Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | januari 25, 2016

Hörselkåpor mot gnäll

Hej min vän. Hoppas att din vecka börjat bra.

Jag har en helt okej måndag men känner mig trött och på mindre bra humör. Kanske inte riktigt hämtat mig ännu.

Hade möte i stan och sedan mötte jag upp mamma på en sen lunch innan jag hämtade flickorna.

   

Mamma får mig dock alltid på gott humör…

  
… Och god mat hjälper också till 🙂 

Pojkarna är på sina rum och flickorna far runt i köket. Vida är på ungefär lika ”bra” humör som jag är på och gnäller samt tjafsar med Liv konstant. Kom på en bra lösning att slippa bli på sämre humör av bråket.

   
 
Lånade Vidas hörselkåpor 🙂 Nu blir gnället inte lika gällt utan mer dovt. Perfekt när jag lagar mat.

 

Lagar köttbullar och stuvade makaroner. Kokar makaronerna i mjölk i 25 minuter och kryddar med muskot, salt och peppar. Kan knappt komma på något godare. 

Vad äter du till middag ikväll?

All Kärlek ❤️ 

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Hörselkåpor mot gnäll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här blir det pasta å köttfärsås. + att det ligger en semla å väntar mums. Jag brukar stoppa lite bomull i öronen när det e mycket ljud. Faktiskt det bästa för det blir inte så dovt bara tystare. Krya på dig fina hanna. Kram

  Svara
 • Det blev ris och korvstroganoff med curry till vår stor familj.
  Ha en härlig kväll!:)

  Svara
 • Haha bra idé tror jag stjäl den direkt 😉 Har inga småbarn men däremot PMS deluxe så just nu är allt och alla jobbiga ..(med lurar på och lite tur så kanske nån förstår att man vill va ifred

  Svara
 • Åh, har samma ”fina” humör. Dags för jobb- å karriärbyte om en vecka så mina tankar är INTE på lego, Bolibompa å minioner. Gaa! Detta i kombo med fullmåne gav mig ett psykbryt idag kring middagstid så det blev hämtmat, grekisk sallad till mig å kebab till ungen. Nu: en kopp te å öppna tårkanaler. Oh well. Hej livet, liksom!
  Kram på dig!

  Svara
 • Festligt, bloggade innan idag om just middagspusslet. Kram Mia

  Svara
 • Vi firar dotterns 19 årsdag! Och då blev det hämtmat från Väsbys bästa restaurang!Kyckling rödcurry mums!
  Du måste prova Hannah 🙂

  Svara
 • Hahhaah underbart!! Ska sno med mig Miras, TILL JOBB!!!! Puss saknar dig

  Svara
 • I kväll har jag tränat och sen åt jag mat som yngsta sonen hade lagat. Gott

  Svara
 • Grymt men tips! Lyssnar på pod när jag lagar mat-hör inget annat & får skratta lite på kuppen!
  Stor kram

  Svara
 • Hos oss blev det en smarrig köttfärssås, spagetti och sallad. Håller med om stuvade makaroner minns mormors som var älsklingsrätten:-) KRAM

  Svara
 • Hos mig blir det ALDRIG stuvade makaroner, det och blodpudding är de enda maträtterna jag aldrig skulle få in i min mun. Grrrr! Annars är jag allätare, ensam i kväll då blir det det bästa jag vet; Apelsin, solrosfrön och Keso, men det kanske den ordentliga tycker är nån mat, men jag ÄLSKAR det !

  Svara