Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:54 | december 21, 2015

Så ock på jorden

God kväll eller mer god natt min vän. Har du haft en fin helg?

Ikväll har jag griljerat skinka. Hela familjen var samlad och vi lyssande på julmusik och åt den goda skinkan på knäckebröd med mycket senap. Vi har haft en riktigt trevlig kväll och fjärde advent. Brukar vara rätt mycket tjafs syskonen emellan men ikväll var det så lugnt och bråkfritt 🙂

   
 
Den blev riktigt god. Jag gillar när skinkan är torr. Enligt alla olika julskinkstester jag sett i tidningen så ska den inte vara torr. Ja ja, smaken är som baken… ordagrant 🙂

  
När flickorna somnat så myste Peter, jag, William och Mio ner oss i soffan och kollade på Så ock på jorden. Den var okej men inte i närheten av första filmen Så som i himlen. Den var ju helt fantastisk. Älskade den filmen och grät så tårarna sprutade. Hade hoppats på att denna skulle vara lika bra. Men icke.

Har du sett båda filmerna? Vad tyckte du?

Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Så ock på jorden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kanske ska se Så som i himlen då….! 🙂

  Svara
 • Jag tycker som du. Äskar när skinkan är torrare. Vi griljerar den i flera timmar för att få bästa konsistensen. Först torkar vi den på låg temperatur i typ 2 timmar innan vi lägger på griljeringen och låter den vara i säkert en halvtimme till. Längtar tills vår skinka skall göras….

  Svara
 • Äskar när skinkan är torrare. Vi griljerar den i flera timmar för att få bästa konsistensen.

  Svara
 • Klart skinkan ska vara torr ! Finns inget annat.

  Svara
 • Vi som är ekologiska lantbrukare blir väldigt glada när du köper/äter svensk och dessutom ekologisk skinka! Bra att du även framhäver detta!

  Svara
 • Har en liten fundering. Jag läser oftast din blogg via mobilen, men har de sista dagarna inte kommit in på sidan. Det blir helt vitt och sen händer inget mer. Har försökt på flera olika sätt nu, men inget hjälper. Är det fel på min mobil (andra bloggar och sidor funkar) eller på er sida? Fler som har samma problem?

  Tack för en fin blogg från en som aldrig kommenterar i vanliga fall 😉

  Svara
 • Hej! Jag hade höga förväntningar på filmen som tyvärr inte uppfylldes. Tyckte den var lite rörig. Håller med om att ettan var riktigt tårdrypande. God Jul! Kerstin

  Svara
 • Hej! Jag hade behövt lite råd och tips utav dig, precis fått positivt graviditetstest och jag kunde inte varit lyckligare och räddare på samma gång. Pappan vill inte ha barnet men jag vill behålla det. Kram från någon som väntar sin första knodd

  Svara
 • Hörde en recension om filmen som jag tyckte var lite rolig ”det bästa med filmen var slutet, för då visste man att den äntligen va slut”
  Blev inte alls sugen när jag hörde recensionerna.

  Svara
 • Samma här – julskinkan ska vara lite torr i konsistensen!

  Svara
 • Heja du som köper ekologisk svensk skinka!!!!

  Svara