Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:58 | mars 13, 2016

Middag á la 80-tal

God kväll vacker. Jag är i full färd med att laga söndagsmiddag. Något jag åt som barn men bara när det var fest. Eller om vi någongång gick på restaurang då beställde man detta. För att gå på restaurang det var fest. Kan du gissa vad det blir?

Jag och barnen kom hem för en stund sedan. Vi har varit i MOS-gallerian och strosat runt och så har vi kollat på Alvin och gänget på bio. Fick med mig alla fyra barnen. Mysigt ❤️

   
   
  
Den här filmen vill jag se. Brie Larson vann en Oscar för sin roll i denna film. Det ser ut som en gråtfilm tycker jag. Älskar gråtfilmer. Ska nog ta med mig Jessica på den här. Vi gillar att snora i grupp 🙂

Berätta gärna om din helg.

Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Middag á la 80-tal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag såg room på en flygresa. Ja, det är en gråtfilm!! Folk undrade nog vad jag höll på med för jag grät rejält, stora delar av filmen………Mycket bra film, den ska du absolut se!

  Svara
 • Pommes, pulverbea och lövbiff är det såklart ni ska äta☺ Det är vad vi kallar 80-talsmiddag här hemma. Nomnom…

  Svara
 • Kan det vara plankstek mån tro? 😉

  Room är nog fantastisk! Synd att SF i här i Eskilstuna inte verkar komma att visa den bara 🙂

  Svara
 • Plankstek eller pizza. … ??

  Svara
 • Söndagsmiddag och restaurangmat för mig blir det Coure de filet provencale.
  Oxfilé med råstektpotatis, bea och vitlökssmör. Mmmmmm

  Svara
 • Snora i grupp haha du är för rolig Hannah ❤️

  Svara
 • ”room” är en jättefin film. jag gråter ofta massor till sorgliga filmer men förvånade mig själv med att mest sitta på helspänn hela filmen igenom. grät inte alls lika mycket som jag förväntat mig att jag skulle. såg däremot en VERKLIG gråtfilm härom dagen; ”miss you already”. jättefin, stark och SÅ sorglig. kram!

  Svara
 • Åh en riktig gråtfilm! Den måste jag se. Vart kan jag se den? Stor Kram ❤️

  Svara