Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | januari 5, 2016

Kalas och smokingmiddag

Hej vacker. Allt väl? Vad har du för dig? Berätta gärna 🙂 Alltid kul att höra från dig, hur du mår och vad som händer i ditt liv.

Jag har haft möten på förmiddagen och nu ska jag iväg och fixa lite inför ikväll och imorgon. 

  
Så här vitt är det i Sigtuna. 

  
Vida och Liv passar på att sova när de har lov. Kl 10 väckte vi dem. De hade nog kunnat sova ännu länge om de fick, men jag måste börja ställa tillbaka deras dygnsrytm.

Igår var jag och Vida på kalas hemma hos My och Ludvig. Ludvig fyllde 5 år och vi firade honom med paket och tårta.

   
    
   
Vida fick leka med hans fiskspel som han fick i födelsedagspresent.

Ikväll ska jag och Peter på den åriga smokingmiddagen på 32 Rum och Kök. Ska bli så kul. Vad gör du ikväll?

All Kärlek ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Kalas och smokingmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Har följt dig länge.
  Jag beställde på rean så fina klänningar till min mamma ( hon är 80 år, men ser ut som70)
  Den ena klänningen där fanns underkjolar med min mamma blev så glad och tacksam över detta, hon hälsar och tackar dig för de fina kläderna.
  Här byggs det lego friends , lilla Lotta är dålig så det blir att pyssla och åter pyssla.
  Gå gärna in på min blogg om du har tid
  Ha en bra dag.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Om man vill skicka pressinbjudan till dig vi mail, vart skickar jag den då?

  Bästa,
  Anna

  Svara
 • Ligger just nu och vilar bredvid min Nova som är 5 år. Hon sover gott efter dag på dagis. Utanför vräker snön ner så i eftermiddag blir det till att gå ut och leka! Ska gå ner i köket nu och baka glutenfria kardemumma – skorpor. Ser fram emot bilderna på er från middagen sen! Sköt om dig. Älskar din blogg! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Förlåt en kanske helt självklar fråga, men vem är My som var med och firade jul med er..? Känner igen att hon varit med tidigare men glömt..;)

  Svara
 • Här njuter vi av sista lediga dagarna. Vilken ynnest att få vara ledig och ta dagen som den kommer! Baka ur skafferiets gömmor, sortera papper och skänka kläder. Haha, nuförtiden har man små höjdpunkter! 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vi är på skidsemester i Lofsdalen, och njuter för fullt. Liiite för kallt för min smak, men sol och nysnö kompenserar 😀 Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas ni får en trevlig kväll nu! 🙂
  Själv sitter jag hemma höggravid i pyjamas, sambons t-shirt och tjocksockar och håller på att tvätta upp alla bebiskläder!’ Fick hem vår nya tvättmaskin i morse och nu ska allt tvättas och vika in i hans byrå, vårt första barn så det känns nästan overkligt att en liten bebis ska ha dessa små små kläder 😉

  Svara
 • Hej fina du ❤️ Nu ligger jag däckad efter andra dagen på mitt nya jobb! Så mycket nya intryck! Jag håller tummarna att detta jobbet är bättre än förra 🙂 Hoppas allt är bra med dig underbara Hannah ❤️❤️ Kram Michaela

  Svara
 • Kurerar flunsan och laddar inför mogrondagens tripp ur och tur Kastrup för att hämta hem store sonen som varit i Marbella på golfsemester med polare i 10 dagar. Inte så väldigt skoj väglag precis…..
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/01/05/att-sta-ut-med-sig-sjalv/

  Svara
 • Hej jag undrar när du ska berätta om vem som har vunnit soffa ?:)

  Svara
 • Hej Hannah, jag har en Thailandsfråga som jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig med. Ska ni åka igen i vinter förresten? Vi kommer bo på Ko Lanta i februari och mars i år och jag funderar för fullt på vad vi ska ta med för kläder. Vi har en nästan 1-åring och en 3,5-åring och det jag är mest osäker på är om man kommer behöva långbyxor til barnen på kvällar för att skydda mot mygg, eller om man kör shorts rakt av? Att det är varmt och fuktigt vet jag så av värmeskäl kan man väl klara sig utan men det jag minns från jag när var på Lanta för flera år sedan var att det var väldigt myggigt och man ville skydda benen. Vår yngsta kan ju inte ha myggmedel exempelvis. Hur gjorde ni? Och har ni använt barnvagn eller klarat er utan? Har fattat att long beach är svår att köra vagn men kan man gå längs vägen till resturanger om man bor där ni gjorde?

  Svara
 • Idag har jag jobbat på förmiddagen och eftermiddagen spenderades i Globen men vår 6-åring. Vi såg Disney on ice.
  Nu ikväll har vi mest gosat och lekt och passat vår lilla hundvalp :).

  Svara
 • Vill dela med mig av ett fint recept till frukosten, som kärlek i smak.

  2 dl vetemjöl
  2 dl rågsikt
  2 tsk bakpulver
  0,5 tsk salt
  50 g rumstempererat smör
  2 dl mjölk
  4 dl grovrivna morötter
  100 g grovhackad mandel

  Sätt ugnen på 225°.

  Blanda mjöl, rågsikt, bakpulver och salt i en bunke. Finfördela smöret i blandningen.

  Tillsätt mjölk, morötter och mandel och rör till en kladdig deg.

  Klicka ut 8 scones på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 10–12 min, till fin färg.

  Servera med marmelad eller färskost

  Svara
 • Hej! Brukar aldrig kommentera men köpte innan jul en klänning och tröja från FEMME och jag blev så otroligt positivt överraskad! Fantastiskt sköna och mjuka men ändå så festfixaren, perfekt kombo! Idag har vi myst i soffan innan det blev stort kalas för halvsystern som fyllde år, till 4-åringens stora glädje var valpen Chaplin också där. Ha en fin kväll med familjen!

  Svara