Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | februari 11, 2016

En korg med hjärtan

God kväll min vän. Hoppas allt är väl. Jag har precis packat en ryggsäck med matsäck. Smörgåsar, varm choklad och fika. Strax ska Peter köra mig och flickorna till tåget. Vi tre ska på äventyr. Vi ska åka kvällståget upp till min pappa i Älvdalen. 

Där ska vi vara i helgen. Så underbart mysigt. Alldeles för längesedan jag var där. 

Även idag har jag haft införsäljning av Femme Collection i Sjösalongen på Radisson Blu Strand Hotell. Sedan imorse har jag varit där och haft möten.

Det har varit en givande och bra dag.

  
Igår kväll var jag förbi på ett trevligt och personligt event som Pernilla Wahlgren höll i. Hon visade sin kollektion SS16 på butiken Provrummet i Mood Gallerian.

Alla bjöds på bubbel och juicer samt kallskuret och ost. Det fanns så många vackra klänning i spets, mönster och härliga färger.

  
Pernilla och jag.

Hittade massor av fina klänningar till sommaren.

Efter det så gick jag, Peter och Jesper på restaurang Zink på Biblioteksgatan och åt middag.

  
Åt en salladen med tonfisk. Den godaste salladen jag någonsin ätit. Mmmmm!

Imorse knackade det på dörren till Sjösalongen och härliga Dominika Peczynski stod utanför med en korg fylld av goda viner och choklad. En Alla Hjärtans Dag-korg ❤️

  
Rött, rosé och bubbel. Trevligt. Jag tackar.

Nu är det dags för oss att fara. 

Hörs från tåget.

Varm Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “En korg med hjärtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den salladen hade jag älskat. Mums! Ha en fin resa
  Kram Mia

  Svara
 • Alltså den där tröjan måste jag ha !!! Den översta, den första. Fy så snygg Hannah!

  Svara
 • Byxorna du har tillsammans med den grå Femme-tröjan!! Var ifrån?? Såå snygga. Kommer ju inte alls se ut sådär på mig, men prova kan man ju alltid göra:)

  Svara
 • Det är ett par skinnleggings från Marlene Birger. Ett av mina absolut bästa köp någonsin. Håller år ut och år in. Kram

  Svara
 • Läste precis på Pernillas blogg och såg fotot med er tillsammans i hennes butik. Ser att du håller i en blå/vit långklänning och den blev jag väldigt förtjust i när Pernilla visade kläderna som kommer i vår. Kommer ev att beställa den, jag är så lång så hennes korta klänningar blir vääldigt korta på mig! Man kan förstås ha leggings under, men inte alltid. Så vackra färger på den klänningen. Så roligt för dig och flickorna att åka upp till Älvdalen och hälsa på din pappa med familj, förstår att ni alla gläds åt det! Här uppe i nordligaste Sverige har vi snöstorm, snön vräker ner och det blåser på tvären, så kallt och ruggigt. Snökaos på vägarna. Längtar efter vår, sol och sommar!

  Svara