Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:34 | mars 13, 2016

Blå

Hej min vän. Du sover säkert nu när jag skriver men troligtvis så är det morgon nu och jag hoppas att du har sovit gott.  Jag ligger i sängen och kommer nog somna inom fem minuter 🙂 klockan är snart två på natten.

Jag har haft en fin kväll med familjen och hos min vän Linda. Hon är numera restaurangägare. Hon och två av hennes vänner har renoverat Farbror Blå här i Sigtuna och nu heter det BLÅ och det är så fräscht och nytt. 

Grattis min fina Linda. Det är en succé och kommer bli ännu mer succé i sommar. Här kommer jag hänga. 

Deras torsk är det godaste jag har ätit på länge.

  
Godnattkram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Blå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men varför är kommentarsfältet stängt under inlägget om kreditkortet NOWO? Som ska vara så bra enligt er! Efter ett par mindre positiva kommentarer så är det stängt. Känns inte så seriöst!

  Svara
 • Hej, vi har inte stängt ner något kommentarsfält. Fungerar perfekt på min dator och vi har startat om sidan om det varit problem. Hade jag haft för avsikt att stänga ner kommentarsfältet hade jag inte låtit det vara öppet här. För som du märker är det bara för dig att kommentera här istället.

  Kram

  Svara
 • Ser underbart ut…..Kram Mia

  Svara
 • Menyn ser underbar ut! Priserna med!! Måste definitivt besöka Sigtuna i sommar. Har till och med tittat efter hus där. Vi bor i villa idag med men Sigtuna verkar en underbar kommun. Trivs ni bra? Kram❤

  Svara
 • En miss i namnbytet o loggan. Ser ut att heta BLÄ!

  Antagligen för sent att ändra men VEM godkände denna??

  Svara