Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:37 | januari 24, 2016

Vinnaren av presentkort

Hej igen. Vinnaren i min tävling tillsammans med MSC Cruises är dragen och nu, bättre sent än aldrig, lägger jag upp den 🙂

Hon som vann presentkortet på 6000kr till en av MSC Cruises härliga lyxkryssningar heter Elisa och här är hennes motivering:

  

Den 14 december, 2015 kl 21:59 Anemonia:

Svar; 13 fartyg.

Oj, vilket fantastiskt pris! Har aldrig någonsin varit på en kryssning, men allttid längtat efter att få åka på en! Det har nog alltid varit min högsta önskan, hoppas att det en dag slår in!

Tänk bara att få befinna sig på ett lyxigt, flytande hotell, enormt stort och oändligt många våningar! Skulle då önska att få bo i en hytt mot havet, som jag älskar, få vakna upp till ett turkosblått glittrande hav utanför fönstret. Vaggas till ro på kvällarna till det kluckande ljudet av vågorna. Ta dagen som den kommer, välja vilken av alla restauranger vi ska äta måltiderna på. Sitta på däck i solen och bara titta på allt och njuta av dagen. ”Studera” de övriga resenärerna och gissa var de kommer ifrån. Kanske gå till gymmet och träna lite, med tanke på all den goda maten skadar det nog inte med lite träning mellan varven. Kanske maken tar en joggingtur. Jag njuter av en lyxig, välbehövlig behandling på spa. Hinner kanske med en svalkande simtur i poolen.

Anlöpa en vacker hamnstad vid Medelhavet som jag aldrig besökt, bara drömt om. Kanske Genoa i Italien, Palma på Mallorca eller varför inte Marseille i Frankrike? Boka en guidad tur och utforska sevärdheterna i staden. Eller bara sitta på en trattoria eller ett litet franskt hamncafé och njuta av folklivet och insupa alla dofterna.

Tillbaka hem till fartyget, kanske är det middag vid kaptenens bord som gäller för kvällen och jag får ta på mig min allra tjusigaste klänning. Vilken upplevelse!

  
Grattis!

Kram ❤️

 


1 kommentarerEn kommentar om “Vinnaren av presentkort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hannah! Vill tacka dig än en gång för den mycket glädjande vinsten! Har varit i kontakt med MSC Cruises flera gånger och de är verkligen jättegulliga och rara, och så hjälpsamma! Kommer att bli riktigt bra det här!

    Svara