Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:58 | februari 13, 2016

Gåsmamman

God lördag min vän. Hoppas att din helg har börjat bra.

Jag och tjejerna bara myser runt hemma hos pappa, Marie och Leon. Så fridfullt och skönt. Strax ska vi fara till Mora och heja på Leon när han har innebandymatch.

Ikväll ska vi ut och äta middag på byn. Pappa fyller år på måndag så jag vill bjuda ut pappa och hela bunten på födelsedagsmiddag.

Jag och pappa har tipsat varandra om olika serier och filmer som vi tycker är bra. Mitt stora filmintresse kommer från pappa. Vi har alltid kollat mycket på film och jag lärde mig tidigt att tycka om allt i filmens värld. När jag var liten och mina kompisar rabblade alla namnen på My little Ponys så kunde jag rabbla Hollywoods bästa skådisar och filmer. De fattade ingenting 🙂

Tänkte ge dig ett bra tips om en svensk serie som äntligen har premiär på Kanal 5. Gåsmamman.

Så galet spännande och bra. När jag såg den i höstas så brände jag av alla avsnitt på några få kvällar i soffan. Kunde inte sluta titta. Allt är så bra. Storyn, skådespeleriet och dramaturgin. Du kan helt enkelt inte sluta titta.Jag är ett stort fan av Alexandra Rapaport också. Grymma kvinna.

Gåsmamman har premiär 18/2 kl. 21 på Kanal 5.

Kika in trailern

Det vill du inte missa va?

Stor Kram ❤️
                        

                    I samarbete med Kanal 5


6 kommentarer6 kommentarer om “Gåsmamman”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tyckte gåsmamman var SÅ bra!! Vill bara se mer.. Har precis börjat titta på scandal som också är ganska bra.
  Min pappa bor inte i samma stad som mig heller och det är en liten sorg faktiskt, speciellt nu när jag har fått barn. Saknar honom väldigt.

  Kram på dig

  Svara
 • Jaaa jag längtar SÅ efter att Gåsmamman ska börja så man får rysa lite i soffan :=D. Så jättemysigt och fint du (ni?) dukat upp på bordet, med ljusen och allt. Som bäddat för en riktig mysstund. Gillar din och din syrras blogg, kollar varje dag 🙂 Så goa ungar och ni bjuder så mycket på er själva.Kramisen från snöigt Skåne

  Svara
 • Spelar Leon med 05-or i Mora svart ?
  I så fall mötte han min son ☺️
  Vi som alltid åker hela familjen när det är match eftersom
  min man är hjälptränare till sonens lag. Synd att jag inte åkte med idag,hade varit roligt att
  träffa på dig .

  Svara
 • Han spelar med med 05-orna och mötte Mora Kais i rött. Tror 05-orna spelade precis innan på den stora planen. Synd att vi missade varandra. Kram

  Svara
 • Gåsmamman är såå bra! Plöjde alla avsnitt på en dag! 🙂 Kunde inte sluta titta!

  Ha en fortsatt trevlig kväll! KRAM!

  Svara
 • Här kommer ett kanonfint på film http://m.imdb.com/title/tt1197624/
  Den är grym ibörjan men den är så himla bra.
  Må så gott!

  Annette

  Svara