första åren va väldigt tunga då jag hade en tidigare separation som tagit 4 år av vårat förhållande plus min mammas sambo gick bort, nu när allt lugnat sig sen ett par år tillbaks så skulle en resa passa helt perfekt för oss bort från vardagsbestyren för ett ta och bara rå om varandra..:))

  Svara
 • 13 fartyg!:)

  Min enkla motivering får bli: Hur fantastiskt vore det att få överraska familjen med en kryssning på Medelhavet!
  Håller tummar och tår!

  Tack för en positiv, rolig och varm blogg!❤️

  Svara
 • Svar 13st!
  Positiv som jag alltid är till livet vill jag nu pigga upp mig och min familj med en kryssning då de senaste 3månader inte varit medvind ivårat liv,, har varit dum nog stt inte lyssna på kroppen så här sitter jag den positiva människa med en utmattning som verkligen brytit ner mig vill inget hellre än stt hitta den positiva Camilla igen

  Svara
 • Hej Hannah!
  svaret är 13 stycken! 🙂

  jag och min sambo håller på för fullt att renovera vårat hus så att vi äntligen kan flytta in..
  Vi har mycket kvar att göra innan allting är klart och det skulle vara så himla underbart att överraska honom med en lyx kryssning!
  skönt att komma iväg från allt slit och bara njuta av varandras sällskap 🙂
  håller alla mina tummar och tår att vi vinner!

  Svara
 • 13 st fartyg är det rätta svaret!

  Varför jag vill vinna beror på att det vore härligt att ta en paus i studerandet och kunna bjuda med min underbara sambo på en kryssning. Det vore en perfekt 20-års present till han och då skulle vi även kunna fira 4 år som par! Hade varit hur underbart som helst! Håller alla tummar och tår! KRAM<3

  Svara
 • Det finns 13 stycken!

  Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick överraska min man med detta 🙂

  Vi har prata/ drömt om en sådan resa nu när barnen vuxit upp och vi kan hitta på något tillsammans utan barn, håller tummar och tår att just vi detta får.

  Kramiz och God Jul

  Svara
 • Mina patienter tiden kräver, på kärleken det träver.
  Att hjälpa andra må bra kan på förhållandet ta.
  Att hålla kärleken vid liv är inte det lättaste när man från jobb aldrig är fri.
  Med på resan min kärlek jag tar för han är underbar.
  13 skepp MCS cruises har, och en och annan bar.
  Hoppas det blir soligt så vi får roligt
  :):)

  Svara
 • Ljuvlig beskrivning av er kryssning. Lämplig för alla åldersgrupper, skrev du. Vi firar vår 51års bröllopsdag i december och har hela hösten sett framemot att fira den i sol och värme, men ödet ville annat. Min make fick akuta ryggproblem och måste opereras omedelbart, vilket satte stopp för vårt resande just nu. Men vi drömmer om att kunna göra bröllopsresan på en kryssning i Medelhavet, när vårsolen lyser.

  Hälsningar från en flitig bloggläsare

  Svara
 • Glömde svara på frågan i min tidigare kommentar. Svaret 13 FARTYG

  Hälsningar G Kristina

  Svara
 • Hej!

  Dem har 13 kryssningsfartyg.

  Varför vill jag vinna? Det är helt enkelt som så att jag känner att jag och min fästman är i stort behov av det och hade blivit så glad. Jag läser sista året som lärare på högskolan och min fästman har just startat företag. Mitt plugg och hans jobbtider är inte alltid det enklaste och vårt förhållande hade mått sååå bra av en resa med kryssningsfartyg! I sommar ska vi gifta oss, så den här resan hade inte kunnat komma mer lägligt med all stress vi går igenom från olika håll..Han gör så himla mycket för mig, hade gärna velat överraska honom med detta, han hade verkligen blivit glad, jag med såklart!
  Hoppas hoppas vi vinner detta!! . Lycka till allihopa!!

  Svara
 • Hej!
  Svaret på frågan är 13 stycken!
  Det skulle vara superkul att vinna å överraska mina tre barn och man! Vi har ett hektiskt liv med hockeyspelande killar, en man med två jobb och själv studerar jag till sjuksköterska. Vi älskar att resa men har inte riktigt råd med det när jag pluggar. Vinsten skulle vara ett underbart bidrag!
  Kram

  Svara
 • Det finns 13 fartyg. Hoppas på vinnartur!

  Svara
 • Hej dom har 13 st fartyg. Jag och min älskade man firar 20-årig bröllopsdag nästa år. Vore jättekul att få överaska han med en kryssning i medelhavet då säger bara WOW.
  Hoppas på turen denna gång.

  Mvh/ Annika Sundell

  Svara
 • Svaret på frågan är 13 st.
  Både jag och min man fyller 50 år till våren. Vore underbart att överraska honom med en kryssning för att fira både det och våra drygt 30 år tillsammans. Vi älskar att resa, så detta vore pricken över i:et
  Kram och tack för en underbar blogg

  Svara
 • 13!
  Jag skulle vilja vinna detta presentkort då jag i flera års tid har velat åka på kryssning, och inte då på en finlandsfärja, vilket tråkigt nog är det enda jag skulle ha råd med just nu som studerande. Flyttade ifrån vänner och familj för att studera och det tär på relationer att inte kunna träffas, så en kryssningsresa hade varit utmärkt för kvalitetstid med exempelvis min älskade syster, som dessutom fyller 30 till våren! Har förövrigt inte varit utomlands någon gång, förutom Norge och Finland, och vad passar då inte bättre än en kryssning där jag skulle få möjlighet att uppleva flera länder under samma resa 🙂

  Kram

  Svara
 • Svar: 13st
  En present till min man. På vår bröllopsresa var vi på kryssning, och det har min man önskat att vi kunde göra igen. Det vore så härligt att kunna ge honom det, han är fantastisk och allt han gör för mig och mina barn som jag hade när han kom in i våra liv

  Svara
 • 13 st fartyg har dom.
  Skulle vilja ta med mig min mamma, som ställer upp för mig. Tror att vi båda skulle behöva en resa och hämta lite ny energi! Så ett presentkort skulle absolut inte sitta fel! Ha det gott.

  Svara
 • 13 fartyg!

  Som mammaledig student
  Har jag det inte så förspänt

  Så att vinna detta
  Vore det enda rätta

  Speciellt nu när vi bröllop planera
  Vore det kul att kunna bidra med mera

  Kanske en bröllopsresa i gåva jag kan ge
  Det kan han aldrig ana ska ske

  Utan vinst blir det inte ut i båt en vecka
  Utan min kärlek till honom får räcka❤️

  Svara
 • 13 st

  Ända sen jag läste om er underbara tur,
  har jag varit faktiskt varit lite sur 🙂
  För jag drömmer om att få göra det själv en gång,
  att äta gott och se på vacker solnedgång.
  Få mysa i hytten och bada i pool,
  Njuta av havet och lapa lite sol.
  Äta en härlig frukostbuffé
  Åh denna julklapp hade gjort succé!!

  Svara
 • Hej Hanna!
  13 fartyg är svaret.
  Jag skulle så gärna vilja åka på en kryssning. Min man fyller år
  den 13 maj så det skulle vara en underbar överaskning för honom.
  Kram

  Svara
 • 13st
  Jag har länge drömt om att få åka på en härlig medelhavskryssning med min dotter, vi skulle älska det! Men då jag blir arbetslös i sommar då mitt jobb läggs ner så finns det inte på kartan att kunna boka en sån resa tyvärr!

  Svara
 • 13 Fartyg
  Vore en fantastisk upplevelse att komma iväg på så nu håller jag tummar och tår

  Svara
 • Det finns tretton fartyg.

  Skulle gärna bjuda med min familj för jag hade lovat min tioåriga dotter att vi skulle åkt på utlandssemester nu under hösten. Hon aldrig varit utomlands, men min sambo fick en hjärtinfarkt (43 år endast) och därför har vi senarelagt det. Vi alla skulle behöva komma iväg för att få landa litegrann och bara rå om varandra.

