Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | februari 20, 2016

Möten och kalas

God lördag min vän. Hoppas allt är väl. Vad gör du i helgen?

Jag ska på 50-års kalas. Min kära svägerska Pernilla fyller 50 år. Det kan man inte tro! Det blir en stor fest med alla hennes vänner och familj.

Har möte i Malmö också nu på dagen. Passade på att lägga det så när jag ändå ska ner idag. Tur att det går att förena nytta med nöje.

  
Här är en liten fis som gärna följer med. Redo i resväskan 🙂

  
Den här ska jag anamma idag! 🙂

Tänk att syster snart får bebis. Längtar så. På måndag är det dags. Hoppas bebis stannar till dess nu. Det är vår änglapojke Isaks födelsedag. Splittrade känslor så klart. Det gör ont att Isak inte är här men ändå så vackert och kärleksfullt att hans lillebror är beräknad på hans dag. Som en gåva från himlen.

Önskar dig en fin dag.

All kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Möten och kalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste Hannah!
  Jag älskar din blogg och tittar in flera ggr om dagen om du gjort något mysigt inlägg. Nästan varje gång är det något nytt, kul! Dina barn är så gulliga och den lilla verkar ha mycket hittepå i sig

  Svara
 • Jag fick inte med hela inlägget. För längesedan gjorde du ett inlägg om supergoda hamburgare. Jag skulle gärna vilja veta var den restaurangen ligger någonstans. Kram Karin hoppas du har en fin dag. Det ska jag ha

  Svara
 • Hej Karin, vad kul att höra att du gillar min blogg. Det gör mig glad 🙂 När det kommer till goda burgare jag skrivit om så måste det vara Burger Bistro i Märsta. Så goda!!! Kram

  Svara
 • Låter som att Isak gör en nystart i jordelivet ☺️ Men sånt får man kanske inte säga utan att låta spritt språngande… Men vem bryr sig, tror man så tror man, var och en blir saliga på sitt. Kram! ❤️

  Svara
 • Det är precis det jag också tror ❤️ stor kram

  Svara
 • Magiskt!
  ❤️

  Svara
 • Önskar dig och dina kära en fantastisk helg ❤️

  Svara
 • Hej du! Du verkar vara en varm o empatisk människa. Gillar din blogg, den är så lagom liksom, en mix av allt och inga divigheter TROTS att du mycket väl kan kalla dig en 😉 kramar!

  Svara
 • Ha en fantastisk kväll kära du ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Igår var jag i min lokala favvobutik och shoppade loss på rean 🙂 Jag har tidigare frågat om de inte ska ra in Femme collection och nu frågade jag igen… å nu sa de att de äntligen ska göra det!! Blev så glad! 😀
  Ha en fortsatt go helg ❤️

  Stor kram

  Svara
 • Ligger visst lite efter här, men hoppas du hade superkul på festen igår!
  Och visst håller vi tummarna för att Dicksture kommer till världen imorgon. Det vore magiskt!

  Svara