Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | februari 3, 2016

Bella Center

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl. 

Jag var uppe i ottan och är nu på Bella Center i Köpenhamn. Mässan har öppnat och vi är redo 🙂

   

Är du här så välkommen till vår monter C1-019.

 Har fått några av bilderna från förra veckans plåtning av Femme Collection. Klänningen Rachel Dress som jag har på bilden kommer i slutet av februari då vi släpper vår- och sommarkollektionen SS16.

Hur ser din dag ut?

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Bella Center”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att ni är igång, hoppas ni får en grym dag! 🙂

  Jag har varit på lek, fika, lunch och babysång med sonen på förmiddagen 🙂

  Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah. Det finns en risk att detta meddelande försvinner i mängden av många andra meddelande du får, men den risken tar jag ☺️ anledningen till att jag skriver till dig är för att du har en familjesituation som jag själv kommer att befinna mig i inom några år. Och det är att ha barn med flera olika pappor. Något som många kan ha åsikter om och det finns såklart en rädsla från min sida att folk ska prata. Har 2 barn med 2 olika pappor. Nu har jag träffat Han, ja du vet Han som man bara kunnat drömma om tidigare. Men han har inga barn och vill sjävklart ha egna barn med. Jag som hade bestämt att jag var klar. Men tanken av att behöva välja bort honom för jag tidigare bestämt att jag var klar med barn var som för smärtsam.. Rädslan att bli själv med 3 är oundviklig även om man inte ska tänka så, rädslan över vad omgivningen ska tycka finns såklart mm. Jag har ingen i min omgivning men brukar alltid kontra med att kan Hannah Graaf ha de så kan jag me☺️ Har du stött på några kommentarer angående ditt val i livet? Vänliga hälsningar /Emma

  Svara