  Svara
 • Åh vilket generöst bidrag till en sådan drömresa. Skulle vilja ta med mig min familj på en kryssning i Medelhavet och skulle mer än gärna skriva om den på min blogg. Hoppas på att turen är med mig. Kram Frida.

  Svara
 • Hej!
  13 kryssningsfartyg har de! Jag har en väldigt konstig anledning till att vilja vinna detta .. Min sambos högsta önskan är att vi ska åka Hurtigrutten tillsammans, vilket är skitdyrt. Eftersom jag är sjukt rädd för att åka färja ( skojar inte, är totalt livrädd) så vägrar jag att lägga ett endaste öre på en Hurtigruttresa .. Och då tänker jag att om jag hade vunnit en färjeresa så hade det varit en träning för att se om jag kan våga uppfylla hans önskan!

  Svara
 • 13st
  Efter att testat all-inclusive med två barn nu ett par år kanske ett försök att utvidga upplevelsen av hur en semester kan vara. Vad vore då bättre än att hoppa på en båt och få lite av det som man kan men ändå blanda in lite mer äventyr detta känns som ett perfekt hopp. Barnen får vad dom är lite vana vid men jag och min man kan få uppleva något nytt och börja leva upp igen efter småbarns år som kräver sin typ av semester..

  Svara
 • Svar: 13 st fartyg har dom

  Motivering: Jag fyller 40 år imorgon och skulle vilja bjuda mina två barn på en underbar resa innan de blir så stora att de inte vill hänga med sin ”gamla mamma” längre. De är 13 och 15 men eftersom jag är ensamstående mamma har man inte alltid råd men då skulle det passa bra med lite hjälp…

  Svara
 • De har 13 st fartyg!

  Att vinna en kryssning jag skulle kunna ge i julklapp till min underbara sambo och fästman vore en dröm som skulle bli sann! Vi är studenter och i år är jag mammaledig med vår älskade son så snåla och levt sparsamt har vi gjort länge så några resor tillsammans har vi ännu inte haft råd med. I år tänkte vi inte ge varandra julklappar alls så att vinna det här vore en sådan underbar överraskning att få ge och en orolig upplevelse tillsammans som vi skulle behöva <3

  Svara
 • 13 stycken

  Att få uppleva ett sådant fartyg genom en tre- och fyraårings ögon vore drömmen!

  Svara
 • Det finns 13 fartyg.
  Främst skulle jag vinna det för min egen skull om man får lov att va så fräck. Jag hade verkligen behövt komma iväg och njuta av livet och stressa av. Om bara några månader tar jag min examen och sååå stolt att jag klarade det. Det har bokstavligen varit långa pluggnätter, mycket stress och veckor bestående av nudlar. Kram!

  Svara
 • 13 st fartyg.
  jag skulle jättegärna vinna och komma bort på semester, jobbar så mkt inför jul nu och hade vart skönt att ha något att se fram emot.
  jag skulle samla några vänner och bara ha skoj.

  Ser fram emotdetta.

  Svara
 • Jag och min man har varit tillsammans i 16,5 år. Vi har 4 underbara ungar. ❤️ Det är tufft med studielån för att uppfylla min dröm att bli sjuksköterska men jag/vi ska klara det. Vi har varandra. Tyvärr är det också det vi har. Släkten är inte intresserad av att umgås med barnen vilket gör att vi aldrig har någon hjälp att tala om. När jag fyller år önskar jag mig barnvakt av svärmor den 26/5 som är vår bröllopsdag. Då brukar vi sova borta på hotell en natt. Men det är den tid vi får själva. Bland tentor, förkylningar och småbarnslivet skulle det vara underbart att få göra något mer än en hotellnatt hemmavid. Och en utmaning till släkten att faktiskt vara tvungna att ställa upp. Det kanske får dem att inse vad de går miste om. Världens gulligaste ungar som ger så otroligt mycket kärlek om de får chansen. Hur kan man vilja gå miste om det….Och att få umgås med min älskade man. Vi kämpar på. Att inte tappa bort varandra i vardagen är för alla ett sjå. Tack fina Hannah för en fin blogg. Du är en av dem som gör min vardag mindre grå❤️God jul och all kärlek kram

  Svara
 • Klantiga jag: 13 st ska det vara kram

  Svara
 • Rätt svar är 13.
  Här kommer en motiveringa till varför jag ska vinna:

  Tänk att en sån underbar kryssning vinna,
  Jag skulle inga ord finna,
  Att få besöka flera olika länder,
  Och få gå på dess fina stränder,
  Skulle göra mig till värdens lyckligaste kvinna
  Och jag lovar att i flera år dessa stunder minna.
  Efter samhällets alla ”krav”
  Känner jag mig som en utarbetad slav.
  Men med nytankad energi,
  Kommer jag må som ett glatt litet bi

  Svara
 • Wow, vilken fantastiskt vinst det vore att vinna detta lyxiga pris. Det här är en sådan där resa som jag som ensamstående mamma bara drömmer om att få bjuda med mig familjen på, så att faktiskt få en chans, även om den säkert bara är liten ibland alla tävlandes här känns helt otroligt. Det vore helt magiskt att verkligen få chansen då det är en resa som jag troligtvis aldrig annars skulle ha ekonomi för att genomföra. Med andra ord helt klart årets julklapp!

  Svar: 13 kryssningsfartyg.

  Kram Sanna

  Svara
 • Hej Hannah! Det finns 13 fartyg 🙂
  Jag skulle vilja vinna ett presentkort på 6000 kr för att ha möjlighet att bjuda min mamma på en kryssning i sommar. Under denna sommar 2015 tog mitt liv en helomvändning när jag fick reda på att min partner sedan flera år tillbaka svikit mig på flera möjliga sätt vilket slutade i att jag fick ta det största beslutet i mitt liv att lämna honom. Jag hade aldrig orkat ta det steget om inte min kloka, stöttande och positiva mamma hållit mig i handen genom hela vägen. Nu mår jag bättre och har börjat, sakta men säkert, mitt nya liv och skulle så gärna vilja ge något tillbaka till henne! Hon förtjänar all glädje och lycka i världen efter all stöttning hon ger och har gett mig.

  Svara
 • […] HOS HANNAH Share this:TwitterFacebookGillaGilla […]

  Svara
 • Vilken fantastisk tävling.
  Det finns 13 kryssningsfartyg.
  Vilken grej att få komma iväg på en härlig kryssning i Medelhavet. Hoppas på att jag och sambon kan få komma iväg. Verkade så mysigt när du och din man var iväg.

  Har delat vidare här också

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/01/presentkort-kryssning-1512/

  Svara
 • Hej

  13st fartyg har dom. Jag skulle bli väldigt ödmjuk om jag skulle få vinne ett presentkort på 6000kr eftersom
  min man och mitt liv har varit jätte tungt sen 2010. Då fick min man diagnosen aggressiv MS och nu 2015 i
  mars fick han en mindre hjärnifarkt, han är företagre inom transportbranchen varpå han nu själv mister yrkeskörkort och företaget måste säljas. Den 28 Juli 2015 kom en andra större hjärninfarkt. Han har nu varit
  4 veckor på rehabilitering och skall på nytt i Januari 2016. Det går framåt men jag tror att en resa som denna skulle pigga upp honom något enormt så att han skulle få sin riktiga kämparglöd och livsvilja tillbaks. God jul till er och allt väl. Kram Ulrika

  Svara
 • Hej, 13 st fartyg!

  Jag brukar aldrig tävla men just ikväll när stormen har lagt sig, så känns en kryssning till värmen allt jag skulle vilja ha i Julklapp i år.

  God jul fina Hannah

  Svara
 • Rätt svar är 13 fartyg!

