Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | december 18, 2015

Fredagsburgare

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Härligt med fredag. 

Vad har du för planer i helgen? Jag har en liten flicka som fått vattkoppor så nu vi myser i soffan och hon kurerar sig. Trodde hon klarat sig men lika bra att få det överstökat. Livs var lindrigt så hoppas detsamma för Vida. Hon är prickig men pigg och glad.

Idag var jag och Liv en sväng nere på stan här i Sigtuna med min vän Rebecca och hennes dotter Celeste. Vi åt lunch på Valvet och köpte en födelsedagspresent till en kompis som har kalas imorgon.

  
Liv och Celeste.

  
Fredagsburgare.

  
Så fint med julbelysningen och granar utanför varje butik.

  
Har tänt ljus och spelar julmusik i hela huset. Mysigt. Strax ska jag och William och Mio på bio. Det var alldeles för längesedan vi gjorde något tillsammans. Vi ska se Star Wars och frossa popcorn 🙂

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Fredagsburgare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du ❤️

  Ikväll är jag barnvakt åt min systerson, imorgon blir att kolla på konståkningsshow! På söndag ska vi fira jul då min syster får sin sista cellgiftsbehandling för bröstcancer den 23/12, så då får vi fira innan då hon inte kommer orka att fira jul 24/12!!

  Hoppas allt är bra med dig och att Vida blir bra snabbt 🙂

  KRAM Michaela

  Svara
 • Ååååå snygg ljuslykta 😀
  Jag hade hoppats på att det va vattkoppor min lilla fick i onsdagskväll men det va schalakansfeber….. Så en prickig liten tjej med 40 graders feber hade vi över ett dygn. Idag va hon lite piggare.
  Så mysigt med bio! Jag har lagt mig för jag ska jobba inatt, jobbat 2 nätter nu utan att fått sova på dagen så det tar ut sin rätt 😉
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte Den

  Svara
 • Åh, jag vill också mysa med lindriga vattkoppor med min minsta. Tycker gott han kan få det nu. Har väntat i flera år!! Har en otrevlig arbetssituation just nu så lite vattkoppor vore fint, att få ett giltigt skäl att rymma liksom. Men ikväll ska jag gråta till hjältegalan, det gör nog gott! Och ganska många ostkrokar…

  Svara
 • Läser din blogg ! Underhållande men ibland undrar jag lite. Har du inga dagar som är mindre bra
  Ellert det är inget man skriver om? Både roligt o mindre roligt om man nu följer en vardag. Förlåt inget ont menat i min kommentar. Läser många bloggar o livet är inte en dans på rosor alltid.
  God Jul på er.

  Svara
 • Då har du inte läst min blogg särskilt noga eller länge. Kan lova dig att jag har riktiga rövdagar likt alla och skriver om det. Men väljer att inte hänga ut mina barn eller andra i min närhet på ett negativt sätt. Har hellre en feelgood blogg men skriver om att jag mår dåligt mm när jag vill. Man kan ju inte vara alla till lags dessvärre. Antingen skriver jag för mycket om att jag mår dåligt, eller enligt dig för lite och vissa tycker det är för mycket jobb och andra för lite jobb. Listan kan göras lång. Nu är det ju min blogg och mitt liv på ett sätt jag väljer att skriva på. Kram

  Svara