Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | februari 21, 2016

Pernilla 50 år

God kväll vacker. Har du haft en fin helg?

Vi har myst med alla barnen i eftermiddag och bara rått om varandra, kramats, umgåtts, pratat, kollat film och bara hängt. 

Älskar att vara hemma nu efter allt flängande.

Igår firade vi Pernilla som fyllde 50 år. Familj, släkt och vänner. Det var en fantastisk fest med god mat, musik och dans. Peter var toastmaster så det blev mycket skratt.

  
  
Klädkoden var smoking. Så jag körde på det 🙂 Hade en svart smoking från By Malina, vit blus från Lindex och ett svart sidenband som jag band runt halsen som en liten fluga.

Jag var på Rapunzel i Malmö och blev fixad i håret innan festen. Alltid härligt att bli extra fin i håret och slippa göra det själv. Blev så nöjd. Det var en ljus och fin salong med otroligt duktiga frisörer. 

  
Grymma Annika lockade och stylade mitt hår. Tack! 

  
Det var fint dukat på Luftkastellet där festen hölls. Det var en otrolig utsikt över Öresundsbron från lokalen. Men det glömde jag dokumentera.

  
Välkomstbubblet.

   
 
Det bjöds på min absoluta favoritmat, libanesiskt från Sularpsfarmen. Magiskt! Har nog aldrig ätit så mycket. Nabil presenterade maten som hans mamma lagat. Blir helt salig bara av att se bilderna på denna underbara mat vi åt. Nabil var helt galen och rolig. Inte bara god mat utan underhållning fick vi också. Bor du i Skåne och ska ha fest är catering från Sularpsfarmen ett MÅSTE! Jag lovar.

  
Minst tre sådana här fulla tallrikar fick jag i mig… och lite till.

  
Födelsedagsgrisen, som de alltid säger i Malmö, Pernilla och hennes barn Tim och Amanda. Så vackra alla tre! Pernilla bar en fanstastisk skapelse från Fadi el Khoury. Uppsydd enbart för henne.

  
Wow!

  
På flygplatsen i väntan på att flyga hem. 

Puss från oss.

Inatt eller imorgon blir jag moster igen. Jag känner på mig det. Nu är det dags. På älskade Isaks födelsedag. Han kommer tillbaka till oss.

Känner mig så upprymd att jag kommer ha svårt att somna. Smsar med syster hela tiden. Hon känner sig nervös. Hade gärna bytt och fött åt henne om det gick 🙂

Godnattkram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Pernilla 50 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fantastiskt att ett nytt litet liv kommer att födas närsom <3

  Svara
 • Vad vacker du var i smokingen

  Svara
 • Läser både din o maggans blogg dagligen och känner mig nästan som en I familjen

  Svara
 • Vad mysigt att du känner så. Vill ju förmedla en varm känsla och att du ska känna dig delaktig. Kram

  Svara
 • Bara halva inlägg som kommer med tror jag..skrivit mer än vad man kan läsa

  Svara
 • Det verkar vara någon typ av bugg på bloggar som är byggda i WordPress. Hörde att syster hade samma problem med kommentars som inte kommer med. Tror att det beror på att man för en smiley. Gjorde du det? Kram

  Svara
 • Maten säg jättegod ut!

  Väntar med spänning på Maggans lille bebis <3 Hoppas allt går fint! Håller med tidigare kommentar att man känner sig väldigt delaktig hos er. Blir ofta glad och inspirerad av era bloggar.

  Svara
 • Wow så gott det ser ut, och så vacker du är ! Sularpsfarmen ligger ca en halv mil från där jag bor, det är några otroligt gulliga och trevliga bröder som äger den. Tummen upp !! 🙂

  Svara
 • Så härligt att ni uppskattade Nabbe och hans mammas mat! Bröderna är fantastiska!
  Sularpsfarmen är Skånes stolthet, tycker jag. Det är så mycket kärlek på den farmen, alltid minst en kram och massa leende när man kommer dit.
  Och ja de är alla lika go’a och härliga som Nabbe!
  Kram

  Svara