Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:18 | december 17, 2015

Första lånekortet

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Liv är så glad för hon har fått sitt första lånekort på biblioteket. Det är stort 🙂

I eftermiddags for vi ner till biblioteket och hon fick låna böcker på sitt kort. Hon lyste och var så stolt. 

Älskar doften inne på bibliotek. Det är barndom för mig. Följde alltid med min pappa till det otroligt vackra biblioteket i Älvdalen. Vi var där i timmar, satt och läste och lånade hem böcker. 

   
    
 Några av böckerna vi lånade. Det här är ju också nostalgi och barndom. 

 
Gulle syrrorna.

Liv har sin kompis Wincent här. Han kom förbi med blommor och en fin teckning till Liv. Love is in the air 🙂

   
 Hur gulligt!

  
Nu ligger Vida i mitt knä i soffan, killarna chillar på sina rum och strax kommer Peter hem och då ska vi äta middag.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Första lånekortet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll fina du! Jag vill bara berömma er webshop. Beställde den fantastiska Fanny dress i Bordeaux i tisdags och hämtade ut den i dag! Såååå himla fin var den också. Nu blir jag finast på julfesten i morgon kväll. <3

  Svara
 • Åh tack för din feedback. Blev så otroligt glad. Stor Kram och hoppas du får en fin fest imorgon. Snyggast på festen kommer du garanterat vara.

  Svara
 • Men, ååå! Hur gulligt var inte det av Wincent att komma med blommor och fin teckning?!

  Svara
 • Här kommer mer beröm:-) Hämtade ut min tredje Hannah klänning igår i blått denna gång och den är sååååå fin!! Den med ett par glittriga Lily and rose örhängen kommer att bli så fint på julen. STOR KRAM

  Svara
 • Du kommer stråla 🙂 Vad glad jag blir att du är nöjd. Kram

  Svara
 • Oh flickan med svavelstickorna.. Jag hade totalt glömt den boken fram tills nu. Som jag läste den om och om igen. tyckte så synd om den lilla flickan, läste den med blandade känslor. Nu måste jag köpa den till min dotter som är 5 år. Kom och tänka på en annan bok som jag tror heter äppelträdet det var oxå en favorit.
  Nostalgi när den är som bäst!
  Hoppas du får en fin dag.
  Stooor kram 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah, få jag fråga Dig vilken rouge Du använder. Du ser så fresh ut. Har Du nån foundation? Kram

  Svara