Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | januari 11, 2016

Hand i hand

God morgon min vän. Hoppas att helgen varit bra. 

Idag smygstartar vi vardagen här hemma. Efter en lång tids julledighet för oss så är det äntligen dags för den riktiga vardagen med rutiner och ordning. Blir väldigt slappt när barnen har lov. Men imorgon börjar skolan och förskolan igen. Det blir nog tufft att kliva upp vid 7 imorgonbitti men vi får lägga oss tidigt ikväll. 

  
Igår kväll när jag gick och lade mig så såg det ut så här. Vida och Liv höll varandra i handen när de sov. Så kärleksfullt.

Idag far Marianne hem igen. Så mysigt att ha haft henne här hos oss i helgen.

  
Igår var vi på Mall of Scandinavia och kikade runt. 

  
När vi kom hem så provade Liv sitt fotbad som hon fick i julklapp av sin farmor. Succé. 

Nu ska jag försöka väcka Vida och killarna. Liv väckte jag lite tidigare för hon ville följa med och lämna farmor på tåget, men de andra sover som stockar.

Bjuder på ett torrt skämt att skratta igång måndagen med 🙂

  
Önskar dig en fin dag och start på veckan.

All kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Hand i hand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, så gulligt och rart fotot där Liv och Vida håller varandra i händerna och beskyddar varandra. Vilket fin tavla det skulle bli!

  Svara
 • ha ha rolig bild längst ner! Fick mig ett gott skratt. 😀

  Måndag, jag älskar måndagar. Vardag, rutiner och hjärnan kommer igång igen med att börja planera allt. 😀

  fina bilder, smälter när jag ser deras små händer hålla om varandra, verkligen kärlek! <3

  Ha en bra dag fina du.

  Svara
 • Förresten hur sover tjejerna? I samma säng eller hur kan dom hålla i varandras händer?
  Varför jag frågar? För att jag har ju också två småttingar som är tätt inpå varandra i ålder och fysiskt också för den delen.. dom har våningssäng men den senaste månaden har storasyster velat sova på golvet nära lillasyster.. känns inte som en bra lösning, att ha henne på golvet så tips mottages gärna! 😀

  Svara
 • Liv sover fortfarande i vår säng!! Hon somnar i sin egen säng men kommer alltid in till oss innan vi somnat. Vida sover i sin säng men kan ibland komma till oss men hon är mer en ensamsovare 🙂

  Liv lär inte sova mellan oss när hon är 15 år så vi låter henne sova hos oss nu. Vi har försökt med allt för att få henne att sova själv. Ny säng, små presenter samt olika mål men hon kan inte sova en hel natt i sin säng. Allt har sin tid och jag tycker det är rätt mysigt. Det gör oss inget att ha hennes lilla varma kropp i sängen. Igår somnade de dock i vår säng båda två. De höll varandra i handen när vi kom upp och skulle bära över dem i deras sängar. Gulligt ❤

  Svara
 • Så rar bild! Gulligt <3

  Svara