Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | mars 8, 2016

Nu söker vi Ekonomiansvarig!

Nu söker FEMME Collection Ekonomi – och Administrationsansvarig till vårt snabbt växande modeföretag med placering i Stockholm.

Vi söker rätt person för denna unika möjlighet; att få kombinera sin profession med ett intresse för mode och affärer. Vill du arbeta i en entreprenörsmiljö och bli en nyckelperson i ett tidigt skede för ett snabbt växande modeföretag?
FEMME Collection är ett modeföretag med produkter av klassisk Skandinavisk design. Produkterna säljs via ett 30-tal noga utvalda återförsäljare i Sverige samt via e-handel. Kollektionen består av kläder som vänder sig till den modeintresserade stilrena kvinnan. FEMME Collection har kontor på Östermalm i Stockholm.

Rollen i denna nyckelposition innebär att du axlar ett ansvar, framförallt för den ekonomiska funktionen och hanteringen kring denna, men även fullt ansvar för administrativa frågor så som kundservicefrågor, reklamationer och utveckling av vår kundklubb online. Vi ser att du besitter goda kunskaper inom bokföring, kund-och leverantörsreskontra, lagerredovisningar, avstämningar, periodiseringar etc. samt självständigt upprättar bokslut. Du bör vara exceptionell i din förmåga att skapa ordning och reda samt gärna ha dokumenterad erfarenhet av att upprättat processer och rutiner för en framväxande ekonomienhet.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad bokföring och redovisning, utbildad ekonom, trygg och självgående i din roll. Vi söker en person som gillar hetluften, har skinn på näsan och vill arbeta med entreprenörer i en flexibel och utmanande miljö. Vidare för att lyckas i rollen bör du vara kundfokuserad, kommunikativ, strukturerad och inte misstycka att ta på dig uppgifter. Du kommer ha mail och telefon som ditt främsta kommunikationsverktyg och bör ha god datavana samt besitta förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Förutom god excelkunskap för att generera rapport och analys, också meriterande med erfarenhet från e-handel och kunskap i affärssystemen Specter och Visma.

Ansökan
Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan till [email protected] senast den 18/5. Skriv även ditt nuvarande löneläge. Tillsättning omgående.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här