Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:33 | januari 23, 2016

Tjejkväll och Friends

Hej vacker. Hoppas allt är väl. 

Jag firar in lördagen med att känna mig riktigt pigg och kry. Går runt med ett plåster i ansiktet men vad gör väl det när man är frisk 🙂

Pojkarna är i stan, Peter på hockey, Liv på kalas och jag och Vida pysslar här hemma. Ovanligt lugnt och tomt.

   
 Jag i raggisar och sköna hemmakläder och Vida i strassdiadem, Frost”päls”jacka och flotta tofflor. 

Liv och Vida fick ett Lego Friends igår och har inte gjort annat än att leka med det. Vad gör jag då? Jo, passar på att kolla några avsnitt av mina serier som jag nu följer.

  
Snart kommer Lenita hit och vi ska ha tjejkväll. 

Äta tacos och dricka lite bubbel. Som jag längtar efter att hon kommer hit.

Vad gör du ikväll?

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Tjejkväll och Friends”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Undrar vad du tyckte om håret du lade in? Hair talk tror jag att det var..Satt i mer hår? Dessutom ser dina bryn fina ut!!
  Ha en fin helg! Kram

  Svara
 • Åh, jag älskar det! Japp, Hair Talk heter det. Har bara en liten rad men det räcker för mig. Fyller ju bara ut håret. Känner verkligen att det inte sliter alls på håret. Det krävs lite mer fix men det är helt okej. Tidigare satt mina extensions i ca 4 månader men nu flyttar jag upp slingorna ca var fjärde-femte vecka. Tack! Trivs så med brynen. Alltid fixad utan att behöva fylla i dem 🙂 Kram

  Svara
 • Låter mysigt:-) jag och min man ska också dricka bubbel och äta gott. Stor kram

  Svara
 • Så bra att du mår bättre! Jag jobbar m infektioner o antibiotika, så det var skönt att se att du inte råkat ut för antibiotikaresistenta rackare :)! Vi är på landet, har åkt lite skidor – men ffa vakar vi över dottern som är risig i magen. Nu hoppas jag på en lugn natt – inte som förra då dusch o tvättmaskin gick för fullt….
  Kram

  Svara
 • Hej underbara Hannah!

  Du inspirerar verkligen med ditt liv och din energi i din blogg, trots att ni har haft sjukstuga i familjen. Jag har nyss avslutat min behandling med cellgifter och strålning (bröstcancer)och längtar efter mitt hår och mina ögonfransar….vet att jag kommer att få tillbaka allt igen vad tiden lider. Vet att du testat serum för ögonfransarna men minns inte vad du kom fram till. Kanske du har lust att skriva något om det någon dag?
  Kram
  Lotta

  Svara
 • Hej Hannah!

  Är på G att beställa en Hannahdress men känner mig osäker på storlek.. Är normalt en 38:a. Skulle du då rekommendera s eller m?

  Tack på förhand 🙂

  Svara
 • Hej fina Emma, jag tycker du ska beställa en M. Kram ❤️

  Svara
 • Vacker som alltid Hannah ❤️

  Svara
 • Din blogg blir jag alltid glad av att läsa, och du verkar genuint vara en snäll person:) vilken tur att du känner dig bättre, men vet du, du är till och med snygg , med ”prickar” i ansiktet! Jag har beställt kläder från femmecollektion, och allt var helt perfekt , satt otroligt bra, och koftorna varma och sköna, riktigt fina kläder du har, hoppas de börjar att säljas i Norrland oxå:)

  Kram till dig och ha en alldeles underbar dag Hannah

  Svara