Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:27 | december 14, 2015

Så grön och grann i stugan

God kväll min vän. Har du haft en bra dag?

Vida har precis somnat på min arm efter en saga och jag är för trött för att kliva upp. Ligger kvar en liten stund och skriver till dig sen ska jag stryka hela FME-kollektionen inför morgondagens plåtning. 

Kommer bli så bra! 

Idag klädde vi granen. Eller flickorna klädde granen med lite hjälp från mig med ljusslingorna och att hänga pumlorna högst upp i granen. Förr var jag militant med min gran. Så noga med hur den skulle kläs. Men det har jag släppt. Det är mycket jag har släppt sedan jag fick fyra barn 🙂

   

 De gick lös på lådan med pumlor. 

  
  
 Ta daaa!
Även i år kommer vår fina gran från Smålandsgran

Till middag gjorde jag barnens favoritpasta med lax. En enkel rätt med färsk lax, grädde, citron, lök, tomatpuré, salt och peppar och så blandar jag allt med spiralmakaroner. Serverar det med en sallad och alla äter så det står härliga till.

  
Gillar de olika tipsen och recepten man får på mjölkkartongen. Det här lät ju så gott nu till jul.

Nu ska jag säga godnatt till William och Mio och fixa klart allt inför morgondagen. Måste också få sova snart. 

Stor Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Så grön och grann i stugan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej,
    Måste bara fråga om någon av de stickade tröjorna (femme-collection) är stickiga innan jag beställer? 🙂 är så känslig för det och då kan jag isf inte ha dom. Tack på förhand 😀
    Mysig blogg, läst den länge 🙂

    Svara
  • Svårt för mig att svara på då alla är olika känsliga. Jag har svårt att ha vissa stickade tröjor men FME kan jag ha utan något under. Tycker inte de sticks något alls. Men som sagt det är ju så olika från person till person. Tack 🙂 Kram

    Svara