Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:17 | februari 1, 2016

Halv special 

Hej igen vacker. Nu är vi på väg mot Båstad för att lämna flickorna hos farmor och sedan bär det av mot Köpenhamn.

Har hunnit med Sibylla-mat och har Netflix redo på mobilen. Om ca sju timmar är vi framme.

  
Kokt korv med mos och grillkrydda. Saknar bara västkustssalladen. En halv special (men utan brödet) som vi säger i Göteborg 🙂

Hade ett spännande möte imorse. Något som kommer bli bra för dig också. Vi ska bygga om hela Femme.se. Sidan kommer bli så mycket snyggare, bättre samt mobilanpassad. Responsiv, så den är lika bra oavsett om du kollar på en läsplatta, mobil eller dator. Nu äntligen är det dags. Detta borde gjorts för flera år sedan.

Stor Kram ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Halv special ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men mys! 🙂

  Svara
 • mumms nu blev jag hungrig

  Svara
 • Va roligt!! Välkomna till Köpenhamn o min hemstad

  Svara
 • Kan jag få din ämnesomsättning tack!!Hahaha

  Svara
 • Kör försiktigt, och trevlig resa!!!

  Svara
 • Mmmmm en sån var länge sedan! Riktigt gott ibland!

  Kör försiktigt!!

  Kram, Carina

  Svara
 • Spännande att se hur sidan blir!! Kör försiktigt och ha det så skoj!!

  Svara
 • Det glädjer mig och höra 🙂 kanske jag kan
  Skriva längre kommentarer till dig utan
  att halva texten försvinner. Välkomna till Skåne
  regn och åter regn och just nu full storm.
  Lycka till på mötet och i Köpenhamn ❤️

  Svara
 • Jag skulle oxå ha stått på en mässa på onsdag (men om läkemedel), men jag fick snabbt fixa o trixa så andra kan klara det uran mig. Redan innan jag hunnit t kontoret i morse hörde dagis av sig o sa att dottern kräkts… Och nu ligger jag o känner mig lite risig.. Och har skämts sen i morse för att jag lämnade henne på dagis, borde kanske ha insett att hon inte bara var trött…
  Apropå bio så kanske The Danish girl är bättre, jag tycker den verkar bra:)
  Kram o lycka till o Kph!

  Svara
 • Haha ja de där va ingen halv special precis:) fråga din man om han minns ”Gustafs” i Halmstad? Han är väl ifrån Båstad lr? I så fall vet han vad en ” riktig” specialare är:)) och nej, han är inte för ung för att veta.

  Svara
 • Nä, mer än halv halv special 🙂 Peter är från Malmö. Kram

  Svara
 • Superfina kläder ! Men tyvärr så höll inte min Angie blus, sömmarna har gått upp på blusens insida av armarna vid flera ställen! Använd 4-5 ggr och aldrig tvättad ! Tråkigt nu får jag bara kassera den eftersom jag inte kan lämna den som en reklammation för det har gått för lång tid anser butiken och kundtjänst på Femme inte kan göra något . Tråkigt på så fin blus.

  Svara
 • Hej, vilken butik har givit dig det svaret? Skicka ditt kvitto/orderbekräftelse till [email protected] så hjälper vi dig så klart. Kram

  Svara
 • Kul, vi ska ner på onsdag och kolla in nya coola klädmärken för kids, kommer ni även finnas på kids?
  Kram Malin

  Svara