Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | februari 29, 2016

Sportlov 

God måndag vacker. Hoppas att du har haft en bra helg och att din vecka börjar bra. 

Här är det sjukstuga IGEN! Blir tokig på det här. Tjejerna har feber 🙁

Det är sportlov så det är verkligen tråkigt att det ska behöva vara sjuka när vi planerat att hitta på massor av roliga saker. Men vi får hoppas att det går över fort. De är i alla fall ganska pigga och idag har vi suttit ute på altanen i vårsolen inlindande i filtar och myst.

Mio och hans kompis William har fått nya namn, Grottmännen 🙂 De sitter hellre inne än njuter av detta underbara väder. Nu har jag tvingat ut dem i friska luften och de verkar göra dem gott. Nu ska vår William också ut och röra på sig. Sportlov och vår i luften. Kan ju inte bli härligare. Hur kan man välja att sitta inne och uggla.

  
Nu sitter jag här ute och dricker kaffe och äter hårdbrödmackor.

   
 
Vidis sitter i stolen bredvid mig under varma goa filtar.

Igår tog jag fram de fina korgstolarna som jag har på baksidan och ställde på altanen. Jag och Peter satt i solen och skålade i bubbel. Våra vänner Ewa och Magnus samt deras tjejer kom över och vi åt pizza och hade det supertrevligt. Även Tone och PJ kom över lite senare på kvällen och vi satt länge och pratade och skrattade.

 
Jag och Ewa skålade i kvällssolen.  
  

 
Ljuset. Solen. Våren. Fågelkvittret. Åh jag känner hur jag fylls av glädje. 
All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Sportlov ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna period är bara så underbar. De första soldagarna att ta vara på är magiska på något sätt. Här är sportlovet över men det vackar vädret består. Galet kallt på nätterna med sedan riktigt skönt på dan. Idag ville nog alla i personalen vara rastvakt…..
  Kram Mia

  Svara
 • Vart har du köpt stolarna? 🙂

  Svara
 • De kommer från IKEA. Kram

  Svara