  Jag och min sambo gifter oss i vinter och ett presentkort skulle möjliggör en bröllopsresa. Håller tummarna för att vi och vår lille son Hugo vinner och får resa till Medelhavet tillsammans. Vilken dröm!

  Svara
 • 13 fartyg! Med en dålig rygg som sätter stopp för långa bilresor el flyg har jag inte kunnat upptäcka de magiska platserna runt Medelhavet, men en sån här kryssning vore ju perfekt! Kunna ligga i en spasäng, blicka ut över havet… Underbart!!

  Svara
 • Rätt svar: 13

  Hej!
  Jag skulle så otroligt gärna vilja bjuda min älskade son som jag har varit ensamstående mamma till i 22 år nu. Vi har verkligen fått uppleva allt tillsammans, både höga berg och väldigt djupa dalar. Men det är för alltid vi två tillsammans, i både nöd och lust, précis som i ett äktenskap. Det hade varit så otroligt roligt att få komma iväg på en sån här fantastisk resa tillsammans innan sonen flyttar hemifrån och prövar sina egna vingar framöver.

  Svara
 • 13 fartyg. Tänk om jag för första gången kunde ha lite tur och vinna en resa att bjuda min man på. Att tillsammans utan barn och måste uppleva och skapa minnen. Håller alla mina fingrar på att jag blir den lyckliga!

  Svara
 • Det finns 13 olika fartyg.
  Jag skulle vilja att hela familjen (tre barn och två vuxna) äntligen ska få komma iväg på en resa tillsammans. Vår förra resa slutade i akut salmonella inflektion för mig och sonen som då bara var 1 år. Fruktansvärd upplevelse på många sätt. Sen fick dottern diabetes typ 1 och lillebror har haft det tufft med trots osv. Nu börjar lugnet lägga sig i familjen och med en tonåring i huset så vore det underbart att få göra en riktigt lyxig resa som passar oss alla. Inte lätt när man har små och stora barn på samma gång. Kram på dig fina Hannah <3

  Svara
 • Rätt svar: 13 fartyg

  Jag hoppas verkligen jag vinner detta. Inte för en massa problem och att jag har det jobbigt,
  utan endast för att jag är så sjukt kär och lycklig i min man och skulle älska att åka på en sådan
  tur bara han och jag. <3

  Svara
 • MICKE Cruise har 13 fartyg.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna resa. Det skulle bli min 50-årspresent till mig själv

  Svara
 • 13 fartyg! Jag & maken firade 10årig bröllopsdag i oktober detta år men har ännu inte kommit iväg på någon bröllopsresa! Barn & livet har kommit i vägen! Detta skulle vara helt underbart att vinna så kommer vi förhoppningsvis iväg på en romantisk egentid bröllopsresa !

  Svara
 • Tjolahopp

  Svara
 • Det finns 13 olika fartyg!

  Min motivering låter som en snyfthistoria och det ÄR det faktiskt. Men vi hoppas att vår historia har ett fint och lyckligt slut!
  Förra året blev jag mamma för första gången till en fantastisk dotter. Allt var så jäkla fint och för bra för att vara sant. Vi var så lyckliga!
  Men bara några månader gammal fick vår dotter cancer. Hon behandlas just nu och om allt går som vi hoppas så är behandlingarna slut till årskiftet. Pga alla mediciner, strålning och operationer senaste året har vår dotters immunförsvar varit i botten. Vi har levt extremt isolerat från vanliga saker som att träffa andra barn och vänner men också saker som att vara i affärer, caféer m.m. Efter ett år av rädsla, oro och tuffa behandlingar går vi alltså nu mot ett slut. Det kommer vara många år av täta kontroller framöver men cellgifterna som vi valt att kalla guldmedicin är förhoppningsvis över snart. Då kommer vår lilla tjejs immunförsvar återhämta sig och vi ska resa någonstans för första gången som en familj och njuta av varje andetag och steg! Kanske med MSC Cruises? 🙂

  Svara
 • Rätt svar är 13 stycke fartyg!

  Min sambo jobbar på sjön och jag och barnen skulle så gärna åka på en semester med honom på ett fartyg när han faktiskt får vara ledig.

  Svara
 • Hej fina!
  Just detta presentkort ropar mitt namn
  Tänk så häftigt att kryssa från hamn till hamn
  Men någon man älskar å håller i hårt
  Valet för mig är inte så svårt
  Det blir en resa för mig å söstra mi
  Två morsor som behöver göra annat än att ge di
  Hoppas de ombord spelar sköna låtar
  Svaret på frågan du ställde: det är 13 båtar!

  Svara
 • Rätt svar är 13 fartyg.

  Min sambo har i flera år pratat om att han vill åka på kryssning då han anser att detta den ultimata semestern, och jag som är lite rädd för stora båtar på öppet hav har alltid slingrat mig undan. Men nu tycker jag att han förtjänar sin drömresa då han kämpat sig upp från en svår och orättvis ungdom, och vad gör inte en stolt flickvän för sin kärlek?! Jag är redo att möta min rädsla bara för att han ska få uppleva sin ultimata semester!

  Svara
 • 13 fartyg !
  Skulle vilja ta med maken då vi fyller samma dag och behöver lite kvalitetstid bara vi.

  Svara
 • 13 fartyg har detta rederie. Trots flera sjömän i den närmaste familjen så har aldrig mina barn fått uppleva att åka båt. Därför skulle denna happening bli mitt nyårslöfte att förverkliga för hela vår familj under 2016 om jag skulle råka vinna! Julkramar & tack.

  Svara
 • 13 fartyg! Jag skulle vilja ta med min sambo på en riktig kärleksvecka för att hitta tillbaka till varandra efter de tuffa småbarnsåren, har en 2- och en 4-åring!

  Svara
 • 13 fartyg. Jag fyller 50 den 13 december så det vore den perfekta presenten.

  Svara
 • 13 st fartyg. Jag och min sambo firar 10 år som förlovade denna nyårsafton

  Svara
 • 13 stycken fartyg!!

  Jag vill vinna för att kunna överraska min fantastiska mamma med en resa, hon har hjälp mig ur min anorexia och med denna kryssningen kan jag verkligen tack henne för allt den tid och kraft hon lagt ner på mig <3

  Svara
 • 13 fartyg. Efter att ha läst om hur bra och mysigt ni hade det på er kryssning så vill jag uppleva det själv. Kan det verkligen vara som bra som du beskrev.

  Svara
 • 13 fartyg. En fantastisk upplevelse o resa som jag skulle vilja överraska min lilla familj med.

  Svara
 • Nu i januari tar jag ÄNTLIGEN min magisterexamen, efter fyra intensiva år i skolan är jag redo som lärare och att ta hand om lågstadieeleverna! Jag skulle vilja ha denna resa så mycket då jag för en gång skull få känna att jag verkligen kan få koppla av.. 🙂 Allt gott!

  Svara
 • Svaret är 13 stycken! Om jag vann skulle jag ta med min pojkvän. Vi tar båda examen nu i januari efter tre års slit (jag sjuksköterska och han sjukgymnast). Det hade varit så mysigt med en resa tillsammans, få ladda batterierna och skaffa energi innan vi börjar jobba med våra nya och spännande yrken.

  Svara
 • Hej på dig Hannah <3
  Svaret är 13 fartyg.

  Varför jag mer än gärna skulle vilja åka på denna resa är för att ta med mig min kära pojkvän. Han har aldrig varit utanför Sverige och jag vill så gärna visa vad världen har att erbjuda. Niklas, min pojkvän har tre bröder och deras mamma var ensamstående när han växte upp så därför har det aldrig haft råd och heller inte prioriterats att resa utomlands. Jag har själv rest en del och vet hur många fantastiska platser det finns på vår jord, skulle vilja visa honom. <3
  Tack för en fin blogg, kram från Linnea

  Svara
 • Svar : 13 fartyg
  Om jag vann skulle jag ta med min dotter på kryssning. Hon har haft en tuff höst så jag skulle vilja ge henne en resa som lite pepp!

