Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:40 | februari 10, 2016

Fullt ös

God morgon vacker. Hoppas allt är väl. 

Igår började vår införsäljning av FME i Stockholm. Vi kommer öven köra idag och imorgon. Fullt ös. Känner mig stolt över AW16 och det är roligt att visa upp höst- och vinterkollektionen för våra återförsäljare. 

  
Tog en enda bild igår. Risigt av mig.

Idag ska jag vara bättre fotograf.

  
Fick många frågor om den puderrosa tröjan jag  hade på mig häromdagen. Här är den i blått. Det är Isa Sweater och släpps i vår webshop och hos våra återförsäljare i slutet på februari. Den fick namnet efter Isak. Min favorittröja 🙂

Hela vår- och sommarkollektionen är så fin. Man blir glad av den. Det kommer ett nytt fräscht Leo-print. Vilket har efterfrågats.

Idag mår Liv så mycket bättre. Äntligen har penicillinet kickat in. Ingen feber och hon kan äntligen få i sig lite mat. Hon som var så tunn innan hon blev sjuk är nu bara skinn och ben. Tussan. Men hon är stark som en oxe. Den lilla kroppen bär på oanade krafter. 

Igår fick hon ligga på soffan och mysa hos syster och idag är hon hemma med min vän Nathalie. Tack och lov för vänner och familj som kan rycka in när man behöver hjälp.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Fullt ös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va skönt att hon mår bättre. Hoppas ni klarar er nu ett tag. Ni har haft mycke sjuklingar. Den b blåå e så fin. Ska skicka efter den när den kommer. Kram

  Svara
 • Vår lilla tjej är med sjuk, hon är i o för sig bara 16 månader men har runt 40 i feber. Va feberfri igår men det är tillbaka idag igen 🙁 Så nu ska jag vabba resten av veckan.
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

  Svara
 • Så skönt att hon blivit bättre, lilla Liv. Bra att hon börjat kunna äta, aptiten kommer nog att komma tillbaka så att hon får äta upp sig och bli riktigt frisk, stark och kry igen! Vilken snygg tröja du har, helt underbar färg, blåaste blått! Så fint att den fått namn efter Isak. Och du är strålande vacker som en filmstjärna!

  Svara