Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | februari 15, 2016

Bortskämd 

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en fin helg.

Min och flickornas har varit underbar. Vi ville knappt fara hem 🙂

Pojkarna var hemma när vi kom igår kväll efter en pappahelg hos Mios pappa. Det blev inte så mycket Alla Hjärtans Dag-mys för vi var alla trötta och William och Mio risiga. William hade 40 graders feber och mådde dåligt. När ska dessa sjukdomar ge upp?! Vår höst och vinter har verkligen varit fruktansvärt tung med massor av sjukdomar och olika åkommor.

Peter är i New York med sin bästa kompis, sedan i fredags, och kommer hem ikväll. Hem till en sjukstuga. 

Vår tågresa hem gick bra iallafall. Tjejerna lekte och sov en stund sedan var vi framme. Smidigt med tåg tycker jag.

  Vi åt pizza innan vi begav oss till Mora och tåget. En väldigt god variant som med bl a banan, ananas, jordnötter och curry.
  Vi fick med oss kärleksfulla jordgubbar av pappa.
   
 
När jag kom hem hängde det en påse på dörren. En otroligt fin Alla Hjärtans Dag-gåva från Soft Goat. Tusen tack! 

   
    
 
Jag som inte hade väntat mig att bli uppvaktad blev rent av bortskämd. På mitt nattduksbord låg ett kuvert från Peter som han lagt där innan han reste till USA. Det var olika ledtrådar som ledde fram till ett paket. 

   
Fick ett par supersnygga skor. Blev verkligen glad. 

Nu är jag i stan och ska på några möten samt fixa håret hos Creative Headz. 

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️

 


26 kommentarer26 kommentarer om “Bortskämd ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad otroligt fint och romantiskt gjort!!

  Svara
 • Nämen gud vad gulligt och romantiskt gjort! Förstår att du blev superglad.
  Önskar dig en fin måndag och en fin vecka.
  Kram <3

  Svara
 • Du är så peppande! Älskade den här intervjun med dig! Tack för tips och för en allmänt feelgoodblogg!

  http://www.chic.se/hannah-graaf-startade-eget-kladmarke-har-ar-hennes-basta-tips/

  Svara
 • Vad gulligt av Peter!! Krya på killarna!

  Svara
 • Var inte dina pojkar hos Maggan i helgen?

  Svara
 • Det var pappahelg men de var hos syrran en dag från lördag till söndag för Mios pappa jobbade och åkte till Thailand. Så nu slipper du undra. Men förstår inte varför du undrar när du redan vet det och sett det på hennes blogg?

  Svara
 • Så gulligt av Peter. Själv är jag änka och får inte längre så fina presenter, saknar min man så otroligt men kan ändå glädjas åt andras glädje. Tur det för annars blir man bitter och det är det sista jag vill bli.
  Kramis, älskar din blogg

  Svara
 • Varför jag undrade? jo för du skriver att de varit hos Mios pappa helgen när det i själva verket var hos din syster!!!!!

  Svara
 • Tycker det är lite egoistiskt att belasta sin höggravida syster som ska föda vilken sekund som helst, och själv dra upp till ävldalen och bli uppassad av sin pappa…. då hade man väl stannat hemma om man vet om att Mios pappa ska till Thailand och Peter till USA och tagit själv hand om sina barn

  Svara
 • Tyvärr kan inte jag styra över pappahelgerna. Så det får du säga till Mios pappa. Det är ju tur att pojkarna är så stora så de sköter sig själva men att syster ställer upp med tak över huvudet när det behövs. Så gör familj. Vad jag vet så har hon både man, Mumin (som passar Charlie) OCH sin kompis My där. Så det var nog inga problem ska du se. Men fint att du har så stort hjärta och engagemang i andras liv.

  Svara
 • Så hade iaf jag gjort!!! men vi tänker ju olika som sagt

  Svara
 • Vilken otroligt fin och romantisk alla hjärtans överraskning från din kära man, snygga skor också! <3

  Svara
 • Till undrande

  Det är väl ändå inte din uppgift att lägga dig i en familjerelation & tala om vad som är egoistiskt?! Jag tror att Maggan klarar alldeles utmärkt att föra sin egen talan UTAN din hjälp! En onödig kommentar från din sida. Hade du skrivit samma sak om det vore en pappa som haft sina barn hos sin bror? Passar det inte att läsa bloggen & respektera vad Hannah skriver så kan du välja att inte läsa den. Vad ger dig rätten att kränka någon på det här sättet?! Sköt du ditt så sköter alla andra sitt 🙂

  Svara
 • Du verkar ju ha så bra kontakt med Mios pappa så självklart hade ni kunnat komma överens om pappahelgen…. och vad gällde My så lämnade hon hunden också på deras ansvar och drog ut och festade…Filip hade ju fått gå ut med den mitt i natten som om inte det vore nog att ta hand om sin egen famil och vara beredd på att åka till BB med sin sambo(Maggan) så hade de huset fullt med att ta hand om andras barn och hundar det är nåt som inte går i min skalle hur man kan göra så belasta andra för sin egen vinning men vi är som sagt olika….

