Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:59 | januari 18, 2016

Mammamys

God kväll vacker. Jag har precis kommit hem från mamma och Gunnar. Jag, Mio, Vida och syrran åt middag där ikväll och myste.

Du vet hur mycket jag älskar att vara hemma hos mamma 🙂

  
Mimmi och Mio.

  

  

Lilla tokan. 

Vi åt Isaks favoritlax, potatis och sallad. Åt även så mycket till lunch idag så jag kommer vara mätt i dagar känns det som.

  

Vida älskar Aston och ville pussas med honom hela tiden. Blä, säger jag.
  
Dagens möten inne i stan gick bra och magkänslan är också bra. Tror du kommer gilla Femme Collections vår- och sommarkollektionen SS16 massor. Snart är det dags att släppa den (nu i februari) men först ska höst- och vinterkollektionen AW16 säljas in på modemässan i Köpenhamn. Det ser jag fram emot.

Hade ett lunchmöte där jag åt godaste maten på länge. Har längtat efter viltskav sedan jag, mamma och syster var uppe i Kvikkjokk.

  
Viltskav med grädde, champinjoner och rårörda lingon. Till det serverades potatispuré.

Nu tackar jag för mig.

Godnattkram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Mammamys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God natt!!

  Svara
 • Mysigt <3

  Svara
 • Vad mysigt att träffas allihop och bara mysa ihop!

  Svara
 • Det måste vara så kul att kunna få hålla på med eran kollektion! Det finns så mkt snyggt så ni ska vara stolta, allihop ! =)
  Till middag väntar viltskav från Linas matkasse, får se vad det blir för smarrigt.

  Ha en bra dag !
  Kram

  Svara
 • Hej finaste Hannah, jag älskar din blogg men kommenterar sällan, läser däremot dagligen!
  Jag måste däremot missat om vinnaren av resecheckarna på kryssningen med MSC Cruises varit eller är det inte klart än?

  Ha en fin eftermiddag/ kväll!

  Kram
  Therese

  Svara
 • Är äntligen hemma efter en mindre rolig sjukhusvistelse, oj vad jag saknat min säng, maken och allt i hemmet! Nu har jag en mysig kväll när jag ska läsa ikapp alla dina inlägg, tillsammans med en stor mugg kaffe latte och gott fikabröd! Blir alltid lika glad när du visar kort på din fina mamma och när ni är hemma hos henne och Gunnar. (jag skrev väl inte fel namn nu på hennes man!?). Det påminner mig så mycket om mina älskade föräldrar och hur mycket jag saknar dem. Nu är det bara till graven jag kan åka för att känna mig nära dem. Så många gånger som jag önskat att de fanns kvar i livet. Av dem har jag dock fått en barnatro som bär mig genom svårigheter och motgångar.

  Kommer ihåg när din mamma var med i Halv åtta hos kändisar, tror jag programmet hette, det är några år sedan. Hon var så söt och glad och det var så gulligt av henne när hon presenterade sig inför de andra kändismatlagarna, ”Det är jag som är flickornas mamma!” Ja, hon sa ju Linda förstås också! Förstår att hon uträttar mycket gott i församlingen och i alla barnhem som hon och du och Magdalena är engagerade i. Så jag förstår hur väldigt mycket hon och hennes man betyder för din och din systers familjer. (Ja, självklart er pappa också och hans familj också). Hälsa gärna till din mamma att jag beundrar henne och att hon verkar vara en fantastisk kvinna, och så ung och vacker, kunde vara en syster till dig och Magdalena!

  Blev ett långt inlägg, hoppas jag inte tröttar ut dig!

  Svara