  Svara
 • 13 fartyg. Jag och min sambo behöver komma iväg då jag är svårt sjuk och inte vet hur det kommer att sluta. Vi älskar att resa och skulle behöva komma iväg för att finna ro i själen ett tag. Kram!

  Svara
 • Hej! Rätt svar är 13 st fartyg. Skulle ta med min mamma som fyller 80 år. Kroppen har börjat ta ut sin rätt, men med all komfort ombord på fartyget, så skulle vi kunna stanna på plats under veckan, eller utnyttja dom utflykter hon skulle orka med. Det vore en fin julklapp till min finaste mamma.
  Mvh Ann-Marie

  Svara
 • Det finns 13 st. kryssningsfartyg. Jag vill gärna kryssa med min dotter på hennes första utlandsresa – en kryssning vore toppen som premiärresa!

  Svara
 • Hej!
  13 st fartyg finns det!
  Det skulle vara en underbart att vinna det här presentkortet. Under tre års tid har jag och min pojkvän haft distansförhållande då vi båda två behövt uppfylla våra drömmar i olika städer. Den senaste tiden har vi knappt haft tid eller råd att träffa varandra. En romantisk kryssning skulle betyda mycket nu.
  Kram

  Svara
 • 13 stycken fartyg har man

  Varför just jag skulle åka på kryssning..? Helt enkelt för att jag känner att jag och min älskling är värda det efter en tuff höst! Det vore helt fantastiskt att få överraska min älskade sambo med en sådan resa.

  Svara
 • 13 st fartyg är det rätta svaret.
  Jag skulle så gärna vilja testa att åka på kryssning. Jag skulle då ta med mig min sambo. Och med tanke på allt han har gjort för mig under ett par riktigt tuffa år, så är han mer än värd att få följa med på en resa, tillsammans med mig 🙂

  Tack för en fantastisk blogg och för att du är du!
  Kram

  Svara
 • Svar: 13 fartyg
  Jag skulle vilja ta med min 14-åriga son på en sån här resa. Det skulle ge oss värdefull mamma-son-tid. Hans dröm är att uppleva alla världens länder under sin livstid och på det här sättet kan han bocka av flera länder på en och samma resa. 🙂

  Svara
 • 13 st.
  En av mina största önskningar/ drömmar i livet.
  Har alltid drömt och fantiserat hur det skulle vara att vara ombord på ett sånt mäktigt fartyg men ej uppfyllt det ännu.
  I maj blir jag mamma för första gången och både jag och min fästman skulle bli glada blivande föräldrar om vi får möjlighet att åka.

  Svara
 • 13 st Fartyg är svaret. Jag och min blivand man skulle gifta oss den 12 /9 2001 i New York. Tyvärr blev det inget av. Vi satt på Arlanda den 11/9 och var på väg till vårt Bröllop när katastrofen hände. Vi blev snuvade på både bröllop o bröllops resa. Vi hade då en 1 åring o jag var gravid med barn nummer 2. Så det var lite svårt att komma i väg på en ny bröllops resa. Nu snart 15 år senare o ännu ett barn som är 11 tycker jag det är dags att vi ska göra vår bröllops resa, och en kryssning skulle vara toppen.

  Svara
 • MCS Cruises har 13 fartyg.
  Jag vill vinna och och resa med min mormor. Hon har fått cancer i bukspottskörteln vilket är obotligt och väldigt smärtsamt. Jag skulle vilja ta med henne på denna resan som en julklapp och fint avslut tillsammans <3 Familjen är det finaste man har och minnen är viktigare än materiella ting, därför är detta en perfekt julklapp till min älskade mormor!
  Kram

  Svara
 • Jag har haft en del otur de senaste åren, ganska mycket faktiskt och för tillfället är jag totalt slut i kropp och själ men under dessa åren har jag träffat en underbar man som alltid ställer upp, lyfter mig när jag är på botten, hjälper mig och är ett fantastiskt stöd. Jag kommer aldrig att kunna ge tillbaks det han gett mig men han begär aldrig något av mig mer än min kärlek. Så det hade varit helt underbart att få åka bort med honom på en kärleksresa. Att vinna hade betytt så mycket så du kan inte ana, det hade varit magiskt.

  Vänligen Cecilia

  Svara
 • Glömde skriva 13 st. Jag blev helt uppslukad av chansen att kanske kunna vinna !

  Vänligen Cecilia

  Svara
 • 13 fartyg är svaret. Jag skulle så gärna vilja vinna för att då skulle jag ha möjlighet att bjuda min mamma på denna resa. Hon prioriterar alltid alla andra före sig själv och stressar hela tiden för att alla ska ha det bra. Min mormor är väldigt sjuk så hon spenderar mycket tid med att hjälpa henne och följa med till sjukhuset, jobbar som lärare och försöker serva mig och min lillasyster hela tiden samtidigt som hon jämt har dåligt samvete för att hon vill hinna hjälpa ALLA. Jag kan inte komma på att hon någonsin gjort något för sin egen skull. Det vore fint att få ge henne en vecka med lyx och avkoppling för att HON ska få ja det bra 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej! 13 stycken fartyg. Jag skulle vilja vinna denna resa då jag skulle vilja överraska min sambo med detta. Han älskar fartyg av alla dess slag och det skulle vara en så bra födelsedagspresent! Jag är just nu mammaledig och har så inte aå jätte bra ekonomiskt och därför skulle jag inte ha möjligheten att bjuda honom på något sånt annars just nu! Håller tummarna!

  Svara
 • 13 fartyg
  Är redan mormor till 5 st underbaringar – Malcolm 17 år, Juliet 14 år, Vilde 4 år, Alvin 2 år och Milian 1 (snart 2 år! Kommer bli mormor till ytterligare två små, den här gången till två små flickor någon gång i vår. BF 1 mars – men man vet ju inte när det gäller tvillingar. Det är min yngsta dotter som tänkte sig ett tredje barn, men de blir fyra <3
  Det är det BÄSTA jag vet att vara med mina älskade barnbarn men efter det så är det att resa – och jag tror jag behöver det framåt höstkanten.

  Svara
 • Rätt svar är 13 st fartyg 🙂 Jag skulle vilja vinna denna kryssning och bjuda med min pojkvän som jag precis blivit tillsammans med ♡ Då vi båda är studenter är det lite tight att kunna unna sig sådana här underbara semestrar, och det skulle vara sååå härligt att åka på en lyxig medelhavskryssning tillsammans i sommar och då även fira min kandidatexamen jag äntligen blir klar med i juni 🙂 Kram

  Svara
 • Hej bästa Hannah ☺ detta presentkort hade vart så underbart att vinna. Jag och min man firar 10 årig bröllopsdag i Januari,hade vart så roligt att få överraska mannen min med en kryssning då vi aldrig har vart på någon bröllopsresa. Vi var fattiga studenter när vi gifte oss ☺ 13 st fartyg finns det.

  Svara
 • Jag och mannen i mitt liv firar 30 år tillsammans i Jul… Träffades unga och har varken förlovat oss eller gift oss, det har gått bra ändå, 2 underbara söner har vi fått på resans gång… Känner nu att våran tid står för dörren, killarna är 18 och 16 år.. Hade varit fantastiskt att få dela en sådan här resa med mannen. Mot framtiden, vår tid är nu <3

  Svara
 • Glömde lägga till att det är 13 kryssningar <3

  Svara
 • MSC Cruises har 13 kryssningsfartyg

  Som jag önskar att jag skulle kunna bjuda igen till min nyblivna fästman som bjöd på en resa och under den friade till mig för mindre än en månad sedan. Vi planerar nu bröllop till sommaren och en kryssning som bröllopsresa vore mer än underbart!

