Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:10 | december 4, 2015

Hembakat

God fredag vacker. Hoppas allt är väl. Härligt med fredag, trots regn och rusk.

Här i Sigtuna har det blivit fel på vårt vatten så sedan i onsdags får vi inte dricka vattnet inte ens borsta tänderna i det. Säkert bajs i det. Vattnet måste kokas eller så kan vi hämta rent vatten på olika vattenstationer som finns lite överallt. Vad jobbigt allt plötsligt blir när man inte bara kan vrida om kranen och dricka vatten. Det får mig att känna en oerhörd tacksamhet till hur vi har det. Hur fantastisk bra vi har det. Runt om i världen är inte en en droppe vatten en självklarhet. Tåls att stanna upp och verkligen vara tacksam.

I helgen är det dags för julmarknad för Mios klass. Jag har bakat kakor som ska säljas och blev impad av mig själv 🙂 Nu var det iofs ett lätt recept men när det kommer till mig och bakning så är inte ens det ett säkert kort.

Hittade recepten hos bästa BAMBI

 Sega kolasnittar. Här är receptet.

  
Daimsnittar. Här är receptet. 
Så vansinnigt goda!

   
 Ny behöver Mio inte skämmas över mina köpta Pressbyrån-bullar och kakor som jag haft åren innan 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Hembakat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser verkligen jättesmarrigt ut, själv ska jag börja med lite julgodis idag och göra pepparkaksdeg, som barn och gubbe får baka ut imorgon när jag jobbar. Ha en fin andra adventshelg, kram!!

  Svara
 • Mmm,de ser goda ut. Jag brukar göra en chokladvariant med pärlsocker till jul.

  Svara
 • Ha ha ha ha bullar från Pressbyrån! du är så härlig!! skrattar så jag kiknar 😛 <3 men vad gör man inte om tiden tryter? 😉
  Dessa godingar blir nog lättsålda! ser väldigt smarriga ut, tror jag åxå ska testa :))

  Varm kram till dej <3 härliga varma fina kvinna <3 som delar en mjuk & vacker blogg <3

  /Lena

  Svara
 • Vad fina och goda dom ser ut! Mums.

  Svara
 • Wow, ser supergoda ut, och dessutom har du förpackat dem så fint!!

  Svara
 • Hihi, jag känner igen det där med köpta bakverk. Jag är faktiskt riktigt bra på att baka, betydligt bättre på bakning än matlagning 😉
  Men, ofta finns inte riktigt tiden och då är det väl underbart att man kan ”tvärbaka” på affären?! 🙂 /Hanna

  Svara
 • Kakorna ser jätte goda ut:)
  Nu till jul brukar jag göra sådana med pepparkakskryddor det är jätte gott.
  Trevlig helg!

  Svara
 • Du kan ju baka Hannah, inga bakkatastrofer på länge nu väl? 🙂

  Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hanna, tips till dom supergoda kola kakorna. Smält blockchoklad och dra 1-2 cm sträng i mitten på kakan och häll på lite kokos. Super gott! Kram

  Svara
 • Åh, kakorna ser verkligen ljuvliga ut!! Har suttit och kikat igenom din blogg hur länge som helst nu (sambon börjar bli irriterad för att jag inte kollar på filmen;). Du har en supermysig blogg! Stor kram. <3

  Svara