Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:25 | mars 9, 2016

Tack och lov för blogg

God morgon. Hoppas allt är väl. 

Här är det segt. Jag är så vansinnigt trött. Kan inte vakna trots att jag varit uppe i snart två timmar och druckit tre koppar kaffe. 

Tung i huvud och ögon. 

Är lite ledsen också över att syster och hennes familj flyttar till Spanien på lördag. Det är iofs bara i drygt fyra månader men det är ändå länge. De kommer ha det underbar där och jag får fara och hälsa på. Men tänk vad mycket som händer med Louie på fyra månader!! Vill inte missa det. Blir konstigt att vara så långt ifrån varandra så länge. Tack och lov för bloggen då kan vi följa varandras vardag ändå 🙂

Fick riktigt mysiga timmar med honom igår när jag var barnvakt. Satt med honom i famnen hela tiden. Idag efter jobb inne i stan så ska jag hälsa på en stund igen.

  
Innan jag for hem igår så åt jag och syster en sen lunch på Melanders fisk. Supergod moules.

 Nu ska jag göra mig klar för stan och jobb. Ska spela in en sak nu på förmiddagen.

Var rädd om dig.

Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Tack och lov för blogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det sant!? ska hon ”flytta” till Spanien. 4 månader är ganska mycket ändå, någon speciell anledning eller bara för att de kan typ? Låter ju supermysigt, helt underbart och som värsta drömmen ärligt talat. 😀

  Jag har länge velat flytta utomlands men sen insåg jag att ärligt talat så klarar jag inte av att lämna svenska standarden på kök och badrum. Hur larvigt det än låter, love svensk standard. 😀 😀

  Svara
 • Förstår dig vännen. Men du får sticka ner 1 gång i månaden i 2 dar eller nått. Du får planera in det i ditt schema. Jag bor en bit utanför Göteborg å på min morgonpromenad så hörde ja lärkan 🙂 .nu e våren på gång. Kram

  Svara
 • Jag tänkte faktiskt precis på dig och det då jag läste att hon ska ut och Europabo ett tag. Jobbigt men så skoj för dem ju. Kram Mia

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har faktiskt gått och tänkt på dig det senaste, fast jag inte känner dig… Just på detta med din systers flytt! Jag och min syster står varandra också väldigt nära och bor i samma stad, och bara tanken på att någon skulle flytta får mig att bli såå ledsen! Även om det samtidigt är självklart att man gläds för sin systers skull!! Men man vill ju inte missa vardagen tillsammans, och barnens utveckling! Tur även att skype finns, då kan ni ju fortfarande luncha tillsammans, fast över nätet! 🙂
  Tack för en mysig blogg! Kram!

  Svara
 • Fina systrar!

  Svara