  Svara
 • Rätt svar är 13 stycken!
  Jag skulle vilja överraska min sambo med en kryssning.Vi har haft det otroligt svårt i flera år på grund av att han varit arbetslös och vi har inte kunnat unna oss någonting ordentligt då ekonomin varit otroligt dålig. Så drömmen är att kunna överraska han med en kryssning då det är någonting som vi båda drömmer om. Våran högsta dröm är att få åka på en sådan kryssning tillsammans och bara få rå om varandra. Och att få överraska han med det skulle betyda så otroligt för mycket för mig ♥

  Svara
 • Svar 13 st. Jag vill gärna vinna och ta med min underbare man på detta. Nästa år fyller jag 40, vi har varit ett par i 20 år och varit gifta i 10 år! Så vi skulle bli överlyckliga om vi fick fira på detta sätt!

  Svara
 • 13 fartyg !

  Att vinna detta skulle betyda att hela familjen som består av mig, 2 tonåringar (19 + 17) och 5-åringen skulle kunna njuta av semestern !
  Något som annars inte inträffar…=) Tid tillsammans på ett helt underbart sätt vad jag kan se från hemsidan och din blogg !
  Kram

  Svara
 • Svar: 13 styck

  Jag ville vinna och överraska min mamma som fyller snart 60 år. Hon och pappa var inte så ofta tillsammans på många resor …
  Så detta blir så kul att vinna en kryssning för henne!!!

  Svara
 • Rätt svar: 13 st.

  Efter några tuffa år och en lång sjukskrivning, så börjar jag kravla mig upp på banan igen.
  Jag har träffat mannen i mitt liv och börjat att se livets ljusa sidor och lite smått även börjat våga njuta av dem.
  Skulle så gärna vilja ta med min kära på en resa för att visa min uppskattning och kärlek till honom. Utan honom hade jag aldrig varit där jag är idag. Han bär min luft i sitt bröst och är min stora trygghet.

  Att få komma iväg och bryta alla vardagsbestyr, skulle ge oss den guldkant vi behöver.
  Att få ägna tid tillsammans, njuta, dela nya upplevelser och få göra vår första resa tillsammans, skulle vara den mysigaste och finaste julklappen jag kan komma på.

  Svara
 • 13 kryssningsfartyg! Det skulle vara jätteroligt att vinna, jag och min pojkvän har ett distansförhållande på 50 mil, skulle vara helt underbart att kunna bjuda med han på en kryssning ☺ kram

  Svara
 • Jag får det till 13 fartyg.
  Detta vore ju kanon att få ge min man som nu fyller 50 och inte önskar sig något alls…Hur svårt är det inte att hitta på presenter till en man? Men detta skulle ju vara perfekt att få vinna!
  Vi har även firat 25 årig bröllopsdag i år så många anledningar att fira med en kryssning. Kram C

  Svara
 • livet är inte dagarna som har gått utan dagarna man minns ❤️

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 Jag svarar 13 st. Fartyg.Motivera blir lätt,om jag vinner ska min son få detta.Så kan han kryssa och njuta och ja,det är ju snart Jul,då ska man vara snäll och ge.Kram till dig och Fam.♥

  Svara
 • Svar: 13 st kryssningsfartyg.

  Tänk att med sin älskling få fara,
  Mysa på en båt och bara vara.
  Det är drömmen tänk om vi vann,
  Då skulle vi knappast tro den var sann.
  Men hoppet är stort hos båda två,
  Nu håller vi tummar och även en tå.

  Svara
 • Rätt svar är 13 kryssningsfartyg!
  Jag skulle gärna vilja vinna presentkortet, då min sambo har pluggat i 4,5 år och har ett halvår kvar! Vi har inte varit på semester ihop sedan min sambo började plugga för som alla vet är studentekonomi ingen jätte hit plus att våran älsklings hund har kantats av mycket problem och varit in och ut på djuksjulhuset så alla slantar som blivit över har gått till honom! Vilket gör att förhållandet mellan oss slits så en kryssning med min sambo 1 vecka hade varit perfekt och verkligen välbehövligt!:) håller tummarna! Kram

  Svara
 • Full rulle med vardagstrots och vällingflaskor. Småbarnsåren innehåller självklart även mängder av kärlek till de små liven. Dock vore det underbart att även kunna fylla på passionsförrådet till min man med en resa för bara oss två.

  Svara
 • Svar; 13 fartyg

  Motivering; Med denna vinst hade jag och min man fått möjlighet att åka på en semester på tumanhand, vilket är evigheter sen. Vi har två små tjejer som vi avgudar och lägger all vår energi på men att får en liten dos romantik och bara få rå om varandra hade vi absolut behövt. Så vi håller våra tummar och tår att vi kan få bli glada vinnare här

  Svara
 • 13 st är svaret. Skulle jag vinna skulle jag ta med min nyblivna sambo på en kryssning. Så underbart att slippa alla vardagsbestyr för några dagar och bara njuta av varandras sällskap och lugnet.

  Svara
 • Rätt svar: 13 st
  Jag skulle bli obeskrivligt glad om jag kunde vinna detta. Jag har precis blivit sambo med den mest underbara människa. Vi har kämpat så oerhört mycket för vår kärlek i över ett år och nu äntligen börjar vi se att ljusare tider kommer. Min sambo fyllde även 35 år i veckan så vore himla kul att kunna åka iväg på denna härliga kryssning tillsammans och få ladda batterierna inför en stressig vår med mycket jobb och bara mysa och umgås i en hel vecka. Kvalitetstid är annars svårt att få till i vår stressiga vardag. //Sara

  Svara
 • Hej svar 13st
  Min sambo fyller 40 år på nyårsafton. Hans största intresse är kryssningsfartyg.
  Han vet allt om fartyg och kan alla som finns. Han har aldrig varit på en krysning,
  Så detta hade varit den perfekt presenten till han.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Rätt svar är : 13st
  Min motivering lyder. Efter flera månader av renovering av huset, en man som jobbat dag som natt, 2 barn som bara skriker efter uppmärksamhet. Detta skulle verkligen uppskattas av oss alla i familjen. En resa med inga måsten, utan bara massa skoj. Detta skulle göra vår familj hel igen.
  Kram Maria

  Svara
 • 13 st
  Min man fyller 40 i maj och jag vill överraska han med en kryssning för oss två, mina två bonusbarn & vår nyfödda tjej Frankie. För ett tack och grattis för att han för oss är världens bäste make & pappa. Med denna vinst skulle jag även kunna bjuda med min svärmor som fyller 60 i september.

  Svara
 • Glömde visst svaret: 13 rätt

  Svara
 • Svar: 13 fartyg.

  Åh vad det vore roligt att vinna ett presentkort och kunna boka in hela stora familjen på en kryssning tillsammans. Vi är en brokig familj som verkligen skulle behöva samlas och då skulle en kryssning vara perfekt. Där finns något för alla att göra!
  Hoppas vi vinner!!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  De har 13 fartyg.
  Vinsten skulle jag så gärna vilja ge mina föräldrar. De är 75 år och i juni firar de guldbröllop. Att överraska dem med en sådan resa skulle vara underbart då de dels tycker att de börjar bli lite skröpliga och dels inte skulle lägga så mycket pengar på sig själva. En kryssning skulle vara ett litet sätt att visa dem att de är världens bästa mormor och morfar till vår tvååriga dotter.

  Tack för en bra blogg! Kram!

  Svara
 • Vilken fin tävling på din inspirerande och härligt familjevänliga blogg! Jag och min sambo Peter har gjort en ” resa i livet” där vi tillsammans tagit hand om Peters sjuka och gamla mamma. En kärleksresa med henne med många motgångar. Vi har inte förstått att vi inte kan vårda enbart med kärlek! Sen några månader tillbaka bor hon på ett äldreboende och har det jättebra. Peters och min kärlek har på denna livets resa vuxit sig ännu starkare.Det skulle vara fantastiskt att få resa iväg tillsammans och vila en stund bara vi två. Och svaret jag ger dig är 13 fartyg. Kram Annette

  Svara
 • Hej Hannah!

