Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:34 | januari 30, 2016

Under My umbrella

Hej vacker. Hoppas att du har en skön helg. Här är det full storm och grått utanför fönstret. Håller mig inne under täcket ett tag till.

Vida har haft ont i öronen inatt och somnade typ vid kl 7 imorse efter en natt med gråt. Hon vaknade nu så hon har fått lite sömn ändå och mår bättre.

Förlåt för att jag inte hörde av mig igår. Men dagen och allt gick i ett. Flickorna var hemma och då är det inte många minuter över 🙂

Vi var i stan och kikade runt och vi besökte min vän Tinas Pop Up-Store i Kungsträdgården. Wow, så mycket snyggt. Löpte amok bland väskor, klänningar, jeans och jackor.

   
    
   
Tack Tina för bästa shoppingen.

Jag ska visa dig sen vad jag köpte. Är så nöjd.

  
De här sötnosarna gick också därifrån med något nytt. De fick varsitt fint paraply från Odd Molly.

   
 Kunde inte vara mer passande då det började regna när vi klev utanför dörrarna.
Jag var ju i stan i torsdagskväll och åt middag med vår nya designer samt några vänner. Men innan jag och Peter mötte upp dem så tog vi ett glas bubbel på Zink. Verkligen ett trevligt ställe med god mat och grym personal. Ett tips om du ska ut och äta i Stockholm.

  
Vår gamla vän Pierre stod i baren.

Jag har så dålig koll på vad som är inne i musikvärlden, vilka DJs så är heta mm. Känner mig väldigt gammal på den fronten 🙂

Det kom in en ung kille och Pierre undrade om jag visste vem det var. Hade ingen aning. Men tydligen var han den nya Tiesto (en av världens största DJs) och hade över 5 miljoner följare på Instagram. Var ju tvungen att ta en bild med honom för att imponera på William och Mio. Coola morsan. Ha ha, det gäller att försöka i alla fall.

  

Martin Garrix och jag. 

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Under My umbrella”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh så synd att jag inte bor närmre. Var kommer din fina svarta skinnjacka ifrån? Kram.

    Svara