Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:19 | december 13, 2015

Sköna söndag

God kväll vacker. Hoppas allt är väl och att du har haft en fin tredje advent och Lucia. 

Jag har haft en skön dag med både sovmorgon och julklappsshopping. 

Igår var jag ute med några tjejkompisar. Mötte upp syster och Filip också. Vi åt middag på mysiga Surfers och syrran var på julshow och sen möttes vi upp ute på stan efteråt.

Det blev en långa och rolig natt 🙂 

  
Sis och jag. Jag följde med hem till henne innan jag skulle möta upp Lenita på hotell Nobis som vi bodde på.

  
På hotellet gjorde jag mig iordning för kvällen. Den fina spetströjan lånade jag av syster. Rosemunde från Plainvanilla, byxor Frame från Wakakuu och skor ACNE.

  
Lockade håret och sminkade mig.

  
Lenita, jag, Micaela, Lotta, Alexandra och Nisha på Surfers.

  
Idag på Nobis bjöds alla på vacker skönsång och Luciatåg. De släckte ner på hotellet och så skred dessa tjejer fram. Så stämningsfullt.

Vad har du gjort idag?

När jag kom hem så gjorde jag och flickorna pepparkakshus och pyntande. Vår ekologiska julgran från Smålandsgran levererades ikväll också så den ska vi klä imorgon. Vi hann inte idag. Vi höll på så länge med våra pepparkakshus.

Det är en kungsgran. En riktig Disney-gran.

   
   
Vår tomtefamilj och pepparkakshus.

  
Det här låter ju också som en trevlig söndag 🙂

Nu ska jag förbereda lite jobb. På tisdag ska Femme Collections vår- och sommarkollektion (du kommer älska kollektionen) fotograferas med vår modell Alexandra Burman. Ska stryka och ordna med kläderna och planera för stylingen. Kicki sminkar och fixar hår som alltid och jag är stylisten på plats. Så vansinnigt kul! 

Godnattkram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Sköna söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken härlig söndag, och fint blev det också. Vår familj har haft en tripp till Ullared, och sovit över. Hur mysigt som helst. Och faktiskt inte så mycket folk som man kunde tro. Ha en fin vecka!!

    Svara
  • Fin sminkning, kan du inte lägga ut steg för steg?

    Svara