Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:18 | januari 7, 2016

Mammamys

God kväll vacker. Hoppas att du har haft en fin dag. 

Vi har haft det så mysigt. Nu ligger vi i sängen på hotellrummet och jäser efter all god mat. Mamma är så glad över sin födelsedag. Jag också.

  
Triss i Graaf ❤️ Shopping och bio i MOS-gallerian. Vi såg En man som heter Ove. Den var riktigt bra. En blandning av skratt och tårar blev det.

Vi har även ätit middag på en supermysig italiensk restaurang som heter Mancini inne i stan. Vi åt försvinnande god mat. Väldigt mycket dock. Fick knäppa upp byxorna under bordet 🙂

   
   

   

 

Buffelmozzarella  och prosciutto.

  
Ravioli med Carl johanssvamp och svart tryffel.

  
Hjortfilé, lamm och salsiccia.

  
Ja må hon leva uti evighet…. Hurra hurra hurraaaa! 

  

Nu säger vi snart god natt.

All Kärlek ❤️ 


5 kommentarer5 kommentarer om “Mammamys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket mysigt mammamys!!!

  Svara
 • mysigt

  Svara
 • Så mysigt för er! Vilken härlig relation ni verkar ha, ni tre:) och vilken fin baby shower, fin tårta :D!!! Vi är uppe hos mina föräldrar i norr, här har vi ca -30, men det funkar om man klär sig rätt:) Det går dock inte att ta frostiga
  selfies ute på promenader för mobilen lägger av i kylan!
  Igår var mina föräldrar barnvakt o skickade iväg oss på bio, Star wars, då var det väldigt skönt att bilen stod i p-hus m motorvärmare!
  Kram, kram

  Svara
 • Hej Hannah! Har suttit länge nu och läst igenom dina gamla inlägg Koh Lanta inlägg från 2014. Det är en himla bra inspirationsläsning och det är inte första gången jag återkommer till just de inläggen =)

  Vi har vår resa till Lanta alldeles framför nosen så mkt tid går åt till att dagdrömma här på jobbet och kolla massa fina bilder och planera därefter.

  Tackar oändligt för alla tips du är så duktig på att peta in i dina resebloggar. Har ett par stycken i tanken nu när vi ska ta mopparna runt o utforska. Thai Cat blev en favorit för oss också sist så dit åker vi garanterat. Hört mkt gott om ett litet liknande hak som kallas Krit …nånting. Vid Klong Kong tror jag det låg. Varit där?
  19 härliga dygn på Sai naam ser vi fram emot. Längtar kopiöst!

  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Tack ❤️ Åh vad underbart att ni ska dit! Ni kommer älska det. Längtar tillbaka helt vansinnigt mycket. Njut lite för mig med snälla 🙂 Kram

  Svara