Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | mars 7, 2016

Hydro Silk och bara ben

Hej igen 🙂

Nu är det kallt och ruggigt ute. Det varnas för snöstorm på nyheterna och här är himlen grå och tung. Vad hände med våren? Den kändes ju så nära. Men snart är är det väl ändå dags att visa våra ”lurviga” i shorts och kjolar. Det längtar jag till. 

I samarbete med Hydro Silk så vill jag tipsa dig en ny rakhyvel där rakbladen omges av ett unikt serum som aktiveras i vatten och i varje drag tillförs din hud en blandning av extrakter från havet och Shea butter!

Slipper fula raksår och utslag.


  
Ett bra val mot oönskat hår lite här och var på kroppen. Jag gillar den! Hade ju bara ben igår på min visning 🙂

Hydro Silk har många bra funktioner. Kolla in dessa.

– 5 «curve sensing» blad anpassar sig till dina naturliga kurvor och ger en bekväm rakning som lämnar huden slätare än någonsin.

– Unika «skin guards» bidrar till minskad hudirritation och gör rakningen väldigt behaglig.

– Ovala rakblad – design anpassad för kvinnors specifika behov: det smala ovala bladhuvudet gör att bladen glider med lätthet över dina kurvor och konturer och det är enkelt att navigera runt känsliga områden.

– Fuktgivande serum – med tillsatta marina extrakter och shea butter hjälper till att återställa hudens naturliga fuktighet i varje drag. Verkar i upp till 2 timmar efter rakning!

Ergonomiskt utformat hyvelskaft designat för optimal kontroll. Du kan variera grepp beroende på vilket område du rakar.
Nu finns det även ett supererbjudande till dig. Du får prova Hydro Silk gratis. Passa på. 

Läs mer och beställ ditt provpaket HÄR! 

Nu välkomnar jag värmen ännu lite mer. Vill packa ner alla vinterkläder och fylla garderoben med kläder som andas vår och sommar i ljuva härlig färger.

Stor Kram ❤️

I samarbete med Hydro Silk


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här