Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | januari 20, 2016

Kurera mig dag

God morgon min vän. Hoppas att du sovit gott och vaknat utvilad till en ny dag. 

Jag kan tyvärr inte säga att jag gjort det. Var hos läkaren igår och sedan tandläkaren.

Fick beskedet om att jag har streptokocker, som ofta sitter i halsen och är halsfluss numera bor på min hud. Vilket ger stora sår. Ser ut som brännsår och gör så ont. Blir större hela tiden. Vidrigt. Tar antibiotika och salva mot det. Har feber och mår prutt. Känns som mördarbaktetier som äter upp mig. Laga en tand fick jag göra igår också. Inget stort hål men lika bra att laga. Jag som sköter mina tandhygien maniskt. Tandtråd och borstning varje dag. Detta hålet var dock inte mitt fel sa Tony, världens bästa tandläkare, utan hur själva kindtanden ser ut. Den är svår att borsta helt enkelt. 

Mina sår ser värre ut idag. 

  
Här är ett på kinden.

  
 
Ligger här och kurerar mig idag.

Tack för att Du finns.

All Kärlek ❤️


29 kommentarer29 kommentarer om “Kurera mig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig fina Hannah 🙂 Kram Anna

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara
 • Stackare, det ser ut att göra ont! Hoppas de läker fort nu med antibiotika. Krya på dig, och ha en bra dag!

  Svara
 • krya på dig

  Svara
 • Usch för dina utslag. Stackars!
  Stor krya-på-dig-kram ♡

  Svara
 • Åh stackare! Kryp ner under täcket o kolla Homeland

  Svara
 • Kryakramarna kom inte med

  Svara
 • Låter inget vidare.Krya på dig. Kram

  Svara
 • Neeej!! Fy!! Jag hade något liknande för några år sen. Men jag fick som bölder på ben och i armhålor. En bakterie som alla har hade ballat ur. Det kunde räcka med en böld så blev jag helt under isen. Så trött och hängig. Då märker man att huden är kroppens största organ. Man blir så allmänpåverkad. Hoppas du blir bättre snart!! Kram

  Svara
 • Stackare! Ser riktigt ont ut 🙁 Hoppas du blir bättre snart!!

  Kramar i massor, Carina

  Svara
 • Krya på dig! Är också hemma sjuk idag, jobbar hemifrån iof. Tråkigt att vara dålig. Kan rekommendera The Affair om du inte har sett den och Grimm- om ni får in den på Netflix i Sverige? Får tiden att gå och så känner man inte att man mår dåligt. Försöker tänka att när man mår dåligt så kommer det bättre tider igen snart då allt blir roligare. Kram från ett kallt London.

  Svara
 • Usch vad tråkigt! Krya på dig ❤️

  Svara
 • Men fy, stackare!
  Mycket skit finns det.
  Krya på dig!! <3

  Svara
 • Det där är ju svinkoppor. Har jag oxå haft. Smittar som attans, så håll dig ifrån familjen 🙂 När jag hade det så smittade jag make och barn så det bara gick runt 🙁

  Kram

  Svara
 • Varm krya på dig kram!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Inget kul att vara sjuk men bra att du har fått penicillin så blir du snart kry.
  Håll ut.
  Krya på dig

  Kramis Iréne

  Svara
 • Hej Hannah! Du ska se att du snart blir bättre.
  På tal om din collection, var jag igår kväll i kontakt med din säljare här i Göteborg. Helena. Hon var kanonbra o gav utförliga svar.Så nu har jag köpt en tröja eftsm Johanna Knitted i Bordeux var slut. Synd, för den var jag förtjust i.
  Krya på dig! Kram

  Svara
 • Krya på dig!! <3

  Svara
 • Men fy din stackare! Krya på dig !
  Kram

  Svara
 • Aj då, svinkoppor är lurigt att bli av med, smittar extremt mkt o lätt !

  Svara
 • Vidrigt! Kram

  Svara
 • Fy det låter inget vidare! Krya på dig från snöiga vackra Gbg.

  Svara
 • Krya på dig kram!

  Svara
 • Skickar dig en STOR krya på dig kram ❤️

  Svara
 • Men stackars! 🙁 stor kram

  Svara
 • Men fy vad jobbigt! Hoppas det blir bättre snart!

  Svara
 • Åh men stackars dig, min son fick streptokocker i sina vattenkoppor och hade hemska utslag över hela kroppen, fortfarande stora ärr efter 1,5 år. Han smittade även mig med en på fingret, lindrigt men fruktansvärt så lider med dig 🙁 krya på dig snart!! Kram

  Svara
 • åh men stackars dej Hanna! åh det sur oxå ut som om det gör jätte ont stackars dej Hoppas att pencilinet verkar fort o du blir pigg stor kram och krya på

  Svara
 • Stackars dig!! Krya krya! <3

  Svara