Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | februari 2, 2016

Lagertömning

Hej igen. Nu bär det av mot Malmö. Ska verkligen bli spännande. Har sett mycket fram emot att ställa ut på modemässan. Höst- och vinterkollektionen AW16 är så snygg. Rockig och romantisk. Ska ge dig ett smakprov under dagen 🙂

Nu har jag ju tipsat dig om grym REA hos oss samt vår pop-up butik men inget till de lite större barnen.

Så nu är det dags för dem att också få något 🙂

  
Mina pojkars favorit KidsBrandStore har lagertömning nu. De kör slutspurten på vinterrean. Passa på att shoppa snygga jackor, jeans, tröjor och mycket annat från kända varumärken. 

Känns alltid bättre att shoppa dyra märkeskläder när det är REA. William och Mio är i den åldern där de verkligen blir glada för och önskar t.ex. Ralph Lauren, eller Raffe som de säger, Levis och andra märken.

Jag har börjat fylla varukorgen och har hittat de här jeansen och västen.

   
 
Har stått på Mios önskelista sedan innan jul. 

Stor Kram ❤️
                   I samarbete med KidsBrandStore


1 kommentarerEn kommentar om “Lagertömning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du har så mycket vackert som jag skulle vilja ha. Finns ju saker som passar till pensionärer också, man behöver ju inte ha s.k tantkläder för att man är pensionär.MEN… har inte råd, trots fina priser. Är i stort sett fattigpensionär. Jobbat som sjuksköterska i hela mitt liv, oftast heltid, förutom när barnen var små. Är änka och när allt är betalt så har jag i bästa fall 2000 kr kvar att leva på hela månaden.
    Usch vad jag gnäller, men trivs ändå med mitt liv, ganska frisk mm. Älskar att se era kläder och man kan ju fönstershoppa, haha-

    Älskar kläder och inredning mm.
    Tack för din fina blogg och jag kommer att följa dig fast jag är en tant. Kram

    Svara