Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | december 16, 2015

Bästa teamet

God onsdag vacker. Hoppas allt är väl. 

Jag hade en lång och rolig jobbdag igår med Femme Collection. Det blev så grymma bilder och allt var bara så bra. Känner mig förväntansfull och glad över att få visa dig min kollektionen fö vår- och sommar SS16. 

Det är galet hur före man är i klädbranschen. När vi släpper SS16 i februari så säljer vi samtidigt in höst- och vinterkollektionen AW16. Vi har även bestämt att vi ska stå på modemässan i Köpenhamn. Det ser jag framemot. 

  
Bästa teamet. Kicki, Alexandra, fotografen Andreas, jag… och så Peter så klart men han tog bilden. 

   
  
Lite av vad som komma skall.  
 
Jag och Kicki. I januari ska jag plåtas i FME och då kommer Kicki göra smink och hår. Hon är så duktig.

Igår när vi kom hem så firade vi en lyckad dag.

Det finns alltid något att fira 🙂

  
Lite bubbel. När barnen somnat så gick jag över till grannen Nicole. Hon hade bjudit in alla tjejer på vår gata på glögg och mys.

Hon hade gjort så mycket god mat. Åt så jag fick halsbränna inatt 🙂

   
   
Mat och saffransbullar, glögg, kakor och trevligt sällskap.

Nu sitter jag hos bästa Catta på Creative Headz.

Hon ska göra mig snygg i håret och fixa till mina extensions från Hair Talk. Trivs verkligen med min ”förtjockning”. 

  
Lite frukost i frisörstolen. 

  
The hand 🙂

Nu har det äntligen kommit mer Blow Dry till Sverige. Kom du ihåg att jag skrev om det för några år sedan och hoppades att det skulle komma till Sverige. Har varit på Blow Dry-barer i New York och LA. Nu har Creative Headz anammat det.

  
 Älsk på det 🙂 
Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Bästa teamet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kan göra blowdry

  Svara
 • Jag kan göra blowdry

  Svara
 • Hm min kommentar försvann ..
  Jag gick utbildning för gregory Patterson i Newyork .. Om jag inte minns fel fick du en föning av honom en gång ☺️

  Svara
 • Ja! Han var outstanding. Wow!

  Svara
 • Hej Hanna…
  Undrar lite försiktigt om det inte va igår som vinnaren av en kryssning med MSC Cruises skulle dras??
  Tack annars för en härlig blogg!
  Med vänlig hälsning

  //Helen

  Svara
 • Jo, både vinnaren av soffan och kryssningen kommer upp i veckan 🙂 Kram

  Svara
 • Har ni vägarna förbi, semester, pluggar eller jobbar i London missa inte världens bästa svenska tjej som öppnade salong för några år sedan. Jönning&Riashi heter den på Goodge place (googla det). De är grymma där, har blow dry och färgar som gudar, svenskt kaffe och svenska tidningar och alltid ett glas vin för den som vill. Supertrevliga dessutom 🙂 Ett tips bara……..

  Svara