Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:51 | februari 23, 2016

Ses vi?

Hej igen ❥ Hoppas att du har en bra dag.

Jag blir så glad av solen. Våren känns i luften och det behöver jag. Mår verkligen skit under januari och februari. De senaste åren har jag inte känt av det då vi varit i Thailand men huvva vad jag känt mig låg, grå och deppig i år.

November och december är mysiga trots att vädret kan vara slaskigt och trist. En härlig julkänsla infinner sig, pynt och ljus i alla fönster. Men så fort jul och nyår är över så blir allt depp. Så mycket sjukdomar också. Februari kallas ju för vabruari.

Mer sol! Jag längtar så till våren, ljuset och den värmande solen. Nu börjar det vända. Det gör mig glad 🙂

Hur känner du dig under just januari och februari?

Jag har dock haft mycket jobb att roa mig med. Underbart att få jobba med något man brinner för. Vi säljer ju in FMEs höst- och vinterkollektionen AW16 samtidigt som vi släpper våren och sommarenskollektion SS16 OCH rear ut AW15. Alltid tre kollektioner igång samtidigt. Så det blir mycket att tänka på när jag även har en stor familj med fyra barn. Deppen ska inte få utrymme.

Nästa vecka är det dags för vår första stora träff. Denna gång i Malmö. Sedan är det flera andra städer på tur, som Göteborg, Stockoholm och Sundsvall.

Vi kommer dit med kollektionen och du får vara bland de första att se den, prova och shoppa.


Det kommer byxor, klänningar, shorts, kimonos och så mycket annat snyggt i nya kollektionen.

Vill du träffas i Malmö så är du varmt välkommen.

Plats: Fridhemsborg

Adress: Fridhemsvägen 2

När: Torsdag 3 mars kl. 18.30

Varför: Var först med att se Femme Collections vår- och sommarkollektion. Shoppa, umgås och äta något gott tillsammans.

O.S.A senast 1/3 med namn på dig samt ditt eventuella sällskap till [email protected]

Du får bara ett svarsmail senaste den 1/3. Men det verkar gå fort så passa på att anmäl dig nu. Begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller.


Hoppas vi ses!

Kram ❤️


37 kommentarer37 kommentarer om “Ses vi?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah , ””skönt” att höra att även ”perfekta ” människor som du är deppiga ibland . Känns som om att man ibland är ensam om att ha deppkänslor . Får hoppas våren för med sej riktigt mycket sol , värme och glada tankar . Puss och kram och grattis till nytillskottet i familjen ❤️

  Svara
 • Kan lova att jag är så icke perfekt som det bara går 🙂 Puss ❤️

  Svara
 • Hej!! Tyvärr funkar inte email adressen!!

  Svara
 • Jag har skickat testmail och den funkar som den ska.

  Svara
 • åh inte i Malmö men i Stockholm kan vi ses om du snart ska ha något här. 😀 Längtar.

  Svara
 • Åh va skoj det hade varit att komma!!
  Å GRATTIS till att blivit moster igen 😀 Är det bara tjejerna som har egna födelsedagar? Coolt.
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

  Svara
 • Så mycket fint på Femme, ser att även en äldre dam kan shoppa hos dig. Här i Gbg är det sol och vi har fikat på uteservering. Snödropparna är framme. Så vi får hoppas på vår nu. Än en gång Grattis Moster.

  Svara
 • Så klart 🙂 Alla åldrar. Vad underbart med vår och snödroppar är ju ett riktigt härligt tecken. Älskar det. Gbg också för den delen. Kram och tack

  Svara
 • Hej Hannah! Du skriver precis det jag känner för denna årstid!! November, december är ok men sen.. Tycker det bara blir värre ju äldre jag blir men så fort det börjar bli ljusare så blir jag bättre till mods. Känns som jag slösar bort några månader varje år på att vara deppig. Tur att vi nu går mot vår och sommar

  Svara
 • Ja, så är det verkligen. Sen åldras man så mycket fortare i denna kyla. Huden och hela ansiktet bara krackelerar. Nej, nu får våren och sommaren komma 🙂 Att halva inlägget försvinner verkar bero på just smileys. Har hört från andra med WordPress att de har problem med det. Knasigt. Vi håller dock på att bygga om och förnya sidan så då kommer det vara ett minne blott. Kram

  Svara
 • Halva inlägget försvann.. Beror det på smileys? Ville bara säga grattis till att du blivit moster igen!!

  Svara
 • Hej där, jag har minsann anmält mig till dit event i Malmö 🙂 nu håller jag alla fingrar och tår att det blir 2 platser över hihi, hade varit super skoj. Grattis grattis till det nya tillskottet <3

  Svara
 • Du och din vän är så välkomna 🙂 Vi ses på torsdag. Kram

  Svara
 • Hej snyggis!

  Prova med D-vitamin. Började med det förra svingen och oj oj oj vilken skillnad. I vårt mörker på vintern får vi ej tillräckligt med solljus för att producera eget d-vitamin. Framåt maj är solen så stark att det funkar.

  Finns på apotek o i hälsokosten.

  Kramix

  Svara
 • Tack för tips Nina. Det ska jag genast köpa. Bättre sent än aldrig 🙂 Kram

  Svara
 • Hej fina!
  Får man ett bekräftelsemail om det har kommit fram? Anmälde mig och Isabel 🙂

  Kram på dig, så ses vi förhoppningsvis på torsdag.
  Och grattis moster ❤️

  Svara
 • Bara om man inte få plats. Så varmt välkomna finingar <3

  Svara
 • Ops…. Svingen = vintern…

  Svara
 • Tack för en bra blogg!

