Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:57 | februari 9, 2016

I am a Unicorn

God morgon min vän. Hoppas att du sovit gott och att dagen börjat bra. 

Jag ligger med en sovande Vida på magen. Lite svårt att väcka henne efter snart två veckor hemma från förskolan. Hela förra veckan var hon nere hos farmor och veckan innan var det förkylning som härjade. Jag däremot vaknade tidigare än jag behövde. Vad har hänt med mig?! Jag älskar ju att sova. Gick upp, drack kaffe och väckte sen pojkarna och fixade frukost. 

  
Älskar budskapet på mitt nya doftljus 🙂 Det var bra att läsa på morgonkvisten. 

 
Äntligen har jag Isak runt min handled igen.   
 Nu har både jag och syster våra Isak-armband. Känns tryggt. 

Blev så ledsen när jag tappade mitt vackra armband som jag haft på mig sedan Isak lämnade oss. Tog aldrig av mig det. När jag en dag upptäckte att det var borta så fick jag riktig ångest. Konstigt hur ett armband kan ge så starka känslor. Det var liksom en del av minna minnen av Isak. Svårt att förklara. Min Älskade Isak. Saknar honom så det gör ont i hela kroppen. Snart är det hans födelsedag. Den 22 februari fyller han år. Samma dag är hans lillebror beräknad att komma till världen. Är inte det fantastiskt. Så starkt. Det är som om han kommer tillbaka till oss på något vis.

Önskar dig en underbar dag. Glöm aldrig bort att du är värdefull.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “I am a Unicorn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Svårt att föreställa sig er saknad av Isak. Jag har själv en underbar Isak i tonåren. Vad vore livet utan honom? Underbart armband, jätte fint verkligen. Ta hand om dig idag och fortsätt ge oss inspiration fina Hanna!
  Kram

  Svara
 • Fint armband! Kram

  Svara
 • Jätte fint armband!
  Det andra ocså, med cirklar på, var kommer det ifrån?

  En fundering, var har du din fina vigselring? Den har du inte haft på dig på länge.

  Mysigt för er med en liten bebis i familjen snart igen 🙂

  Kram!

  Svara
 • Det är ett Love Bracelet från Cartier. Jag använder bara mina vigselringar vid speciella tillfällen. Har fått en tvångstanke på att jag kommer tappa dem så jag vågar inte ha på mig dem 🙂 Kram

  Svara
 • Ville bara skicka en kram…!

  Och vart kommer det underbara ljuset ifrån? 🙂

  Svara
 • Tack! Det är från elsaleonie.se. Kram tillbaka ❤️

  Svara
 • Hej! Du får mer än gärna kolla in min blogg! Skriver om vardag, tankar och ibland krönikor! Ha det bäst ♥

  Svara
 • Så fint armband <3 kram

  Svara
 • Jag är likadan m mina ringar! De är aningen för stora o flyger lätt av – en gång när jag skulle torka dotterns rumpa efter att hon gjort nr 2!!! Som tur var hamnade de på golvet o inte i toan! Såg dig o din vän på REA på Barnkanalen idag:)
  Kram kram

  Svara
 • Livet är så himla förunderligt ibland. Hoppingivande och mäktigt! Underbart vackert armband. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/02/09/mindfulness/

  Svara
 • De alltid så trevligt att kika in på din blogg Hannah! Du är inspirerande och känns som en varm person.

  Kramar

  Svara