Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | februari 8, 2016

Gips och frisk luft

Hej min vän. Hoppas att din måndag och vecka börjat på bästa sätt. 

Här händer inte så mycket. Mest bara sjukstuga. Liv är fortfarande risig men snart kickar nog penicilinen in. Det är mycket vila men när febern gått ner så har hon lite mer energi och vill hitta på saker. I julklapp fick hon ett gipsfigur-kit. Perfekt underhållning. Gjorde gipsfigurerna igår så idag har de torkat och är redo att målas.

Min mamma och jag pysslade mycket när jag var barn och just gipsfigurer var det bästa jag visste. Jag hade Snövit och de sju dvärgarna och har nog målat tio Snövit och sjuttio dvärgar 🙂

   
    
 Nu ska de bara målas.

Jag och Peter tog med tjejerna ut på en promenad. Liv behöver frisk luft. Känns som huset osar bakterier och halsfluss. Vill bara vädra ut, städa och byta lakan… och tandborstar. Tandborsten är viktig att kasta och köpa en ny när man varit sjuk. Tänk så mycket snusk det finns på den efter en halsfluss.

   
   

  
Frisk luft, vila, soppa och glass gör nog susen för Livan.

Stor Kram ❤️
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Gips och frisk luft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh just gipsfigurerna minns jag! Jag hade också snövit och de sju dvärgarna och det fanns många, många sådana upplagor hemma hos oss:)
  Hoppas Liv kryar på sig snabbt, kram

  Svara
 • Hej!

  Ett tips är att köpa magneter som du lägger i gipset( låt det torka lite) så har ni egna kylskåpsmagneter ni kan måla.
  Krya er! Kram

  Svara
 • Det ingick magneter samt att göra brosch i kittet. Perfekt! Kram

  Svara