  Först vill jag tacka för en härlig blogg- kul att följa dig i både det privata och profressionella.

  Jag skulle älska att ta med min sambo på en härlig kärleksresa! Hade varit kul att kunna överraska med en bokad resa under 2016 då han även fyller 40 år! Har faktiskt haft MSC hemsida öppen på min mobil sedan du och Peter åkte på er kryssning. Blev så himla sugen! Att kunna kliva av och upptäcka nya städer varje dag verkar underbart. Jag vill gärna soöa på srmestern medan sambo vill ha fullt ös- detta låter som perfekta kombinationen. Då kan vi sola när vi är på båten, men sen följa med på äventyr när båten lägger till.

  De har 13 olika fartyg.

  Många varma kramar Anna

  Svara
 • Hej Hannah!

  Först vill jag tacka för en härlig blogg- kul att följa dig i både det privata och profressionella.

  Jag skulle älska att ta med min sambo på en härlig kärleksresa! Hade varit kul att kunna överraska med en bokad resa under 2016 då han även fyller 40 år! Har faktiskt haft MSC hemsida öppen på min mobil sedan du och Peter åkte på er kryssning. Blev så himla sugen! Att kunna kliva av och upptäcka nya städer varje dag verkar underbart. Jag vill gärna sola på semestern medan sambo vill ha fullt ös- detta låter som perfekta kombinationen. Då kan vi sola när vi är på båten, men sen följa med på äventyr när båten lägger till.

  De har 13 olika fartyg.

  Många varma kramar Anna

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken rolig tävling. 13 fartyg är mitt svar. Om jag vinner tänker jag överraska min gamla mamma med en fantastisk resa 2016. Det kommer i så fall bli hennes första utlandssemester och hon kommer att få uppleva den tillsammans med mig och barnen. Så underbart det vore 🙂

  Tack för en fin blogg
  Kram Carola

  Svara
 • De har 13 stycken fartyg.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann tävlingen så jag kunde åka iväg och ladda batterierna lite! Jag läser på universitet på heltid samtidigt som jag är mammaledig och tar hand om mitt barn som är 9 månader. Så det har inte blivit mycket till vila det senaste året, och hur mycket jag än älskar att vara mamma så vore det skönt att få komma iväg och bara vara Tilda för en stund. Så att jag kan komma tillbaka till skolan och mammalivet som en superwoman och köra stenhårt de terminer det är kvar innan examen!

  /Tilda

  Svara
 • 13 fartyg! Vi har äntligen fått tummen ur och bestämt oss för bröllop nästa år. En smekmånadskryssning skulle vara paradiset och precis det jag och min blivande behöver

  Svara
 • Wihooo så skoj med tävling!
  13 fartyg är mitt svar.

  Tufft år bakom mig med skilsmässa och flytt.
  En trip som skulle medföra lite sol på nosen skulle verkligen vara en jättebonus i livet just nu!

  Svara
 • Tycker jag borde få vinna resan eftersom det snart är min födelsedag på lucia. Jag är född fredagen den trettonde och det finns 13 fartyg så visst måste det var ett lyckonummer för mig??
  Jobbar som sjuksköterska och då är man också värd lite lyx tycker jag:):)

  Svara
 • Det är 13 st fartyg:)

  Är verkligen sugen på att åka på kryssning med hela familjen. Tycker konceptet är strålande!! Gillar att uppleva och se nya ställen. Håller tummarna:):)

  Svara
 • Rätt svar 13 st,
  Singelmamma med två vilda pojkar,
  drömmer om en resa så man vardagen orkar
  Hämta, lämna, stressa och skynda så ser vardagen ut
  Tänk att i en hytt en vecka få vila ut…

  Svara
 • 13 fartyg!
  Efter många förkylningar och mycket jobb under våren såg jag fram emot semester och sommaren 2015, men den for snabbt förbi. Jag drabbades av blodförgiftning och det tog på krafterna rejält. Jag skulle gärna guppa runt på medelhavet och bara vara ”in the present”, med TID för bara mig och min man! FÖR DET ÄR JAG VÄRD! =) (Vi har också två underbara små gryn som är 3 och 6 år gamla med allt vad det innebär…)

  Svara
 • 13st fartyg
  *************
  Åh äntligen en tävling i min smak
  Jag som ofta drömmer om båt & gemak

  Som ensam mamma till en härlig pojk är vardagen lite som en loppis
  Så en kryssning med MSC skulle verkligen vara poppis

  Jag har en jämn födelsedag nästa år att fira
  Så vill gärna på ett att MSCs fartyg få svira

  Då det blir som att vara kunglig för en vecka
  Och samtidigt få minnen som stannar hela livets räcka.

  Svara
 • Hej Hanna! Rätt svar är 13 st

  Svara
 • Hej Hanna! Rätt svar är 13 st

  Svara
 • Hej Hanna! Rätt svar är 13 st

  Svara
 • Hej Hanna! Rätt svar är 13 st

  Svara
 • Hej Hanna! Min man och jag firar snart 25 år tillsammans och vill väldigt gärna åka på kryssning. Det hade varit helt underbart med egentid och avkoppling. Rätt svar är 13 st

  Svara
 • Hej Hanna! Min man och jag firar snart 25 år tillsammans och vill väldigt gärna åka på kryssning. Det hade varit helt underbart med egentid och avkoppling. Rätt svar är 13 st

  Svara
 • Rätt svar: 13 st

  Om jag vann detta skulle jag ge detta presentkort till mina föräldrar. Jag har aldrig sagt att jag älskar dem, jag har aldrig visat min uppskattning för allt de gjort mig och mina barn. De har bara älskat mig villkorslöst i 43 år, och nu är det dags att börja ge igen…
  // Risgryn

  Svara
 • Rätt svar är 13

  Till hösten fyller min pappa 50 år och jag 25 år och hela familjen hade tänkt att åka någon stans under hösten skulle vara perfekt att komma hem till familjen och säga att jag fixat ett presentkort på 6.000 på en kryssning i medelhavet!

  Svara
 • Svaret är 13 st. Jag skulle vilja ge bort denna underbara present till mina föräldrar så att dem verkligen kan få koppla av och tänka bort all stress i vardagen. 🙂

  Svara
 • God kväll!:)
  Svaret är 13 stycken.

  Hade jag fått äran att åka iväg på en kryssning hade jag tagit med min Gudson, mitt allt som är 11 år. Han har sedan han föddes haft en otroligt jobbig uppväxt/sjukdom och dessutom aldrig haft chansen att fara utomlands. Jag är 26 år och vi ses så otroligt sällan men när vi väl ses, då blir vi som småbarn tillsammans på nytt.
  Vi två håller tummar och tår.

  Svara
 • Vilken skojig tävling! 13 stycken är rätt svar 🙂

  Då jag och min kille har ett särbo förhållande men älskar att resa så hade jag gett det som en present till oss. För att vi klarar av att peppa & motivera varandra och vara en stöttepelare genom allt trots att vi inte ses så ofta. Det hade känts oerhört lyxigt för mig som är student att kunna ge bort en sådan sak och verkligen visa min uppskattning för den bästa personen jag vet <3

  Hoppas att jag kanske kan ha turen på min sida även i "spel"/tävling.

  Kram

  Svara
 • Rätt svar: 13st fartyg

  19 december är vår andra bröllopsdag, tiden går så fort så vi har inte kommit iväg på bröllopsresa än. En jryssning skulle ju var helt underbart för vatten är vi ju vana vid då vi på vår lwdiga ris

  Svara
 • 13 st fartyg är mitt svar 🙂 o Gud jag tror att jag skulle ta med min bästa vännina bara för stt komma bort lite från alla vardagssysslor / jobb/ efter några tuffa år med småbarn så skulle en semester inte sitta helt fel :):) håller tummar & tår

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det finns 13 st.

