Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | december 14, 2015

Julklappar 

Hej min vän. Här hemma har det varit fullt drag hela dagen. Vida och Liv har varit hemma från skolan och förskolan. Liv hade så ont i magen inatt och sov dåligt så det blev att hänga med mig. 

De har busat och lekt när jag har jobbat. Men vi har även klätt granen tillsammans nu på eftermiddagen. Den blev så fin. Du ska så klart få se den.

  
Peter är och handlar ljusslinga (den vi hade funkade bara hälften av alla lamporna på) till granen med Liv och Vida så jag passar på att lägga mig på soffan. Är fortfarande förkyld och känner mig tung i huvudet. Måste bli pigg till imorgon.

Tänk att det är julafton nästa vecka. Är inte det helt konstigt? Känner inte alls någon julkänsla, trots att jag har julmusik i huset dagarna i ända, julpynt och julgran. Men jag är i alla fall nästan helt klar med alla julklappar. Har köpt till hela familjen på Stinsen. Där finns alla butiker jag behöver och där trivs jag att strosa runt.

Det blev massor av fina kläder på Esprit till flickorna, roliga saker till killarna på Hobbex och så hittade jag perfekta julklappen till mamma på Bergmans Form. Vågar inte skriva vad jag köpt utifall de läser det här 🙂

Peter och Gunnar fick bra-att-ha-grejer från Clas Ohlsson. Där finns ju verkligen allt!

   
 Paketen ligger här och väntar under granen. Vida och Liv har klämt och känt på dem hela dagen.
Nu har jag bara systers klapp kvar. Vi har sagt att vi inte ska köpa något till varandra men det kan jag inte riktigt hålla. Något litet måste jag allt ge.

Ska till Stinsen på lördag igen med hon som vann min tävling. Så då hittar jag säkert något. 

Jag hade ju en tävling på Instagram där man kunde vinna ett presentkort på Stinsen och mig som personal shopper 🙂 Så på lördag ska jag och Emma, som vann, dit och shoppa, äta mat och hänga tillsammans. Det ska bli kul. Kanske ses vi!

Är du klar med julklapparna?

Stor Kram ❤️
                       I samarbete med Stinsen


8 kommentarer8 kommentarer om “Julklappar ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har två julklappar kvar att köpa. Men vet inte riktigt vad jag ska ge min pappa. =/

  Svara
 • Jag har som målsättning varje år att vara klar med klapparna senast i 31 oktober.
  November ägnar jag åt bakande o julgodis.
  Så när december kommer kan jag med gott samvete luta mig tillbaka i soffan och dricka glögg och äta knäck medans alla andra drabbas av julstressen

  Svara
 • Smart. Varför gör man inte så varje år. Bästa är ju att köpa julklapparna inför nästa jul på mellandagsrean också. Det tänker jag alltid att jag ska göra men det händer aldrig 🙂

  Svara
 • Hej, hur länge håller kampanjen på?

  Svara
 • Den håller på året ut. I februari kommer en helt ny kollektion. Kram

  Svara
 • Fina Hannah! Vart har du köpt julpappret med ugglorna? 🙂

  Svara
 • På Rusta. Kram

  Svara
 • Men shit kvinna, vad du är vacker!

  Ja du, jag har INGEN ANING vad jag ska köpa till min fina man… :/ :/
  Hoppas på att blixten ska slå ner snart och ge mig ett bra tips. 🙂
  Men annars är jag nästan helt klar. 😀

  Svara