Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | januari 10, 2016

Veggolördag

God söndag vacker. Har du en fin helg?

Vi är på väg till Mall of Scandinavia. Marianne har inte varit där så vi far dit och äter en bit mat och kikar runt.

  
Fantastiska Marianne.

  
På väg.

Liv har blivit bjuden på dejt av sin killkompis Wincent. Så gulligt så man smäller av. De är på bio nu. Liv var så nervös och lycklig hela morgonen när hon väntade och gjorde sig klar för sin första dejt. 

  
Fick precis den här bilden på dem ❤️

  
Mio och William fick Hoover Boards från Skillboard i julklapp av Mios pappa så de kör runt på dem hela tiden. Cool grej. Jag provade och for rakt in i väggen 🙂 Verkar ju kul om man lär sig, men jag är för stel och rädd för att ramla.

 Bad om hjälp att städa undan och tydligen går det bra att städa och stå på brädan samtidigt. 

Igår var syster, Charlie och Tristan hos oss. De sov över. Huset fullt. Så mysigt. William och de andra killarna var ute och hade snöbollskrig och vi vuxna satt inne i värmen och följde dem genom fönstret. Macke kom också över på kvällen och vi lagade mat och åt tillsammans.

Jag lagade en veggomiddag. Älskar vegetarisk mat och fick de andra att gilla det också 🙂

  
Gjorde zucchinibiffar, couscoussallad med halloumi, ruccola och nektarin samt en kall sås på grekisk yoghurt, sweet chili och färsk koriander. Du ska få receptet sen. Så gott! 

   
  
  
  
Jag och Macke.

   
 
Macke hade med sig en påse med bästa hårprodukterna till mig. Flera torrschampo från Living Proof och ett nytt från Kevin Murphy som funkar som torrschampo men även ger volym. Älsk på det! 
  
Använder torrschampo varje dag. Ett MÅSTE i mitt badrumsskåp. 

Önskar dig en fin söndag.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Veggolördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här