  Jag skulle gärna vilja ge min familj den här kryssningen i present. Dem finnas alltid där för mig fastän jag är en jobbig och stressig fru och mamma emellanåt. Jag vet att de älskar mig i vått och torrt. Precis som jag lever för dem.
  Förra året gick min svärfar bort och vårt första år utan honom hos oss har varit jobbigt men vi har accepterat och har levt vidare utan att fått tiden att samla oss ordentligt. Därför tror jag resan skulle bli ett fantastiskt minne för oss alla och att få komma i kapp och hämta ny energi igen.

  Tack för underbar blogg!

  Vänlig hälsning
  Anna Zetterberg

  Svara
 • Hej fina Hannah, 13 st är mitt svar.

  Jag skulle så gärna vilja överraska och kunna ta med min pojkvän på en kryssning. Han har funnits där genom en tuffa tider med panikattacker och torkat alla mina tårar när jag varit ledsen. Efter en lång period där livet känts väldigt tufft har jag äntligen börjat klättra upp och börjar se det fina i livet.
  Vad skulle inte passa mer än att komma bort en stund och få njuta av solens strålar, en bra bok, bara av varandra och få en ny energi och en nystart. Det skulle göra mig och säkerligen honom väldigt lycklig.

  Tack för en bra blogg 🙂
  // Louise

  Svara
 • Mitt svar är 13 stycken och min motivering till varför jag borde vinna är:
  Jag och min sambo lever ett sk ”dina, mina och vårt barn”-liv. Inget svårt, så länge man är öppensinnad och har lätt att anpassa sig efter många människor. Vi har varit med om mycket under dom få åren vi har spenderat tillsammans och det har, med handen på hjärtat, tagit mycket stryk på vår relation. Att alltid tänka på våra fem barn (och även våra f d) så har vi alltid åsidosatt våra egna behov och känslor. Meeeeen.. Detta skulle vara en chans att få ge oss tiden och kärleken vi behöver, genom en resa! Tack och hej!

  Svara
 • Svar: 13 stycken

  Hej fina Hannah! Tack för en fin blogg och en rolig och passande tävling. Skulle egentligen ha krupit ner i sängen bredvid min sambo för att sova då klockan ringer alldeles för tidigt imorgonbitti men jag kände att jag var tvungen att skicka in ett bidrag till denna fantastiska tävling då jag och min sambo länge kämpat med att spara pengar inför att kunna få åka iväg på en medelshavskryssning. Vi har pratat om att kunna få åka iväg i sommar men spargrisen är tyvärr inte nog fylld för det så vi pratade häromdagen om att vi tyvärr får hoppas på nästa sommar istället men nu med den här (spännande!) tävlingen och det här presentkortet så skulle denna resa vara möjlig och skulle hjälpa oss en stor bit på vägen då vi båda drömmer om att få göra en sån här resa tillsammans. Man tänker för det mesta att ”hur i hela världen skulle jag kunna vinna en tävling?” men man ska aldrig säga aldrig. Så håller alla mina tummar och tår. Kram till dig och alla andra tävlande och lycka till även ni!

  Svara
 • 13 st fartyg.
  Motivering: För 1 år sen köpte jag och min sambo en nyproducerad lgh med inflytt nov -15. aug säger han att han vill avsluta vårat 21 års långa förhållande. Min ekonomi är dålig då jag är sjukskriven så jag hade ingen möjlighet att köpa den så han flyttade in i ”min dröm” och jag fick en sunkig hyreslgh, så jag skulle vilja komma bort ifrån allt och bara vara och försöka landa i detta. Tack för en trevlig blogg och att du så generöst delar med dej av ditt liv. Kram Susanne

  Svara
 • Mitt svar är 13 st fartyg
  Vad ska min motivering vara? Vi har precis som många andra familjer fått påhälsning av cancer och vi har levt i en mardröm , alla sjukhusbesök , operationer, ovisshet , gråt, tankar , panik över att jag inte får se mina barn växa upp.. Men en sak har varit densamma och det är min man , min trygghet, klippa, stöttepelare, vän, min varma famn, den jag inte behöver föreställa mig för, min tröst, min stora kärlek. Min man som suttit där och torkat mina tårar, hållit om mig hårt när jag skrikit ut min panik och ångest , varit med på alla sjukhusbesök, viskat att han finns där och älskar mig när han tror jag sover och samtidigt varit den bästa bästa pappan till våra älskade tjejer. Han har orkat när jag inte orkat och är den som tar emot mig när jag faller. Nu har vi fått det bästa beskedet någonsin, cancern är borta och vi är så otroligt tacksamma att vi får en andra chans, till livet och förhoppningsvis en framtid tillsammans, att jag får se mina tjejer växa upp. Nu är det ett steg i taget och försöka hitta sig själv igen, för någonstans har jag tappat lite av mig själv och våga leva igen. Det vore underbart att få ta ett av dom stegen med min man på en kryssning och bara få andas.

  Svara
 • Hej!

  Mitt svar är som alla andras 13. Mina föräldrar fyller båda 60 år i början på det nya året, och vi syskon har pratat om att göra en resa ihop med dom. Dom har knappt rest någonting utomlands och detta hade varit ett jättebra sätt för dom att få se mycket på en enda resa. Dom ställer alltid upp för oss ungar, på alla sätt och vis, och är riktiga toppenföräldrar. Dom förtjänar verkligen att skämmas bort lite.

  Tack för en bra blogg, och ha en superfin jul!

  KraM

  Svara
 • Svaret är 13 st.
  Min motivering är att min dotter som hela tiden prio bort sig själv för att stötta och hjälpa andra skulle behöva komma iväg på en kryssning och och’bara vara’.

  Svara
 • Alltså att döma av alla dina bilder och hemsidan så känner jag att det är få saker som kan överträffa denna resa. Jag älskar hav, sol, upptäcka nya saker, shopping och umgås med min man skulle vara helt otroligt att få uppleva allt detta ombord!
  Svaret är: 13

  Svara
 • Rätt svar: 13 stycken fartyg

  Motivering: jag skulle vilja överraska min sambo med en kryssning och lite egentid.
  Vi har båda jobbar mycket den senaste tiden och det skulle göra oss båda gott 🙂

  Svara
 • Rätt svar: 13
  Min motivering är ganska enkel.. Som hårt arbetande singeltjej på 33 år längtar jag efter att få unna mig en resa, som en belöning för all tid jag lägger på mitt arbete. Har inte mycket tid över för annat i livet och en sådan här resa skulle få mig att slappna av och få perspektiv på mina val och prioriteringar i livet. Du skriver att det passar för par eller familjer, men varför inte för en singeltjej som mig? Tycker att vi glöms bort ibland och jag blir ledsen över att behandlas annorlunda när jag går själv på restauranger eller reser själv. Mer nöjen och hejarop till oss som inte har det ”alla andra” har!:)

  Svara
 • Hej! Tack för en underbar blogg

  Svara
 • Hej Hanna!

  Rätt svar är 13. Enkel motivering: Denna resa vore som stjärnor i mörker!
  Kram/Sara

  Svara
 • Rätt svar är 13.
  Detta vore en perfekt julklapp att få överraska familjen med att få åka på ett nytt äventyr med upplevelser och fullt fokus på familjen. Det vore helt fantastiskt att få spendera tid med bara familjen och få försvinna ifrån vardagen med alla måsten för ett par dagar.

  Svara
 • 13st. Jag har alltid drömt om att få åka på en kryssning. Men har inte riktigt haft ekonomin till det. Så det vore fantastiskt att få överraska min man och mina två flickor på 2,5 och 1 vecka gamla på en resa där vi bara kan få njuta av varandra.

