Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | december 29, 2015

Sjusovare

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl. Här öser regnet ner och det är riktigt rått och kallt. Det blir nog en hemmadag och mys i soffan idag.

  
De här två har inte vaknat ännu. Riktiga sjusovare 🙂

Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Sjusovare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin bild! Fick en tår i ögat…..
  Känner mig extra känslosam då våran älskade katt dog precis innan jul:(
  Kram:)

  Svara
 • Åh nej så ledsamt. Jag vill knappt ha husdjur just för att de en dag går bort och man blir ju så otröstlig. De är en familjemedlem och älskade. Skickar massor av styrkekramar och kärlek ❤️

  Svara
 • Tack snälla Hannah!
  De är verkligen en familjemedlem som finns där i vått och torrt.
  Inga ord kan beskriva den smärta man känner när någon man älskar går bort.
  Och ibland är den man älskar djupt en annan art med fyra ben istället för två.
  Sorg är så fruktansvärt smärtsamt både själsligt och kroppsligt.
  Usch, jag ska nog inte heller ha djur…….
  ❤️

  Svara
 • Så vackra barn!

  Svara
 • En sådan UNDERBAR bild Hanna, spara och rama in el gör ngt album de kan ha när de är större 🙂 fast det har du nog redan tänkt på har jag för mig……;) Till Snigeln vill jag säga att jag verkligen känner med dig, de fyrbenta är så underbara och älskar en villkorslöst, jag har själv katt och vet vad du går igenom. Det går över, man glömmer inte men det som gör ont går över. Kram

  Svara
 • Tack
  ❤️

  Svara
 • Underbar bild….Gissar att ni fick sol och fint väder sedan under dagen. Sonen ringde och teasade oss med att de satt på en uteservering i 20 grader och sol coh käkade efter sin golfträning och runda….
  Kram Mia

  Svara
 • Vilken fin bild! Förstår dig snigeln till 100%. Förlorade min älskade hund för ett år sedan precis. Saknaden är så stor fortfarande. Men jag har som tur är en katt och hund kvar o en bebis som fyller mitt liv med bus o kärlek. Så trots den fruktansvärda sorgen när han dog skulle jag inte välja bort allt det underbara jag fick tillsammans med honom.
  Tack Hannah för de snygga kläderna du säljer. Har köpt flera plagg o är väldigt nöjd.

  Svara
 • Så otroligt mysig bild på dina prinsessor ❤️

  Svara
 • Så underbar bild på två fina flickor ❤️

  Svara
 • Åh, vad gosigt att de sover så tätt ihop!!!

  Svara