Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:07 | mars 12, 2016

Skratt och tårar

God lördag vacker. Hoppas allt är väl.

Jag är full av känslor idag. Glad och ledsen samtidigt. Gråter och skrattar om vartannat.

Är glad för min älskade familj och underbara vänner men samtidigt ledsen för att syster flyttade idag. Imorse kl 6 lämnade de Sverige för Spanien i drygt fyra månader.

Saknar dem redan så det gör ont i hjärta, kropp och själ.

Vi fick en mysig dag tillsammans igår. Vi åt lunch, pratade, skattade, grät och jag gosade bebis.


Först mötte jag upp min bästaste Lenita på Saturnus. Vi åt lunch och pratade om livet.


Dreglade över deras jättebullar och njöt av dagen.

Syster mötte oss där och vi fortsatte prata om allt. Fina Sophie kom också dit.


Sophie jobbar på Eriksbergkliniken dörr i dörr med Saturnus. Dit brukar jag gå och göra ansiktsbehandlingar lite då och då. Igår smet vi upp och jag fick en konsultation av Karin för att göra skinbooster. Ska nog prova det. Det är bara ren fukt som man tillsätter huden. Fukt behöver jag. Känner mig riktigt risig efter den här kalla vintern.


Mer fukt, fukt och åter fukt är vad jag behöver. Ska bli spännande och se om det blir någon skillnad när jag gör det. Har i alla fall hört mycket gott om det.

Följde sedan med syster och hämtade Louies pass och så tog vi ett glas vin och myste på Restaurang Knuts som ligger bredvid deras hem. Det är en norrländsk restaurang. Vi fick varsin shot med ren björksav. Det ska tydligen bota pollenallergi helt. Tar man shot ren björksav så är våren och sommaren räddad för den som lider när pollen kommer. Men man ska ta den nu innan pollentider. Lät ju bra. Ska ta dit Peter för en shot. Han blir alltid dålig av pollen.Bästa syster.

Världens bästa syster och bebis.

Älskar min nya outfit. Så jag. Skjorta och jeans och klackar. Funkar alltid. Så snyggt och vårigt. Tvätten är perfekt på jeansen. Köpte jeansen och skjortan på Janemars webshop. HÄR! hittar du jeansen och HÄR! Skjortan.

Efter mys och gos med dem så mötte jag upp min goa vän Johanna på Brillo.


Vi fick sällskap av Tomas Wij och Johannas vän  MariLinn som grundat Testagram. Älskar dessa drivna och grymma kvinnorna som vågar tro på sina drömmar och satsa.


Efter Brillo mötte vi upp underbara Fnulan och hennes vän Alexandra på Zink. De är uppe i Stockholm och hälsar på och ska på Mellon ikväll.


Jag och Johanna.


Vi åt massor av god mat. Jag tog deras tonfiskssallad som är magisk.


Mr ”Zink” Fabio slog sig ner hos oss en stund.

Hade en härlig dag och kväll med familj och vänner, god mat och roligt häng.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Skratt och tårar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vill börja med att tacka dig för en bra blogg, kollar in till dig varje kväll och läser om dina dagar! Jag har aldrig kommenterat förut, ska bli bättre på det! Förut så läste jag även din väninnas blogg Nina, hittade in till henne när du länkade hennes blogg förut.. Men har sett att du inte alls skriver om henne längre, så blev lite nyfiken om ni inte ses så mycket längre? Ha en fin dag! Förstår dina känslor ang Maggans flytt, jag hade själv blivit väldigt ledsen! Men man kan alltid hälsa på 🙂 mvh emma

  Svara
 • Men oj, jag blir trött bara att höra på allt du har för dig. Men det är ju så storstadslivet är kanske , men jag skulle aldrig orka med allt spring och att hela tiden mötas upp med vänner och äta , dricka och fotas.

  Jag skulle rasa ihop , först jobba 8 timmar sen handla(ev)Laga mat, skjutsa barn hit och dit.När kvällen sen kommer gillar jag att ”bara vara”. Vi njuter hemma oftast . Visst vi träffar våra fina vänner också , men tycker om att vara i lugn och ro på vardagarna.

  Jag jobbar heltid på en vårdcentral och maken är egenföretagare och jobbar mycket.Skönt att vara i lugn o ro efter hektiska dagar-

  Måste säga att jag älskar ert klädmärke, superfina kläder.
  Ha en fin helg

  Svara
 • Jag tycker om att ha mycket att göra och att det händer saker. Med fyra barn och allt det innebär så måste man som kvinna också stanna upp och träffa sina vänner. Jag är ett äkta hemmatroll som älskar att bara vara hemma med familjen men ibland tar jag en kväll med vänner. Barnen har som du vet en pappa också och både han och barnen tycker om att ha sina egna kvällar tillsammans. Av någon anledning blir det alltid mer uppförstorat när mammor gör något utan barn. Vet att du skriver i all välmening men min man har aldrig fått kommentarer när han gör något. Vi kämpar som familj och älskar som familj men jag är övertygad om att även mammor behöver sina stunder. Som egen företagare har jag lyxen att vara hemma när barnen går på morgonen och är nästan alltid hemma när det kommer från skolan/förskolan. Vet att många inte har den möjligheten. Därför att det bra, för både mig och barnen, att ibland vara kvinna och kompis och inte bara mamma.

  Kram.

  Svara
 • Var inte ledsen, tiden går ju så fort, och dessutom har du ju ett perfekt tillfälle att åka till Spanien och hälsa på. Klippkort på flyget typ :=D. Det är ju inga avstånd nuförtiden. Ha en fin lördag!!

  Svara