Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | december 30, 2015

Sol och bad 

Hej min vän. Allt väl?

Har du semester eller jobbar du nu i mellandagarna? Vad har du för planer inför imorgon och nyårsafton?

Vi ska fira hemma i huset. Duka fint, klä upp oss och laga en god nyårsmiddag. Magnus är kock så det är ju perfekt 🙂

Vi bara myser och gör inte många knop. Idag är det 20 grader varmt och strålande sol. Vi sitter och steker i solen och barnen leker. Det är ljuvlig här. Ett sådant lugn.

Saknar pojkarna men det är ”pappa-nyår” så de är hos Mios pappa. Vi kör varanna jul och nyår och halva jullovet. 

   
   
  
  
Vida och Julia myser i solen.

  
Vida badade i den iskalla poolen igår. Alla fyra småtjejerna gjorde det. Huvva! Frös bara av att se det. Vida fick låna puffar av våra vänner. Inget Peter gillade 🙂

Igår var vi ute en sväng och åt tapas inne i Marbella. Vi åt så mycket och gott att vi osar vitlök fortfarande. Kommer typ ut ur porerna. Behöver en riktig reningskur känns det som.

 

När vi kom till tapasstället skulle det precis stänga köket så vi tog in allt på en gång. Lite för mycket blev det men det gick ner.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer



13 kommentarer om “Sol och bad ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh, jag längtar galet mycket efter Spanien och ljuset där för tillfället. Hade kunnat ge nästan vad som helst för några dagar i solen.
    Gott slut & Gott Nytt!
    Stor kram
    Rebecca

    Svara
  • Ni ser ut till och ha det jätte
    mysigt i Spanien . Här hemma
    är det mest grått och trist.
    Önskar dig ett riktigt gott slut
    och ett Gott Nytt år 2016 ❤️

    Svara
  • Åh – vad underbart! Jag älskar Spanien!

    Men nu har jag en annan fråga till dig. Jag och min 12-åriga dotter åker till Stockholm lördag – söndag. Vad ska vi göra? Jag har inga bra idéer… Livrustkammaren och dylikt intresserar inte dottern nämnvärt. Inte heller akvarier, då vi är bortskämda med universeum i Göteborg. Andra tips? Du brukar ju hitta på mycket kul med dina ungar, verkar det som 🙂

    Kram Josefin

    Svara
  • Åk till Mall of Scandinavia. Det kommer hon gilla. Så fint och massor av butiker, bio och restauranger. Ha en mysig helg ❤️ Kram

    Svara
  • Hej,
    Vad har Peter mot puffar? Är inte William med sin pappa när han har flyttat tillbaka?

    Svara
  • Han gillar inte AIK! Jo, han bor i Sverige men William firar med sin bror.

    Svara
  • Åh vad härligt ni ser ut att ha det, lyxigt att barnen kan springa barfota i gräset i slutet av januari liksom 🙂 Hehe, förstår att just de där puffarna inte var de finaste i Peters ögon 😉

    Imorgon kommer vi umgås med några vänner på dagen för att sedan äta god middag vår lilla familj hemma hos oss, en väääldigt lugn nyårsafton med andra ord!

    Ha det bäst!
    Kram

    Svara
  • Jag o maken har jobbat några dagar medan dottern varit ute på landet hos farmor o farfar. Längtar tills imorgon när jag får pussa o krama henne! Då blir det nyårsmiddag, jag fixar för- o efterrätt: toast Skagen samt en massa tropiska frukter, grädde o supergoda chokladbiscotti med salta cashewnötter:)
    Gott nytt år! Kram kram

    Svara
  • Hej. Vill bara rekommendera er att äta nån kväll på Picasso nere i hamnen. Super god mat. Gott nytt år önskar jag dig och familjen.

    Svara
  • Åh, jag vet. Så trevligt och gott. Samt 30% på all mat och dryck innan kl 17 🙂 Vi åkte ner häromdagen men det var säkert tio meters kö. Suck. Kram

    Svara
  • Hej!

    Kan du inte skriva lite mer om hur det funkar med varannan vecka-livet? Hur upplever du att det är att ”missa” halva tiden med två av barnen? Blir det lättare med tiden? Hur verkar killarna ta det? Hur blir det med dynamiken i familjen?

    Jag har själv växt upp i en familj med fyra barn, varav det var tre olika pappor. Min pappa dog som ung, så jag bodde alltid på samma ställe, men min styvpappas dotter kom bara varannan helg. Hon har som vuxen berättat hur orättvist hon tyckte att det var, att jag fick bo varje dag med hennes pappa, medan hon bara fick träffa honom varannan helg.

    Många kramar!

    Svara
  • Jag har inte varannan vecka och har aldrig haft det. Pojkarna har alltid bott hos mig men är iväg varannan helg, fyra dagar i månaden, så jag missar inget i deras uppväxt. Tack och lov. Vi kör däremot varannat jul och nyår. Det har aldrig varit tal om annat så jag kan inte tänka mig tanken att vara utan dem varannan vecka. Kram

    Svara
  • Underbara bilder!

    Svara