  Svara
 • Emma! ja visst Maggan kan tala för sig !men kanske svårt säga nej när nån frågar sätt dig själv i Maggans situation… hade du ställt upp och ha huset fullt av hundar och ungar när du har förvärkar och inte vet när du ska åka till BB… hon hade ju tack och lov den gulliga Mumin hos sig
  men tycker inte man utsätter gravid kvinna och hennes man i denna situation för egen vinning…..sen får du tycka vad du vill

  Svara
 • Det är väl inte att kränka nån….att säga vad man tycker,Hanna hade ju kunnat stanna hemmaoch ställt upp för syrran tagit hand om Charlie och tristan..och låtit Maggan vila inför förlossningen istället för att belasta henne med med mer ansvar …är alltid ansvar att ta hand om andras barn när föräldrarna är bortresta….

  Svara
 • Ursäkta kanske lite för nyfiket. Var är Williams pappa. Vill inte trampa på någon öm tå men det handlar mest om Mios pappa

  Svara
 • Vet inte riktigt men jag såg honom på TV häromdagen. Kram

  Svara
 • Jag måste vara ärlig och säga att jag tycker det är väldigt konstigt att du har tid att lägga dig i andras liv! Hur kan du ha tid att ha koll på vad andra gör? För guds skull – De är systrar & familj ställer upp för varandra – hade du haft det så hade detta inte varit ovanligt för dig. Det är inte din uppgift att föra talan åt någon annan för att du inte har viktigare saker för dig. Killarna är stora nog & de är hos sin MOSTER där de även har sin mormor. Hade Maggan behövt åka till BB så hade de löst situationen alldeles utmärkt och smidigt – utan din hjälp.

  By the way – så kan du hålla din åsikt för dig själv. Det här är en blogg om hennes liv för de som VILL läsa. Du kan behålla dina negativa åsikter för dig själv.

  Nog diskuterat om detta hörredu! Finns viktigare saker att lägga tid på 🙂

  Ha en fantastisk kväll!

  Hannah: tycker det är väldigt fint att du och din syster ställer upp för varandra. Det är vad systrar är till för 🙂 Ta hand om er & hoppas er nya tillskott i släkten kommer snart 🙂

  Svara
 • Jag måste vara vara ärlig och säga att jag tycker det är konstigt att du har tid att ha koll på vad ALLA ANDRA GÖR och INTE gör?! Har du funderat på att lägga tid på ditt eget liv istället? De är systrar & det är vad man gör för varandra. Det är pojkarnas MOSTER dem har varit hos, inte hos en främling! Det är vad man kallar FAMILJ! Att du ens har mage att kommentera någon annans familjeliv är för mig ett stort frågetecken. Hade Maggan behövt åka in till förlossningen så hade de klarat av situationen galant – UTAN din hjälp. Vi ska väl vara glada att det finns folk som VILL ställa upp för varandra istället för att gnälla på att DET finns de som gör det?!

  Nog om detta nu. En alldeles för barnslig diskussion om någon annans familjeliv enligt mig. Bloggen är till för de som vill följa Hannah och inte till för att sura människor ska avreagera sig för att de själva inte har någon som ställer upp för en.

  Hannah: fint att läsa om er relation och att ni ställer upp och stöttar varandra. Hoppas er nya tillskott i släkten kommer snart. Må gott.

  Svara
 • Jag måste vara vara ärlig och säga att jag tycker det är konstigt att du har tid att ha koll på vad ALLA ANDRA GÖR och INTE gör?! Har du funderat på att lägga tid på ditt eget liv istället? De är systrar & det är vad man gör för varandra. Det är pojkarnas MOSTER dem har varit hos, inte hos en främling! Det är vad man kallar FAMILJ! Att du ens har mage att kommentera någon annans familjeliv är för mig ett frågetecken. Hade Maggan behövt åka in till förlossningen så hade de klarat av situationen galant – UTAN din hjälp. Vi ska väl vara glada att det finns folk som VILL ställa upp för varandra istället för att gnälla på att DET finns de som gör det?!

  Nog om detta nu. En alldeles för barnslig diskussion om någon annans familjeliv enligt mig. Bloggen är till för de som vill följa Hannah och inte till för att sura människor ska avreagera sig för att de själva inte har någon som ställer upp för en.

  Hannah: fint att läsa om er relation och att ni ställer upp och stöttar varandra. Hoppas er nya tillskott i släkten kommer snart. Må gott.

  Svara
 • Kan inte annat än att hålla med dig Emma 🙂 Du har koll på läget. Kram ❤️

  Svara
 • Vad fint av din man! Precis så man vill ha det:)

  Svara
 • Oj! Visste inte att vi alltid i alla tider fött barn!!!!!!! Syrran hit o dit, hjälp!!!! Blir det nåt barn??!!! Vad gör mannen???!!! Är han o super bort barnen som redan finns??? Kram till dig Hanna!

  Svara
 • Ha ha 🙂 Kram

  Svara
 • Undrande!! Vet att du säkert kör ett dåligt skämt här. Ha en bra dag:))

  Svara