  Svara
 • Rätt svar: 13st

  Min lilla familj består av mig, Isak snart 20 år, Leo 11 år… Vi är som de tre musketörerna… Nu tar Isak studenten till sommaren och hans framtida planer inkluderar naturligtvis inte mamma och brorsan.. Så att få åka på en sådan här resa tillsammans innan han ger sig ut på egna äventyr hade varit fantastiskt en dröm…

  Svara
 • Svar: 13 st
  Jag har, som många andra med mig, alltid satt familj och vänner i första hand. Har extremt höga krav på mig själv, både hemma och på jobbet. I somras sa min kropp ifrån. Jag hade turen som lyckades komma tillbaka till jobbet redan efter ett par veckor och försöker verkligen tänka om. Det är inte lätt! Försöka sänka kraven på mig själv och ta mig tid att slappna av och bara vara med barnen och min man. Ärligt kommer jag inte ihåg senast som min man och jag gjorde något själva. En kryssning skulle vara en underbar överraskning för att kunna ladda med ny energi!

  Svara
 • Hej!

  Rätt svar 13
  Min underbara sambo och jag firar 10 år tillsammans i vår och det vore härligt att överraska honom med en resa. Han har alltid velat åka på en kryssning men vi har aldrig haft möjlihet att komma iväg. Vår dotter på 2,5 år får självklart följa med.

  Svara
 • Hej!

  Rätt svar: 13

  Här står vi förstagången föräldrar till en ettåring och nyköpt radhus.
  Där väggar ska målas, bebis ska tröstas, renovering ska göras och vi kan inte ett sus.
  Tjafs kan lätt bli vardag kring sömnbrist, färgval, pengar och valv som ska rivas.
  Så tänk vad skönt när renoveringen är klar att få åka iväg på kryssning och trivas.
  Att få besöka nya städer och kryssa på havets ström, äta god mat, gå på spa och leka med vår tjej, vilken dröm!
  Karibien, Dubai eller Medelhavet, vi är på allt! Att få vinna MSC Cruises presentkort vore så ballt!

  Svara
 • Rätt svar 13

  Vill känna havsluft i mina lungor, sol i ögonen och saltstänk på kinderna. Vill känna lyxen i att bli ompysslad, spänningen i att se nya platser och glädjen i att dela det med någon jag tycker om.♡

  /Karolina

  Svara
 • Svar 13 st.

  Hej!

  Har aldrig haft möjlighet att komma utomlands så det skulle vara jättekul att få uppleva det och få fira med min sambo på våran 29-årsdag tillsammans.

  Kram Kickan

  Svara
 • Svar: 13 fartyg
  Motivering: Har träffat en kille som säger att han är en jävel på styrdans. Är det en fördel eller en nackdel? Jag dansar aldrig nykter och jag dansar definitivt inte styrdans…Men jag tänker ändå att en sånhär kryssning vore ett ypperligt, vackert tillfälle för honom att lära mig. Så skulle vi vinna lägger jag till det på min bucket list, lätt. Styrdans till havs.

  Svara
 • Rätt svar: 13 fartyg!

  Vilken dröm att få komma iväg på en kryssning tillsammans hela familjen! Vi har haft våra ”ups and downs”, men valt familjen och vårt liv tillsammans. Men med vardagen och aktiviteter och egentid och städning och matlagning och skola och läxor är det ju ändå inte alltid en dans på rosor. Det vore fantastiskt att få komma iväg, ”instängda” på en båt tillsammans och bara få tid för varandra!

  Svara
 • Rätt svar 13 st fartyg.

  Wow säger jag bara, detta hade varit fantastiskt att få överraska sambon hemma och berätta om man hade haft turen att vinna detta.
  Vinner aldrig men är man aldrig med på något så kan man ju inte vinna så håller tummarna på lite tur för en gångs skull.

  Min sambo är svår att köpa något till, sällan nöjd känns de som men denna lyxtur skulle han absolut inte ha något att klaga på.

  Detta är precis vad min lilla familj skulle behöva komma iväg på, bara vi.

  Svara
 • Då maken varit iväg på utlandsmission och jag drabbats av en utmattningsdepression så skulle vi verkligen behöva komma iväg. Dels för att hitta tillbaka till varandra och dels för att jag behöver försöka hitta min koncentration och ork igen. Så vad vore inte bättre än god mat, sol och måånga timmar tillsammans???
  Just det 13 fartyg har de!

  Svara
 • Åh vilken underbar tävling!
  Rätt svar är 13 st fartyg. Jag önskar vinna då jag av hela mitt hjärta vill bjuda med mig min mamma. Vi har haft ett par jobbiga år och har inte varit på semester sedan 2010. Det skulle betyda otroligt mycket för mig att överraska henne med en resa där vi bara njuter av vardagen, ingen stress eller oro. Utan istället finner vi ny inspiration och energi 🙂 Ha det så gott!

  Svara
 • Svar; 13 fartyg.
  Oj, vilket fantastiskt pris! Har aldrig någonsin varit på en kryssning, men allttid längtat efter att få åka på en! Det har nog alltid varit min högsta önskan, hoppas att det en dag slår in!
  Tänk bara att få befinna sig på ett lyxigt, flytande hotell, enormt stort och oändligt många våningar! Skulle då önska att få bo i en hytt mot havet, som jag älskar, få vakna upp till ett turkosblått glittrande hav utanför fönstret. Vaggas till ro på kvällarna till det kluckande ljudet av vågorna. Ta dagen som den kommer, välja vilken av alla restauranger vi ska äta måltiderna på. Sitta på däck i solen och bara titta på allt och njuta av dagen. ”Studera” de övriga resenärerna och gissa var de kommer ifrån. Kanske gå till gymmet och träna lite, med tanke på all den goda maten skadar det nog inte med lite träning mellan varven. Kanske maken tar en joggingtur. Jag njuter av en lyxig, välbehövlig behandling på spa. Hinner kanske med en svalkande simtur i poolen.

  Anlöpa en vacker hamnstad vid Medelhavet som jag aldrig besökt, bara drömt om. Kanske Genoa i Italien, Palma på Mallorca eller varför inte Marseille i Frankrike? Boka en guidad tur och utforska sevärdheterna i staden. Eller bara sitta på en trattoria eller ett litet franskt hamncafé och njuta av folklivet och insupa alla dofterna.

  Tillbaka hem till fartyget, kanske är det middag vid kaptenens bord som gäller för kvällen och jag får ta på mig min allra tjusigaste klänning. Vilken upplevelse!

  Det känns som en dröm när jag skriver det här, som aldrig kan gå i uppfyllelse. Men det kan den faktiskt, jag är ju med och tävlar! En ytterst välkommen vinst efter några tunga år. Slutar aldrig att hoppas, bäst vad det är så händer det! Skulle var helt amazing!

  Svara
 • Rätt svar är 13 fartyg.

  Det låter som en osannolik dröm att få uppleva en sådan resa. Följde din och Peters resa med stor inlevelse och det verkar som att den resa ni gjorde var en fantastisk upplevelse på alla sätt. Det vore en dröm att få komma i väg på en sådan resa efter ett år fyllt med otroligt mycket arbete, inställd semester och inte en ledig dag i år plus att både jag och min man sedan i somras engagerat oss oerhört mycket för en stor grupp ensamkommande flyktingbarn som hastigt flyttade in i grannhuset. De har behövt hjälp med det mesta och vi har spenderat oerhört många timmar med dem för att hjälpa dem på alla olika sätt och vis för att få dem att förstå det svenska samhället, språkträning och allmänna guider i hur saker och ting fungerar. En större mängd inköp har vi också hjälp till med då allt de hade med sig var en halvtom ryggsäck. Mycket kläder har vi köpt och begagnade cyklar m.m. En fantastisk känsla att få hjälpa så utsatta människor men det går inte att komma i från att det tar på krafterna så en resa vore verkligen den perfekta vinsten för oss just nu.

  Kram Marie

  Svara