Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:47 | februari 27, 2016

Ostbollar i ugnen och en mini-zombie

God morgon vacker. Hoppas att din dag har börjat bra. Solen skiner i alla falla och det ser härligt krispigt ut. 

Ligger fortfarande i sängen men ska gå upp snart och laga en god brunch till familjen. Jag ska baka scones, göra äggröra, bacon, köttbullar och annat gott. 

Det godaste är nog något jag hittade på nätet som särskilt Mio ser framemot. En typ av fattiga riddare med nutella och jordgubbar. 

Gårkvällen blev typ som jag förutspått 🙂

Men maten var god och och vi hade så klart trevligt.

Mio gjorde förrätten till oss. Pizzasnurror som han lärt sig göra på hemkunskapen. Till skillnad från mig så behöver han aldrig recept. Blev verkligen imponerad av hur duktig han var. Han har alltid gillt att laga mat och baka. 

   
    
Goda!

Kvällen fortsatte med Fångarna på Fortet på TV, en liten zombie som sprang runt och skrämde oss samt en middag och efterrätt som andades 80-tal.

  
Zoooombie sprang Vida runt och kraxade iklädd min tröja 🙂

   
   
Lagade en cheese balls-gratäng som jag serverade med ris och en fräsch sallad. Riktigt gott och annorlunda. Barnen älskade det. Vill man ha mer ”vuxensmak” kan man krydda köttet med chili tänkte jag.

Hittade receptet hos Victoria, Matplatsen.

Prova det ikväll till middag vetja.

Till efterrätt blev det barndomsklassikern, banan med choklad i ugnen.

  
Fyllde bananerna med rutor av mjölkchoklad och toppade med mini-marshmallows och lade i folie. In i ugnen så allt smälte och sedan åt vi det med en sked. Gröpte ur den varma bananen och njöt. Hann dock inte ta en bild på resultatet innan allt var slut 🙂

Vad gjorde du igår?

Ha en bra dag så hörs vi lite senare.

All Kärlek ❤️

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Ostbollar i ugnen och en mini-zombie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här