  En fråga, sysslar ni inte längre med vagnarna Joolz? Kan ha missat något men tänkte att jag iaf ställer frågan.

  Ha det så bra! 🙂

  Svara
 • Nej, vi lämnade agenturen i årsskiftet. Så all kontakt är via återförsäljare eller Holland. Full fokus på FME för oss 🙂 Men JOOLZ är fortfarande bästa vagnen och jag hoppas fler kommer dra sina små i den. Syster fick en av mig nu till sin bebis. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har anmält mig och en vän till ditt event!

  Hur vet man om man kommer med?

  Kram Sofia

  Svara
 • Du och dina vänner är välkomna 🙂

  Svara
 • Åh vad jag känner igen mig!! Jag är också sååå deppig i januari och februari!! November och december funkar – säkert pga alla ljusstakar och stjärnor ❤️
  Så nu känns det lättare – börjar bli ljusare på kvällarna igen. Blir ju nu bara ljusare och ljusare! Äntligen!!

  Stor kram till dig!!

  Svara
 • Ja, nu kan solen få komma!! Utbrändhet här… Har beslutat att gå ner i tid på jobbet, vi handlar numera mat via nätet o jag är rätt sugen på att skaffa städhjälp… Allt för att inte vara så grinig o stressad mamma hela tiden… Önskar min dotter trevligare uppväxt än så…
  Vill tacka dig för att du orkar skriva så ofta o inspirerande o roande o igenkännande trots att även du känner av stress o vintermörker – fattar inte hur du orkar som egenföretagare m 4 barn!!! Heja du! Kram kram

  Svara
 • Ja, visst vill man vara en gladare mamma. Tycker alltid jag är sur och irriterad. Stressad i allt jag gör. Gillar inte det. Vill inte vara en surtant 🙂 Så du är inte ensam. Hoppas du finner styrka och lugn när du går ner i tid på jobbet. Snart värmer solen våra näsor och själar. Stor kram

  Svara
 • LOUISE: Din kommentar har redigerats. Svar på din fråga är skickad till den mail du angivit. Använder du annan mail så vänligen kontakta mig på [email protected]. Kram.

  Svara
 • Så mycket snyggt!!! Ska bli spännande att se kollektionen…

  Svara
 • Januari och februari är ok för mig. Vi åker alltid skidor någon vecka och det blir ljusare och ljusare. De första veckorna i november innan advent är de värsta på året för mig. Det är kallt, blött och det blir bara mörkare. Usch.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kikar in på din blogg allt oftare och vill bara säga att du är en inspirerande kvinna på många sätt. Du är vacker, ödmjuk och driven och du lyckas, som det verkar, kombinera mammaroll och yrkesroll fint. Trots mörka perioder, som vi aldrig kan värja oss för, verkar du se till det ljusa i livet och låta dem skina igenom. Verkligen WOW på många sätt! Kram till dig.

  Svara
 • Tack Karin. Vad glad du gjorde mig så här på kvällskvisten. Stor Varm Kram ❤️

  Svara
 • Jag känner precis som du med januari-februari! (och november-december)
  Nu är det blött, kallt och mörkt..
  Stannar därför inne mkt och myser i filtar med stearinljus överallt i huset. Längtar så efter solsken!
  Tack för inblickar i din vardag, din ödmjukhet smittar av sig!
  Kram

  Svara
 • Anmälde mej och en vän igår 🙂
  Hoppas på platser … Vore så kul att få se eran nya kollektion – lever i era kläder ❤️

  Och så får vi kramas igen vackra du

  Kärlek från Veronica – Onka80 på insta-

  Svara
 • Hej.
  Mycket fina kläder. Svarta byxorna, linnet och koftan var helt i min smak. Ledig med ändå dressat snyggt.
  Mailade er häromdagen och undrade om ni behövde fler hemförsäljare i landet men inget hört från er än så jag passar på att fråga här också.
  Med vänlig hälsning Emma

  Svara
 • Du är nog den av alla bloggare som tar bort alla kommentarer som inte hyllar dig
  Bekräftar dig eller skriver att du är sååååååå duktig. Du är väldigt ofta sjuk. Tror det beror på din inre stress o olycka/otillfredsställdhet. Din maniska träning gör nog sitt till din svaghet för sjukdom. Du verkar inte ha nåt lugn o harmoni i kropp o knopp. Du är orolig att fler skall hålla med mig än hylla dig som sååååååå duktig. Fast så olycklig

  Svara
 • Nu förstår jag ingenting?? Jag är sällan sjuk, har öppna kommentarer (alla går igenom och jag tar aldrig bort någon) samt att jag aldrig tränar 🙂 Men framför allt så ÄR jag lycklig. Mailade dig igår by the way. Kram

  Svara
 • Hej. Det blev fel. Kommentar var till My. Vad jag undrade hos dig varför du o My sitter o jämför mina kommentarer o IP nummer?? Hon påstår att du sagt att jag skrivit illa o elakt på din blogg !? Kan du vara snäll och tala om vad d är då det enligt My var hemska vidriga inlägg. Det har jag aldrig gjort. Men hon är en uppviglare och intrigmakare !

  Svara
 • Jag mailade dig på de adresser du uppgett. Har aldrig sagt eller talat om dig med henne eller kollat ditt IP- nummer. Du har aldrig skrivit något elakt till mig. Däremot såg vi en kommentar från samma alias på våra bloggar som var mindre trevlig men det var en annan som sagt. Fick du inte mitt mail? Maila isåfall till [email protected] så jag får den rätta.

  Svara