Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | januari 16, 2016

Bortkastad tid

God lördag min vän. Hur mår du? Har du en fin helg? Som du vet så gillar jag att höra från dig. Måste bara påminna dig ibland 🙂

Jag har haft fullt upp. Firat Peter, jobb och familjen. Hade inte en sekund över igår och så somnade jag ganska tidigt. Vi har sovit länge idag. Vida vaknade vid 10. Skönt att barnen gillar att sova länge på helgen.

  
Hur gulligt sover inte de här två systrarna. En sådan fin syskonkärlek ❤️

I torsdags var det kalas för Peter. Han blev firad och bortskämd med allt från massage, till bio, hotell, bubbel och presenter. Vi hade det så mysigt att jag glömde ta bilder. Mycket illa. Sorry.

  
Packade nya snygga övernattningväskan som matchar Petets datorväska som han fick på morgonen. Den kommer också från ByAxel. Hade även lagt champagnen på kylning. 

Vi checkade in på Nobis Hotell och så gick vi på bio. Vi är älskar att gå på bio och Peter hade länge pratat om Tarantinos nya film. 

  
Tyvärr var den sjukt dålig och det var tre timmar av våra liv som kastades bort. 

  
Gick låna systers snygga klänning från Dagmar som jag hade på mig.

Peter var så nöjd och glad. Vi hade det riktig kul. Det blev väldigt sent så jag var inte mitt piggaste jag igår. Men vi hade möten i stan så det har bara att droppa clear eye i ögonen och ta på sig ansiktet 🙂

  
En god fräsch juice på spenat, äpple och melon gjorde dock susen.

  
Blev så glad när jag såg Jenny Alvesjö på Nyhetsmorgon igår. Ser du vilken fin klänning hon har på sig? Fanny Dress från Femme Collection (nu 400kr). 

Nu ska vi duka fram en god brunch och sitta länge och äta och umgås. 

Önskar dig en fin vinterdag.

All Kärlek ❤️

 


14 kommentarer14 kommentarer om “Bortkastad tid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som att Peter fick en fin födelsedag. Det är han väl värd! Jättesnygg klänning, såg det på tv!
  Kram ❤️

  Svara
 • Vilken lyx att få sova till 10 på en lördag

  Svara
 • Vad konstigt, bara halva min kommentar kom med…. Önskar dig en fin lördag söta Hannah och tack för allt du delar med dig här

  Svara
 • Är dålig på att kommentera, så tack för påminnelsen 🙂 Så tråkigt när filmer inte lever upp till förväntingarna (hade samma upplevelse på ”Gangs of New york” för ett antal år sen. Grämer mig fortfarande att jag inte bara gick därifrån :)) Låter ändå som ni hade det mysigt!! Hos oss är det en hemmahelg. Ska strax till pulkabacken och senare längdskidor för mig och mannen. Storebror ska passa lillasyster. Så skönt att de nått en sån ålder! (5 år emellan). Ha en fin dag och tack för en varm och rolig blogg!!!

  Svara
 • Hej Hannah! Så mysigt det låter. Vi var på hotell Pigalle i Gbg förra helgen, vårt favorithotell fast det är på hemmaplan. Ni måste dit om ni inte har varit där!! Jag tröttnade på att kommentera när jag hade skrivit flera långa inlägg och bara den första meningen kom med… Nu vågar jag inte byta rad el lägga in några smileys då jag har upptäckt att det är då det händer. Konstigt!? Är det fler än jag som har det problemet?
  Igår klickade jag hem en svart Hannah dress, kunde hålla mig längre… haha!! Spanat länge på den och älskar alla de andra plaggen jag har köpt! Bor nästan i min gråa collagetröja och älskar min scarf osv 🙂 Lääääängtar efter vårkollektionen!

  Ha en underbar helg med familjen!!
  Kramar

  Svara
 • Nu kom hela inlägget in, tjohoooo!! 🙂

  Svara
 • Neeej, inte alls dåligt att du inte tagit foton, bara ett bra tecken på att ni haft det bra 🙂 Hur länge varar rean i webbshopen? kram

  Svara
 • Vi ska oxå fira makens födelsedag, så det blir fullt upp o fullt hus i helgen! Har dock tagit beslutet att fr o m nu handla mat på nätet o få det hemkört, så blir det mer tid över till annat 🙂
  Kram o trevlig helg!

  Svara
 • Här i Dalarna är det kallt, & jag matar stora fåglarna (kråkor, skator & kajor) flera gånger om dagen <3 bakar fett matbröd var dag 😉 älskar att sitta & se på dom under tiden dom äter, väldigt roande :)) tja… sedan blir det lite tv tittande 😉

  Älskar din blogg <3 mjuk, varm, öm & med underbar känslighet <3

  Kram fina du <3

  Svara
 • Det låter som en riktigt mysig födelsedag. Så fin du är Hannah i Maggans klänning. Här i Skåne har vi – 10 gr brrr. Så idag blev det en runda ner på gymmet och snabbt hem igen i värmen. Önskar dig en fortsatt härlig helg ❤️

  Svara
 • Va mysigt att fira hans födelsedag bara ni två!

  Jag har lyxen att bo på franska rivieran, även om jag inte tycker att det är så värst lyxigt eftersom jag jobbar och betalar hyra som alla andra ;). Men åtminstone är vädret lite bättre, 12 grader varmt idag och soligt, var ner och gick vid havet en stund. Riktigt mysigt =)

  Svara
 • Va mysigt ni har det, bra ! Själv har jag skjutsat sonen tillbaka till studier i Uppsala. Känns alltid dubbelt , saknar honom väldigt men vill ju att han ska få uppleva allt häftigt som händer i hans nya värld . Önskar bara själv att man var 20 år igen och inte 43

  Svara
 • Hade skrivit en lång kommentar som bara försvann i cyberrymden, vet inte vad jag gör för fel, men det händer ofta. Försöker igen! Så mycket mysigt du hade ordnat till Peters födelsedag och det är han ju värd! Ja, jag såg direkt i fredags morse på Nyhetsmorgon att Jenny Alversjö hade er fina Fanny-klänning! Ni kan verkligen känna er stolta som skapat Femme Collection! Och de söta raringarna, Liv och Vida, slutar aldrig förundras över alla fina foton av dem när de ligger tätt intill varandra och sover så tryggt och harmoniskt! Önskar er en fortsatt mysig helg!

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft en mysig helg tror bortkastad film! Vad för typ av rum brukar ni boka på Nobis? Har du tips på nåt mysigt matställe i närheten?

  Kram, Carina

  Svara